Mano senelių vardai:
Stefanija ir Kazimieras
Liucija ir Vytautas
Bet mamos vardas aplenkia visus- Aniceta. Na, keistas man šis vardas ir tiek
Mano seneliai Pranė ir Vincentas (tas pats ) ir Juozapas ir Marijona
prisiminiau dar vyro močiutės vardą, kurį pamiršusi buvau, - Uršulė. meškutė
Mano seneliai Kazimieras ir Stanislovas, o maciutes - Petrute ir Stefanija Nors man ir patinka senoviski vardai, bet seneliu vardais tikriausiai savo vaiku nevadinsiu
Mano senelių vardai Eugenija ir Steponas, Kazimėra ir Mėčius, o vyro močiutė - Otilija
QUOTE(Mikutis @ 2007 01 15, 21:03)
Baik - tai tik kvailų paauglių išsidirbinėjimai Dabar gailiuosi, kad parašiau Juk maža iš ko dar gali šaipytis- o kiek vandų, salomejų buvo (taip bernai iš panų tyčiodavosi) Jei vardas mielas, tuo labiau ilgai puoselėtas, tikrai neverta kreipti dėmesį į kvailus juokelius
tikrai taip. ir dar jei išrinkote gražų vardą (na nesukurtą pačių...) tai neverta atsisakyti... Aš savo mažių labai norėjau pavadinti Adomu. man ir dabar labai gražus vardas, labvai labai. Toks vyriškas, tvirtas, na kaip lyg su pagrindu...
Tačiau vaikui dar negimus prasitariau draugams.. ir jie nupeikė , o aš išmečiau šį vardą iš savojo sąrašo. Dabar vaikas Domas. nesigailiu dėl šio vardo, tačiau kartais pagalvoju, kaip jam būtų tikęs vardas Adomas...ach...
QUOTE(Atėnė @ 2007 01 16, 12:52)
Bet aš siūlau štai ką - parašykite savo senelių arba prosenelių (jei žinote ar prisimenate) vardus. Tada nebebus vietos išsigalvojimams, interpretacijoms, tiesiog realūs vardai. Gyva istorija . Gal ką nors išsirinksime iš jų
na močiutės vardą jau minėjau - Barbora, senelio - Stanislovas. Kito - Kazimieras. Na o su Ona - tai mano senelė ir vyro abi močiutės buvo Onos. Tiesa vyro seneliai - Izidorius ir Rapolas.
ir dar dėl Janinos ir Jono. Tikrai pažįstu ne vieną žmogų kuris ketina pavadinti savo vaikučius būtent taip, ypač jei jie gims vasarą
QUOTE(gintaved @ 2007 01 17, 22:15)
Mano senelių vardai Eugenija ir Steponas, Kazimėra ir Mėčius, o vyro močiutė - Otilija
Mano vieno senelio vardas buvo Mečislovas, bet visi visada jį Mėčiu vadindavo. Močiutės Aldona. Prosenelių Antanas ir Karolina. Žinau, kad Karolinos mama buvo Malvina (proprosenelė). Tarp kitų vardų yra ir Adelė ir Marija. Kiti labiau lenkiški, vokiški, tai ir nevardinsiu čia.....
QUOTE(joločka @ 2007 01 17, 21:49)
Mano senelių vardai:
Stefanija ir Kazimieras
Liucija ir Vytautas
Stefanija ir Kazimieras
Liucija ir Vytautas
Aš pažįstu moterį vardu Aniceta, man tai šis vardas labai labai gražus
QUOTE(Evavirg @ 2007 01 18, 17:50)
Mano vieno senelio vardas buvo Mečislovas, bet visi visada jį Mėčiu vadindavo. Močiutės Aldona. Prosenelių Antanas ir Karolina. Žinau, kad Karolinos mama buvo Malvina (proprosenelė). Tarp kitų vardų yra ir Adelė ir Marija. Kiti labiau lenkiški, vokiški, tai ir nevardinsiu čia.....
O mano senelio gimimo liudijime - Mėčius, bet pase jau Mečislovas tarybinių laikų bajeriai, kad rašo ta kas patinka Kaip ir vyro mama pakrikštyta - Danute, o kai ėmė gimimo liudijimą tai Dane patapo. Nekenčia ji savo tokio vardo, o man jis toks jėginis, kad net nesinori danute vadinti
QUOTE(gintaved @ 2007 01 18, 17:36)
O mano senelio gimimo liudijime - Mėčius, bet pase jau Mečislovas tarybinių laikų bajeriai, kad rašo ta kas patinka Kaip ir vyro mama pakrikštyta - Danute, o kai ėmė gimimo liudijimą tai Dane patapo. Nekenčia ji savo tokio vardo, o man jis toks jėginis, kad net nesinori danute vadinti
mano teta Danė. ji labai patenkinta savo vardu. ir reikšmė jai labai patonka - upė, tėkmė
Dane labai labai grazus vardas.. net deja, man kelia labai nemaloniu asociaciju nes asocijuojasi su nemielu zmogum ..
Na mes ir galvojam jei gimtu berniukas pavadint Vincentu, bet galvojam ar vaikas nekeiks mūsų. Paaugusiam vyrui labai gražu, o mažam net nežinau....
Na dar galvojam apie Luka, mažas būtų Lukutis didelis vyras Lukas
Na dar galvojam apie Luka, mažas būtų Lukutis didelis vyras Lukas