QUOTE(Atėnė @ 2007 01 16, 11:52)
.
Bet aš siūlau štai ką - parašykite savo senelių arba prosenelių (jei žinote ar prisimenate) vardus. Tada nebebus vietos išsigalvojimams, interpretacijoms, tiesiog realūs vardai. Gyva istorija . Gal ką nors išsirinksime iš jų
Pvz. mano seneliai - Ona, Juozas, Vytautas ir Emilija
Bet aš siūlau štai ką - parašykite savo senelių arba prosenelių (jei žinote ar prisimenate) vardus. Tada nebebus vietos išsigalvojimams, interpretacijoms, tiesiog realūs vardai. Gyva istorija . Gal ką nors išsirinksime iš jų
Mano seneliu vardai: STANISLAVA ir KONSTANTINAS, ONA ir JULIUS o proseneliu tai prisimenu KAROLINA , kitu neprisimenu, nes kazkoki vokiski- lenkiski buvo
seneliai Bronislava ir Stanislovas, Ona ir Jonas. Proseneliai-Juozas ir Rozalija, Halina ir Antanas. Halina kadangi daug vyru turejo, tai visu neatsimenu Bronislava dar atrodo turejo vyra Petra, o kitu nezinau, nenori ji apie juos kalbeti, kaip sako neverti minejimo...
QUOTE(bugen @ 2007 01 16, 12:18)
seneliai Bronislava ir Stanislovas, Ona ir Jonas. Proseneliai-Juozas ir Rozalija, Halina ir Antanas. Halina kadangi daug vyru turejo, tai visu neatsimenu Bronislava dar atrodo turejo vyra Petra, o kitu nezinau, nenori ji apie juos kalbeti, kaip sako neverti minejimo...
pakalusios tos tavo senelės
mano seneliai : Laima, Steponas, Eufrozina ir Juozas. O proseneliai Ona ir Zigmas.
seneliai - Kotryna ir Bolius; Vladze ir Vincentas.
Vladze visa gyvenima juokesi is vardo, kad nei sis nei tas. nei Vlada nei Vladislava o kazkoks perdirbinys ir tais laikais kumai sumaste buvo naujadara
siaip dar giminej buvo Nikodemas. man grazus vardas Filomena aisku, pertrai jonai tai ir taip savaime suprantama
Vladze visa gyvenima juokesi is vardo, kad nei sis nei tas. nei Vlada nei Vladislava o kazkoks perdirbinys ir tais laikais kumai sumaste buvo naujadara
siaip dar giminej buvo Nikodemas. man grazus vardas Filomena aisku, pertrai jonai tai ir taip savaime suprantama
Mano proseneles buvo Adele ir Paulina, Seneliai Jonas ir Adolfas, mociutes Genovaite ir Danute..
tai vat mano sunus yra Paulius mano proseneles, kuria labai mylejau, garbei
O Julius irgi labai grazus vardas
tai vat mano sunus yra Paulius mano proseneles, kuria labai mylejau, garbei
O Julius irgi labai grazus vardas
O mano seneliai - Marijona ir Alvydas Bernardas (o gal jo tevas Bernardas , o Alvyda kirciuoja ant Y ), Bronislava ir Pranciskus.
O proseniu jau nepamenu, reik pasitikrint namie. Visi tevukais, mamulem ir mociutem vadinti, tai ir nezinau ju vardu Tik va vieno prosenelio vardas ant liezuvi galo
O proseniu jau nepamenu, reik pasitikrint namie. Visi tevukais, mamulem ir mociutem vadinti, tai ir nezinau ju vardu Tik va vieno prosenelio vardas ant liezuvi galo
Mano seneliai: Apolonija ir Vladas , kita porele Augustas ir Elena
Proseneliu vardu neatsimenu
Proseneliu vardu neatsimenu
QUOTE(Atėnė @ 2007 01 16, 03:52)
mano seneliai irgi Juozas ir Emilija buvo. dukryte jau turim Emilija, bet va kita senele Bronė
is visu isvardintu seneliu vardu tikrai labai daug graziu radau. Kotryna, Elena, Paulina. Juozas labai grazus.
mano proseneliai ir seneliai gana modernūs: seneliai Jonas ir Marija, Napoleonas, proseneliai - Karolis ir Paulina, Martynas ir Marija
o iš vyro pusės irgi neblogai - Silvestras ir Barbora, Justinas ir nepamenu...
o iš vyro pusės irgi neblogai - Silvestras ir Barbora, Justinas ir nepamenu...
QUOTE(Ecola @ 2007 01 15, 12:44)
O jetau... Vincentas jau subjaurotas vardas tapo man (((((( Sakes, taip ilgai nesiojausi sau ta varda Niu jei po kiek laiko vis dar jausiu toki jausma kaip perskaicius sita zinute, teks pergalvoti vardu sarasa
tu ka juokauji?cia tau taip lengvai?kazkas kazkur pries nezinia kiek laiko kvailai vaikiskai nusisnekinejo ir tu jau atsisakai vardo kuris patinka?nu ka as zinau...
maza kaip kone apie kiekviena varda kas nors juokauja ar kazkokiam kontekste vartoja.
Papildyta:
o mano seneliai:
Gintautas ir Elena
Vilhelmas ir Sofija