Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

Nežinau, ar duočiau savo dukrytei, bet man labai gražiai (nors ir griežtai) skamba Teodora ar Liudvika thumbup.gif
Atsakyti
O man nei vienas nei kitas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikutis @ 2007 01 13, 13:16)
Adelė dabar- laaaabai populiarus vardas mirksiukas.gif Man labai gražus- iš karto Adelė iš "Dičiaus karjeros" (tiksliau jos gražus balsas biggrin.gif ). O Vincentas man asocijuojasi su kvailu vaikystės prisiminimu- berniukai klasėje taip vadidavo savo....... blink.gif  fool.gif Bet žinoma, tai tik man mirksiukas.gif Patinka  Mykolas ar Mikalojus, Motiejus, įdomus Kernius (kunigaikštis nuo Kernavės), Liudvikas (na nelabai lietuviškas rolleyes.gif ),Benediktas, Benjaminas smile.gif

O jetau... Vincentas jau subjaurotas vardas tapo man sad.gif(((((( Sakes, taip ilgai nesiojausi sau ta varda sad.gif Niu jei po kiek laiko vis dar jausiu toki jausma kaip perskaicius sita zinute, teks pergalvoti vardu sarasa sad.gif
Atsakyti
Yra tikrai gražių vardų iš seniau - man gražūs Povilas, Petras, Vincas, Mykolas, Elzė, Barbora, Morta, Kotryna, Magdelena, Elena ax.gif
Tik įtariu vyrui nelabai kurį įsiūlyčiau sad.gif
Atsakyti
Man labai gražu ir Vincentas, ir Adelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2007 01 15, 13:13)
Yra tikrai gražių vardų iš seniau - man gražūs Povilas, Petras, Vincas, Mykolas, Elzė, Barbora, Morta, Kotryna, Magdelena, Elena ax.gif
Tik įtariu vyrui nelabai kurį įsiūlyčiau sad.gif

nuostabūs vardai wub.gif , bet mano MB jie irgi nepatinka verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar masciau apie vardą Ona, tai kazkaip lyg ir nieko, bet kažkaip mergaitei nei jaunai moteriai nelabai man jis skamba, gal kad buvo darzelyje auklėtoja Onutė, tai net ši mažybinė forma nemergaitiškai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sympa© @ 2007 01 15, 14:38)
Vakar masciau apie vardą Ona, tai kazkaip lyg ir nieko, bet kažkaip mergaitei nei jaunai moteriai nelabai man jis skamba, gal kad buvo darzelyje auklėtoja Onutė, tai net ši mažybinė forma nemergaitiškai skamba biggrin.gif

Va man irgi gražus Ona , o mažybinis Onytė, bet kai vadina Onute tai nebegražu.
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 01 15, 10:44)
O jetau... Vincentas jau subjaurotas vardas tapo man sad.gif(((((( Sakes, taip ilgai nesiojausi sau ta varda sad.gif Niu jei po kiek laiko vis dar jausiu toki jausma kaip perskaicius sita zinute, teks pergalvoti vardu sarasa sad.gif

Baik mirksiukas.gif - tai tik kvailų paauglių išsidirbinėjimai bash.gif Dabar gailiuosi, kad parašiau verysad.gif Juk maža iš ko dar gali šaipytis- o kiek vandų, salomejų buvo (taip bernai iš panų tyčiodavosi) mirksiukas.gif Jei vardas mielas, tuo labiau ilgai puoselėtas, tikrai neverta kreipti dėmesį į kvailus juokelius 4u.gif
Atsakyti
Man daug vardu yra graziu , bet is vyrisku patinka senoviskas vardas Edvilius ,o is momoterisku Beatrice
Atsakyti
Labai gera tema thumbup.gif
Pradėjome galvoti apie vardus, kai pastojau, ir kažkaip savaime norisi tokių senovinių, gražių, lietuviškų vardų, o ne visokių serialinių, užsieninių.

Bet aš siūlau štai ką - parašykite savo senelių arba prosenelių (jei žinote ar prisimenate) vardus. Tada nebebus vietos išsigalvojimams, interpretacijoms, tiesiog realūs vardai. Gyva istorija biggrin.gif. Gal ką nors išsirinksime iš jų 4u.gif

Pvz. mano seneliai - Ona, Juozas, Vytautas ir Emilija wub.gif
Atsakyti
Mano seneliai-Algirdas, Irena-Stefanija, Romualdas, Valė, o proseneliai abi Onos abu Jonai biggrin.gif
Atsakyti