Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

Mano seneliai Albina & Antanas, Genovaite & Andris. Proseneliai Emilija ir Augustinas, mociutes sesuo Tekle - man visa laika laabi keistas vardas buvo, bet, matau, nera toks visiskai nezinomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MUSYTEJ @ 2009 02 20, 22:49)
as pavadinau vaikus seneliu ir proseneliu vardais,tai nezinau,pakolkas labai dziaugiosi,ir aplinkiniai labai mielai reaguoja, niekas nesisaipo,nors man kai kas sakydavo kad tyciosis ,bety manau,kad tik zemo mentaliteto zmogus gali is to pasityciot,nes nelabai turi vertybiu,,, o man tai labai svarbu ,ir dar man buvo svarbios tu vardu reiksmes :
Petras (uola)-Benediktas -(palaimintas)
Klemensas (svelnus,mielas)

O dabar laukiu trecio tai svyruoju tarp Ryto ir Jurgio ax.gif

Jurgis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 02 23, 14:56)
Grazu wub.gif  As visada maniau, kad Agute yra Agotos vardo mazybine forma g.gif

Tikriausiai taip ir yra, bet vardas Agute, o ne Agota, buvo visuose dokumentuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 02 23, 15:56)
Mano seneliai Albina & Antanas, Genovaite & Andris. Proseneliai Emilija ir Augustinas, mociutes sesuo Tekle - man visa laika laabi keistas vardas buvo, bet, matau, nera toks visiskai nezinomas  smile.gif

Andris.. skamba labai latviskai, bet labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
Baltrus, Teklė, Kajetonas smile.gif
Atsakyti
Mano visi vaikai pavadinti senoviškais vardais - Martynas, Laurynas, Kotryna. Yra labai gražių senovinių vardų, yra ir negražių, taip pat, kaip ir naujų. Mano seneliai - Martynas ir Juzefa, Marijona ir Kazimieras.
Atsakyti
aleftina, feodosija
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2009 02 24, 17:21)
Andris.. skamba labai latviskai, bet labai grazus vardas  wub.gif

Siaip ukrainietis senelis, man irgi visada tas vardas idomiai skambedavo, gaila, nezinau, kaip pase irasytas. Itariu, kad buvo bandyta sulietuvinti koki pvz Andrej. Mama visada seniau dokumentuose budavo "tokia ir tokia, Andrio". Zinot, kai tevavardzius prirasydavo smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau vieną bobutę, kurią visi vadino Lione... Dabar susimąsčiau, koks iš tikrųjų buvo jos vardas g.gif Leona, što li? mastau.gif Vat visada man nesuprantamas buvo tas vyresniosios kartos sugebėjimas iš pakankamai garžaus padaryti neaišku kokį trumpinį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 03 03, 08:31)
Prisiminiau vieną bobutę, kurią visi vadino Lione... Dabar susimąsčiau, koks iš tikrųjų buvo jos vardas  g.gif Leona, što li? mastau.gif Vat visada man nesuprantamas buvo tas vyresniosios kartos sugebėjimas iš pakankamai garžaus padaryti neaišku kokį trumpinį  doh.gif

MB teta taip vadina, tai net reiks paklaust pas anyta koks tikrasis jos vardas g.gif pati kazkaip net nesusimasciau, Lione tai Lione ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivužė @ 2009 03 03, 10:52)
MB teta taip vadina, tai net reiks paklaust pas anyta koks tikrasis jos vardas g.gif pati kazkaip net nesusimasciau, Lione tai Lione ax.gif

pas mus Lione vadina Lionida rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2009 03 04, 12:14)
pas mus Lione vadina Lionida rolleyes.gif

O pas mus Liongina rolleyes.gif
Atsakyti