Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

QUOTE(idn @ 2009 08 03, 13:59)
proseneliai - Rozalija (gal Rožė), Kostas, Adelė, Viktoras, Agota, Kazys, Vincas, Veronika
kai kurių senoviškais nebepavadinsi, nes ir dabar populiarūs tarp mažųjų, man Viktoras patinka ir Vincas, ir Kostas, gal net Rožė, vaikui ir pravardės nebereikėtų  biggrin.gif  "panelė Rožė"
thumbup.gif Tikrai labai gražiai ir įdomiai skambėtų- Rožė wub.gif
QUOTE(zeneta @ 2009 09 14, 10:52)
Ilžė, Izidorius, Stefa,Bronius, Jadvyga, Matas, Etmonas,Lidija, Ansis,Lukošius. Endrius,Jonė, Katrė ,Jokūbas Vilius. Ermanis  g.gif kitų neatsimenu  blush2.gif
Papildyta:
o iš senovinių labai patinka Urtė  wub.gif

skaitau skaitau ir man kaip iš Simonaitytės romanų thumbup.gif gal jūsų prosseneliai iš Klaipėdos krašto? g.gif
Atsakyti
Mano prosenelės vardas - Cecilija. rolleyes.gif Senelių - Konstantinas, Monika, Irena, Mečislovas. Tetų - Adolfina, Jacinta(bent jau taip žemaitiškai vadindavo, o ar toks tikras vardas buvo, negaliu pasakyti). Dėdžių - Apolinaras, Adolfas.
Iš šitų vardų - mieliausi - Monika ir Konstantinas(beje, šį vardą galvojau duoti savo sūnui) 4u.gif
Atsakyti
Aukščiau parašytas vardas ROŽĖ, nuostabus! Prisimenu multiką "Batuotas katinas" kur buvo princese Rožė..mmm...jeigu gims dukra, tikrai duosiu tokį vardą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2009 11 29, 21:43)

Iš šitų vardų - mieliausi - Monika ir Konstantinas(beje, šį vardą galvojau duoti savo sūnui) 4u.gif

mano senelių taip pat tokie vardai, ir, gimus sūnui, svarsčiau apie Kosto vardą biggrin.gif
Atsakyti
Mano proseneliu vardai buvo Elzbieta ir Viktorija, o seneliu Anna ir Monika
Atsakyti
mano senelė Irena, prosenelė Michalina, o proprosenelė Paulina. O tarp vyriskis gimines idomesni tai Teodoras, Henrikas, Apolinaras

QUOTE(Ecola @ 2009 08 03, 15:04)
Man Tekle gerai zinomas vardas.. Visada primins ATA geraja gydytoja Tekle Bruzaite..

QUOTE(Raile @ 2009 08 09, 13:46)
O tai, dar ir sviesios atminties daktare TEKLE BRUZAITE wub.gif  thumbup.gif

kėdainietės? smile.gif
Atsakyti
Mano senelio vardas buvo Ambraziejus. Daugiau tokiais vardais nezinau
Atsakyti
Senelių iš mamos pusės Antanina—Ona (visi vadino Antose) ir Juozas, o iš tėvelio — Veronika ir Pranas.
Atsakyti
g.gif g.gif Mano irgi seneliu ir proseneliu vardai buvo tokie pat kaip ir jusu dauguma

Gal tie patys buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano senelio vardas Konstantinas, vyro senelio Kostas. Tai vyro prasymu, sunui varda uzdejome Kostas ax.gif ! Labai dziaugiuosiu siuo vardu blush2.gif
Atsakyti
diedukas Bartalomiejus. Bociaus brolis - Domininkas. sese - Salomeja, bet visi vadina Saliune. Mociutes seses - Elvyra, Jeruse.
Atsakyti
Mano seneliai Antanas ir Ona, Kazimieras ir Gracilė, o vyro - Pijus ir Benedikta, Tadas ir Kostė.
Atsakyti