Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

QUOTE(gandriukas @ 2007 01 19, 19:47)
Na mes ir galvojam jei gimtu berniukas pavadint Vincentu, bet galvojam ar vaikas  nekeiks mūsų. Paaugusiam vyrui labai gražu, o mažam net nežinau....  g.gif 
Na dar galvojam apie Luka, mažas būtų Lukutis didelis vyras Lukas

Luku nevadinčiau vien dėl to, kad jų tikrai labai daug
o Vincentas tikrai geras vardas: suaugęs dėdė Vincas, Vincentas, o mažiukas - Vincukas thumbup.gif tikrai nekeiks mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nelabai Vincentas. Iš senoviškų net nežinau koks gražus vardas, negražu nei Antanas, ne vienas dabar neateina į galvą. smile.gif
Atsakyti
O man is senovisku labai grazus Kostas. Ir jo reiksme patinka, (istvermingas, tvirtas). Toks tikro vyro vardas, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 19, 20:21)
O man nelabai Vincentas. Iš senoviškų net nežinau koks gražus vardas, negražu nei Antanas, ne vienas dabar neateina į galvą. smile.gif

žinok, nespjauk į vandenį nono.gif
pažiūrėk, yra močiučių Otilijų, Monikų, Karolinų, mano proseneliai - Karolis ir Martynas: labai senoviški vardai mirksiukas.gif
beje, tavo ir pačios senoviškas, XVII a. pradžioje Kristina buvo vienas popouliariausių Vilniaus mergaičių vardų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 19 sausio 2007 - 21:18
Šiaip jau man gražu senoviški vardai, bet vienos mano močiutės Stefanija, o kitos Malvina buvo , tai nenorėčiau tokių blush2.gif bet retai kada tokių sutiksi dabar rolleyes.gif
Atsakyti
nu Malvina tai man doh.gif lotuliukas.gif ir visad maniau, kad tai rusiskas vardas kazkodel blush2.gif unsure.gif

tik dabar day.lt paziurejau kad is vokieciu k. kiles... nu bet vistiek doh.gif juokingas jis man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 19, 21:17)
žinok, nespjauk į vandenį  nono.gif
pažiūrėk, yra močiučių Otilijų, Monikų, Karolinų, mano proseneliai - Karolis ir Martynas: labai senoviški vardai  mirksiukas.gif
beje, tavo ir pačios senoviškas, XVII a. pradžioje Kristina buvo vienas popouliariausių Vilniaus mergaičių vardų  4u.gif

Na tai ir sakiau, gražūs nešauna į galvą. smile.gif Man tai tavo išvardinti visai nieko, kažkodėl aš jų nelaikiau senoviškais... g.gif
Atsakyti
Man senoviški gražūs wub.gif Bet vyrui schmoll.gif Tai reikia kažkaip rasti kompromisą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2007 01 16, 12:52)
Bet aš siūlau štai ką - parašykite savo senelių arba prosenelių (jei žinote ar prisimenate) vardus. Tada nebebus vietos išsigalvojimams, interpretacijoms, tiesiog realūs vardai. Gyva istorija biggrin.gif. Gal ką nors išsirinksime iš jų 4u.gif

seneliai: Jonas, Kazimieras, močiutės - Marija ir Elžbieta. Vienas senelis gimęs dar XIX a, kiti XX pirmame dešimtmetyje. Proseneliai - Barbora, Salomėja, Stanislovas, Elžbieta, daugiau nežinau. verysad.gif dėl prosenelių vardų kai kurių abejoju...
o prisiminiau doh.gif Senelio sesė Karolina (XIX a. ) - tarmiškai - Karusė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 19 sausio 2007 - 22:34
Eugenija, Genovaitė, Vytautas, Anupras, Juzefa, Adelė, Jurgis, Ona, Antanina, Simonas, Marijona...
Atsakyti
Stase,Antanas,Aldona,Vaclovas,Bronislava,Juzefa,Benedikta,Boleslovas,Simonas,Petrute,Jonas.
Atsakyti
Mano proseneliu ir seneliu vardai: Klemensas, Marcijona, Janina, Pranas, Kazimieras, Izabele, Kazys ir Angele- Danute. Nu is tu tai tik Izabele grazus g.gif Visi kiti labaaaai ju senoviski biggrin.gif
Atsakyti