Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

Mano seneliai Pranas ir Vitoldas, o mociutes - Stepanija (butent su P) ir Eleonora smile.gif Bet kazkaip savo vaikams tokiu vardu neduociau.. ax.gif
Atsakyti
mano proseneliai Kotryna wub.gif ( jos garbei ir mane taip pavadino) ir Rapolas, Danute ir Antanas...
Atsakyti
na kiek girdžiu dabar vaikų vardų, tai nemaža jų dalis yra senoviški. turbūt jie tampa populiarūs...
Atsakyti
Man grazus.
Papildyta:
Man grazus. Dalis populiariu vardu pries kuri laika laikyti senoviniais. Grizta.
Atsakyti
Nu bet kiek gražių senoviškų vardų prisiskaičiau rolleyes.gif , tik rinkis. Man jie visi tokie mieli wub.gif , gal todėl, kad realūs smile.gif . Ačiū.
Ir tęsiam savo protėvių vardinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 16, 16:29)
tu ka juokauji?cia tau taip lengvai?kazkas kazkur pries nezinia kiek laiko kvailai vaikiskai nusisnekinejo ir tu jau atsisakai vardo kuris patinka?nu ka as zinau...
maza kaip kone apie kiekviena varda kas nors juokauja ar kazkokiam kontekste vartoja.
Papildyta:
o mano seneliai:
Gintautas ir Elena
Vilhelmas ir Sofija

Kartais tokie juokai tiesiog pradeda kelti nekokias asociasijas.. man pvz anksciau buvo be galo grazus vardas ruta.. vienas draugas taip pajuokavo negraziai apie ta varda ir tiesiog jis man visada kelia dabar ne kokias asociascijas..

Bet su vincentu normaliai viskas.. neuzsilaike blogas jausmas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kotty @ 2007 01 16, 16:44)
mano proseneliai Kotryna  wub.gif  ( jos garbei ir mane taip pavadino) ir Rapolas, Danute ir Antanas...

Ir Kotryna ir Rapolas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos tai jau ir as pasisakysiu ax.gif mano Juozapas ir Elena, ir Juozas ir Anele
mano kriksto vardas kaip mociutes Elena
Atsakyti
adele - vienas is labiausiai man patinkanciu mergaiciu varduku wub.gif
Atsakyti
Mano seneliai Vladas ir Stefanija, Jonas ir Janina bigsmile.gif o proseneliai Matas ir Konstancija berods g.gif Beje Matai dabar labai populiarus. Siaip dar Mikalinos populiraios buvo.
Atsakyti
Mano seneliai:Viktoras ir Stanislava, Richardas ir Marija.
O prosenelio vardas buvo Ignas,as net nezinojau kai sunui daviau toki varda mama sako juk tavo prosenelio toks vardas buvo,ir man jis grazus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 01 17, 14:34)
Mano seneliai:Viktoras ir Stanislava, Richardas ir Marija.
O prosenelio vardas buvo Ignas,as net nezinojau kai sunui daviau toki varda mama sako juk tavo prosenelio toks vardas buvo,ir man jis grazus.  wub.gif

Ignas labai labai grazus vardas.. musu pirmagimiui per plauka vos neatiteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 01 17, 16:38)
Ignas labai labai grazus vardas.. musu pirmagimiui per plauka vos neatiteko smile.gif

man irgi Ignas gražus vardas wub.gif vyrui nepatinka doh.gif
Atsakyti