Mociutes Leaukadija-Barbora ir Ona
Seneliai Kazys ir Povilas
Kadangi as gyvenu ne Lt ir abu mano vaikai nera lietuviukai tai bentvardus turi lietuviskus Jonas ( mano airiukas) ir Kazimieras ( mano braziliukas) jei kada turesiu mergaiciuke bus Elena
Proseneliai Marija ir Julius, sunui davem si varda
Mano proseneliai- iš mamos pusės:Konstancija ir Kazimieras;Antanina ir Mykolas.Iš tėčio pusės:Ona ir Jonas;Ona ir Antanas.MB proseneliai( MB-pusiau romas,pusiau italas):iš jo mamos pusės(mama romė):Karmela ir Konstantinas;Marija ir Paolo.Iš tėčio pusės:Viktorija ir Paolo;Marija ir Roberto.Mano seneliai- iš mamos pusės:Eleonora ir Balys;iš tėčio pusės-Emilija ir Antanas.MB seneliai-iš jo mamos pusės:Linna ir Angelo;iš tėčio pusės-Celestina ir Cezar.
QUOTE(Euterpė @ 2013 02 15, 10:02)
Kai kurie senoviški vardai man labai gražūs. Abiejų senelių vardai buvo Eleonora,
Man Eleonora labai gražus vardas Apie mergaičių vardus kažkaip labai daug nesvarsčiau, bet berniukų tai man labai gražūs visokie seni seni kunigaikščių vardai, tokie kaip Herkus Mantas, Skirgaila, Švitrigaila. Jeigu gyvenčiau Lietuvoje, tai net nedvejodama berniuką pavadinčiau Herkumi Mantu bet dabar gyvenant Suomijoje su suomiu vyru ne tik kad aplinkiniai neištars vardo, bet ir patį vyrą reikės pusmetį tarimo mokinti
Mūsų giminėje taip pat vardų margumynas...
Seneliai: Antanina ir Boleslovas.
Močiutės seserys ir broliai: Emilija, Regina Barbora, Silvestra Teresė, Janina Joana, Antanas, Placida Magdalena, Albinas, Steponas, Jadvyga, Liudvikas, Stefanija, Aniceta ir Agnieška.
Senelio seserys ir broliai: Vitoldas, Zigmantas, Mykolas, Ona, Stanislovas bei Elena.
Na, o proseneliai - iš močiutės pusės - Petras ir Pulcherija. Iš senelio pusės - Monika ir Karolis.
Šiaip giminės medyje galima atrasti visokių įdomesnių/retesnių/ir ne tokių retų vardų šiais laikais. Vieni gražesni, kiti galbūt nėra labai priimtini mums.
Man, asmeniškai, iš senesnių vardų labai gražūs: Liudvikas, Jeronimas, Mykolas, Veronika, Amelija, Barbora, Vytautas.
Seneliai: Antanina ir Boleslovas.
Močiutės seserys ir broliai: Emilija, Regina Barbora, Silvestra Teresė, Janina Joana, Antanas, Placida Magdalena, Albinas, Steponas, Jadvyga, Liudvikas, Stefanija, Aniceta ir Agnieška.
Senelio seserys ir broliai: Vitoldas, Zigmantas, Mykolas, Ona, Stanislovas bei Elena.
Na, o proseneliai - iš močiutės pusės - Petras ir Pulcherija. Iš senelio pusės - Monika ir Karolis.
Šiaip giminės medyje galima atrasti visokių įdomesnių/retesnių/ir ne tokių retų vardų šiais laikais. Vieni gražesni, kiti galbūt nėra labai priimtini mums.
Man, asmeniškai, iš senesnių vardų labai gražūs: Liudvikas, Jeronimas, Mykolas, Veronika, Amelija, Barbora, Vytautas.
QUOTE(salve regina @ 2013 04 02, 13:45)
Mano proseneliai- iš mamos pusės:Konstancija ir Kazimieras;Antanina ir Mykolas.Iš tėčio pusės:Ona ir Jonas;Ona ir Antanas.MB proseneliai( MB-pusiau romas,pusiau italas):iš jo mamos pusės(mama romė):Karmela ir Konstantinas;Marija ir Paolo.Iš tėčio pusės:Viktorija ir Paolo;Marija ir Roberto.Mano seneliai- iš mamos pusės:Eleonora ir Balys;iš tėčio pusės-Emilija ir Antanas.MB seneliai-iš jo mamos pusės:Linna ir Angelo;iš tėčio pusės-Celestina ir Cezar.
Mano pačios seneliai- iš tėvuko pusės-Emilija ir Antanas, iš mamos pusės-Eleonora ir Balys.Tėvuko broliai ir sesės-Antanas,Emilija,Ona- Grasilda,Jonas,Povilas,Petras,Bronislava,Apolonija,Anelė,Adelė,Valerija.Tėvukas-Jurgis.Iš mamos pusės- tik vienas brolis jos- Eugenijus,pati mama- Zita-Nijolė.
Senelės: Regina ir Antanina
Seneliai: Edvardas ir Juozas
Seneliai: Edvardas ir Juozas
Seneliai - Juozas ir Antanas
Močiutės - Marijona ir Valerija...
O šiaip senelių kartoje (broliai-seserys) buvo tokiais vardais: Adelaida (visi vadino Adele), Genovaitė, Kseveras, Skirmantas, Bronislavas (Bronius), Bronislava, Pranciškus, Adolis
Močiutės - Marijona ir Valerija...
O šiaip senelių kartoje (broliai-seserys) buvo tokiais vardais: Adelaida (visi vadino Adele), Genovaitė, Kseveras, Skirmantas, Bronislavas (Bronius), Bronislava, Pranciškus, Adolis
Tėčio tėvai: Adelė ir Apolinaras
Mamos tėvai: Elvyra ir Alfonsas
Prosenelės: Marijona, Bronislava
Mamos tėvai: Elvyra ir Alfonsas
Prosenelės: Marijona, Bronislava
man labai keistas mociutes vardas buvo - Antose