Taigi, senelių vardai Zofija ir Jonas, Jadvyga ir Antanas.
Man nelabai vardas Jadvyga...
Nezinau ar buvo minetas senoves Lietuviu vardas-POJATA
QUOTE(Elenchik @ 2009 03 12, 13:23)
Nezinau ar buvo minetas senoves Lietuviu vardas-POJATA
Girdejau varda Pajauta. Gal cia nuo sito vardo atejo
QUOTE(Jazza @ 2009 03 03, 09:31)
Vat visada man nesuprantamas buvo tas vyresniosios kartos sugebėjimas iš pakankamai garžaus padaryti neaišku kokį trumpinį
Mano giminaitis buvo vardu Felicijonas, vadindavo Feliu. O kita giminaitė yra tiesiog Liusė
QUOTE(Jazza @ 2009 03 03, 09:31)
Prisiminiau vieną bobutę, kurią visi vadino Lione... Dabar susimąsčiau, koks iš tikrųjų buvo jos vardas Leona, što li? Vat visada man nesuprantamas buvo tas vyresniosios kartos sugebėjimas iš pakankamai garžaus padaryti neaišku kokį trumpinį
Mano prosenele Paulina, kita prosenele Berta , o mociute Sarlote, bet ja rusu laikais vadino Lione
Mano seneliai Stefanija + Nepoleonas, Anastazija + Adomas
mano seneliai Zose, Zenonas, Aleksandra, Vytautas.
prosenele Viktorija, Ursule
prosenele Viktorija, Ursule
Mno seneles vardas stanislava, o senoelio buvo jonas
Proprosenele Olimpija
Man ir senoviniai vardai daug labiau prie širdies nei naujadarai, skoliniai iš užsienio. Mano seneliai ir prosenelia buvo (ir yra dar kai kurie) Magdelena, Apolinaras, Bronius, Antanina, Mindaugas, Zita. Man pačiai megaitei vardas Magdelena labai gražus, bet MB nepatinka, tai suderėjom dėl Elenos, jei būtų mergaitė. Bet pranašauja berniuką, tai bus Bernardas .
Proseneliai Aleksandras ir Angele,bei Pranciskus su Stanislava:)
o jei turesiu sunu bus Vincentas:)
o jei turesiu sunu bus Vincentas:)
o mano seneliu vardai VIKTORAS IR ONA,BEI GENOVAITE IR ANTANAS
vaiku seneliu vardai JANINA IR POVILAS,BEI SIDONA IR ALGIRDAS
taigi as irgi savo pirmagimy pavadinau senelio vardu ir jis labai tuo didziuojasi ,o mazasis turi du vardus LAIMONAS-BENEDIKTAS,bet vadinam visi vienu vardu tik jis pats kartais megsta prisistatyti abiem vardais (kaip veliau suzinojai jo antrasis vardas kaip prosenelio )
vaiku seneliu vardai JANINA IR POVILAS,BEI SIDONA IR ALGIRDAS
taigi as irgi savo pirmagimy pavadinau senelio vardu ir jis labai tuo didziuojasi ,o mazasis turi du vardus LAIMONAS-BENEDIKTAS,bet vadinam visi vienu vardu tik jis pats kartais megsta prisistatyti abiem vardais (kaip veliau suzinojai jo antrasis vardas kaip prosenelio )