Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

Mano senoliai - Janina, Pranciškus, Napoleonas, Valerija. vyro giminėj buvo senolis Nikodemas (nu kaip nebūtų pačiai keista man gražus vardas). Rozalija hihihi.gif (ji sako, kad nekenčia savo tėvų už tokį vardą) yra pas mane tarp senų žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2007 01 16, 11:52)
.

Bet aš siūlau štai ką - parašykite savo senelių arba prosenelių (jei žinote ar prisimenate) vardus. Tada nebebus vietos išsigalvojimams, interpretacijoms, tiesiog realūs vardai. Gyva istorija biggrin.gif. Gal ką nors išsirinksime iš jų 4u.gif

Pvz. mano seneliai - Ona, Juozas, Vytautas ir Emilija wub.gif

Mano seneliu vardai: STANISLAVA ir KONSTANTINAS, ONA ir JULIUS smile.gif o proseneliu tai prisimenu KAROLINA , kitu neprisimenu, nes kazkoki vokiski- lenkiski buvo smile.gif
Atsakyti
seneliai Bronislava ir Stanislovas, Ona ir Jonas. Proseneliai-Juozas ir Rozalija, Halina ir Antanas. Halina kadangi daug vyru turejo, tai visu neatsimenu biggrin.gif Bronislava dar atrodo turejo vyra Petra, o kitu nezinau, nenori ji apie juos kalbeti, kaip sako neverti minejimo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 01 16, 12:18)
seneliai Bronislava ir Stanislovas, Ona ir Jonas. Proseneliai-Juozas ir Rozalija, Halina ir Antanas. Halina kadangi daug vyru turejo, tai visu neatsimenu biggrin.gif Bronislava dar atrodo turejo vyra Petra, o kitu nezinau, nenori ji apie juos kalbeti, kaip sako neverti minejimo... biggrin.gif

pakalusios tos tavo senelės lotuliukas.gif
Atsakyti
mano seneliai : Laima, Steponas, Eufrozina ir Juozas. O proseneliai Ona ir Zigmas.
Atsakyti
seneliai - Kotryna ir Bolius; Vladze ir Vincentas.
Vladze visa gyvenima juokesi is vardo, kad nei sis nei tas. nei Vlada nei Vladislava o kazkoks perdirbinys doh.gif ir tais laikais kumai sumaste buvo naujadara doh.gif lotuliukas.gif

siaip dar giminej buvo Nikodemas. man grazus vardas thumbup.gif Filomena biggrin.gif aisku, pertrai jonai tai ir taip savaime suprantama ax.gif

Atsakyti
Mano proseneles buvo Adele ir Paulina, Seneliai Jonas ir Adolfas, mociutes Genovaite ir Danute..

tai vat mano sunus yra Paulius mano proseneles, kuria labai mylejau, garbei smile.gif

O Julius irgi labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
O mano seneliai - Marijona ir Alvydas Bernardas (o gal jo tevas Bernardas g.gif, o Alvyda kirciuoja ant Y ), Bronislava ir Pranciskus.
O proseniu jau nepamenu, reik pasitikrint namie. Visi tevukais, mamulem ir mociutem vadinti, tai ir nezinau ju vardu ax.gif Tik va vieno prosenelio vardas ant liezuvi galo doh.gif
Atsakyti
Mano seneliai: Apolonija ir Vladas smile.gif , kita porele Augustas ir Elena smile.gif
Proseneliu vardu neatsimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2007 01 16, 03:52)
Pvz. mano seneliai - Ona, Juozas, Vytautas ir Emilija wub.gif

mano seneliai irgi Juozas ir Emilija buvo. dukryte jau turim Emilija, bet va kita senele Bronė biggrin.gif
is visu isvardintu seneliu vardu tikrai labai daug graziu radau. Kotryna, Elena, Paulina. Juozas labai grazus.
Atsakyti
mano proseneliai ir seneliai gana modernūs: seneliai Jonas ir Marija, Napoleonas, proseneliai - Karolis ir Paulina, Martynas ir Marija smile.gif
o iš vyro pusės irgi neblogai - Silvestras ir Barbora, Justinas ir nepamenu... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 01 15, 12:44)
O jetau... Vincentas jau subjaurotas vardas tapo man sad.gif(((((( Sakes, taip ilgai nesiojausi sau ta varda sad.gif Niu jei po kiek laiko vis dar jausiu toki jausma kaip perskaicius sita zinute, teks pergalvoti vardu sarasa sad.gif

tu ka juokauji?cia tau taip lengvai?kazkas kazkur pries nezinia kiek laiko kvailai vaikiskai nusisnekinejo ir tu jau atsisakai vardo kuris patinka?nu ka as zinau...
maza kaip kone apie kiekviena varda kas nors juokauja ar kazkokiam kontekste vartoja.
Papildyta:
o mano seneliai:
Gintautas ir Elena
Vilhelmas ir Sofija
Atsakyti