Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

QUOTE(Ecola @ 2009 07 16, 09:51)
O man visi trys atrodo nuostabus vardai  wub.gif

Tikrai nieko prieš juos neturiu, tiesiog man patinka lietuviški smile.gif.
Atsakyti
Mano tėvelių vardai Alfonsas ir Vinceslava, Seneliai: Kazimieras ir Marija, Zofija (šiedu man labai gražūs) ir Petras. Iš prosenelių žinau Stefaniją ir Joną, proprosenelis buvo Motiejus.
Atsakyti
mano tevu vardai :Alma Paulina ir Romantas, o seneliu: Jonas ir Julija, Olga ir Kazimieras. proseneliu nezinau blush2.gif
beje beveik visi tecio broliai buvo keistais vardais: Danizas, Vacislovas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 29 liepos 2009 - 22:21
Man is senesniu tai Jurgis patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2009 07 15, 20:30)
Mano močiučių ir prosenelių vardai ir dabar populiarūs, Marija, Elena, Emilija... Bet savo vaikui tokio neduočiau schmoll.gif .

Man šitie irgi labai gražūs, bet jau ir populiarūs šiuo metu ax.gif Mano močiutės vardas - Felicija, senelio sesers - Rozalija - neteko kol kas sutikti merginų tokiais vardais schmoll.gif Bet man gražu wub.gif
Atsakyti
Neseniai sudarėme savo giminės medį, tai dėmesį atkreipiau į prosenelės vardą Naėmė ax.gif Įdomus visai vardas smile.gif
Atsakyti
mane vakar iskaudino brolio zmona,kapus tvarkem,ji perskaicius mano mociutes varda iskalta ant paminklo pradejo juoktis.Sako na toookio vardo nera girdejus.Mes kai zinojom,priprate ji girdet, tai nieko.Vardas Tekle.Broliene ji net iskraipe,sake tekla,tesla.Na vardas senovinis,savo dukros taip nevadinciau,bet niekad nesityciociau.
Atsakyti
proseneliai - Rozalija (gal Rožė), Kostas, Adelė, Viktoras, Agota, Kazys, Vincas, Veronika
kai kurių senoviškais nebepavadinsi, nes ir dabar populiarūs tarp mažųjų, man Viktoras patinka ir Vincas, ir Kostas, gal net Rožė, vaikui ir pravardės nebereikėtų biggrin.gif "panelė Rožė"
Atsakyti
QUOTE(BALSAS @ 2009 08 02, 21:26)
mane vakar iskaudino brolio zmona,kapus tvarkem,ji perskaicius mano mociutes varda iskalta ant paminklo pradejo juoktis.Sako na toookio vardo nera girdejus.Mes kai zinojom,priprate ji girdet, tai nieko.Vardas Tekle.Broliene ji net iskraipe,sake tekla,tesla.Na vardas senovinis,savo dukros taip nevadinciau,bet niekad nesityciociau.

Man Tekle gerai zinomas vardas.. Visada primins ATA geraja gydytoja Tekle Bruzaite..

O broliene - mazu maziausiai neturi supratimo apie pagarba kitam zmogui schmoll.gif
Atsakyti
Man grazus Vilius,Kestutis,Vytautas... smile.gif
Atsakyti
prosenelio Karolio sesuo buvo Viktorija smile.gif tai ji plius minus prieš 130 metų gimusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BALSAS @ 2009 08 02, 23:26)

labai jau ribota ta jusu broliene doh.gif , nepykit blush2.gif Tai tiesiog, zmogaus isprusimo problema...TEKLE-grazus senovinis, o svarbiausia-retas, vardas thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ecola @ 2009 08 03, 15:04)
Man Tekle gerai zinomas vardas.. Visada primins ATA geraja gydytoja Tekle Bruzaite..

O broliene - mazu maziausiai neturi supratimo apie pagarba kitam zmogui  schmoll.gif

O tai, dar ir sviesios atminties daktare TEKLE BRUZAITE wub.gif thumbup.gif
Atsakyti