na kiek girdžiu dabar vaikų vardų, tai nemaža jų dalis yra senoviški. turbūt jie tampa populiarūs...
Man grazus.
Papildyta:
Man grazus. Dalis populiariu vardu pries kuri laika laikyti senoviniais. Grizta.
Papildyta:
Man grazus. Dalis populiariu vardu pries kuri laika laikyti senoviniais. Grizta.
Nu bet kiek gražių senoviškų vardų prisiskaičiau , tik rinkis. Man jie visi tokie mieli , gal todėl, kad realūs . Ačiū.
Ir tęsiam savo protėvių vardinimą
Ir tęsiam savo protėvių vardinimą
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 16, 16:29)
tu ka juokauji?cia tau taip lengvai?kazkas kazkur pries nezinia kiek laiko kvailai vaikiskai nusisnekinejo ir tu jau atsisakai vardo kuris patinka?nu ka as zinau...
maza kaip kone apie kiekviena varda kas nors juokauja ar kazkokiam kontekste vartoja.
Papildyta:
o mano seneliai:
Gintautas ir Elena
Vilhelmas ir Sofija
maza kaip kone apie kiekviena varda kas nors juokauja ar kazkokiam kontekste vartoja.
Papildyta:
o mano seneliai:
Gintautas ir Elena
Vilhelmas ir Sofija
Kartais tokie juokai tiesiog pradeda kelti nekokias asociasijas.. man pvz anksciau buvo be galo grazus vardas ruta.. vienas draugas taip pajuokavo negraziai apie ta varda ir tiesiog jis man visada kelia dabar ne kokias asociascijas..
Bet su vincentu normaliai viskas.. neuzsilaike blogas jausmas
Papildyta:
QUOTE(kotty @ 2007 01 16, 16:44)
mano proseneliai Kotryna ( jos garbei ir mane taip pavadino) ir Rapolas, Danute ir Antanas...
Ir Kotryna ir Rapolas
Mano seneliai Vladas ir Stefanija, Jonas ir Janina o proseneliai Matas ir Konstancija berods Beje Matai dabar labai populiarus. Siaip dar Mikalinos populiraios buvo.
Mano seneliai:Viktoras ir Stanislava, Richardas ir Marija.
O prosenelio vardas buvo Ignas,as net nezinojau kai sunui daviau toki varda mama sako juk tavo prosenelio toks vardas buvo,ir man jis grazus.
O prosenelio vardas buvo Ignas,as net nezinojau kai sunui daviau toki varda mama sako juk tavo prosenelio toks vardas buvo,ir man jis grazus.
QUOTE(SUNO @ 2007 01 17, 14:34)
Mano seneliai:Viktoras ir Stanislava, Richardas ir Marija.
Ignas labai labai grazus vardas.. musu pirmagimiui per plauka vos neatiteko
QUOTE(Ecola @ 2007 01 17, 16:38)
Ignas labai labai grazus vardas.. musu pirmagimiui per plauka vos neatiteko
man irgi Ignas gražus vardas vyrui nepatinka