Mano seneliai Albina & Antanas, Genovaite & Andris. Proseneliai Emilija ir Augustinas, mociutes sesuo Tekle - man visa laika laabi keistas vardas buvo, bet, matau, nera toks visiskai nezinomas
QUOTE(MUSYTEJ @ 2009 02 20, 22:49)
as pavadinau vaikus seneliu ir proseneliu vardais,tai nezinau,pakolkas labai dziaugiosi,ir aplinkiniai labai mielai reaguoja, niekas nesisaipo,nors man kai kas sakydavo kad tyciosis ,bety manau,kad tik zemo mentaliteto zmogus gali is to pasityciot,nes nelabai turi vertybiu,,, o man tai labai svarbu ,ir dar man buvo svarbios tu vardu reiksmes :
Petras (uola)-Benediktas -(palaimintas)
Klemensas (svelnus,mielas)
O dabar laukiu trecio tai svyruoju tarp Ryto ir Jurgio
Petras (uola)-Benediktas -(palaimintas)
Klemensas (svelnus,mielas)
O dabar laukiu trecio tai svyruoju tarp Ryto ir Jurgio
Jurgis
QUOTE(Raile @ 2009 02 23, 14:56)
Grazu As visada maniau, kad Agute yra Agotos vardo mazybine forma
Tikriausiai taip ir yra, bet vardas Agute, o ne Agota, buvo visuose dokumentuose
QUOTE(carvalho @ 2009 02 23, 15:56)
Mano seneliai Albina & Antanas, Genovaite & Andris. Proseneliai Emilija ir Augustinas, mociutes sesuo Tekle - man visa laika laabi keistas vardas buvo, bet, matau, nera toks visiskai nezinomas
Andris.. skamba labai latviskai, bet labai grazus vardas
Mano visi vaikai pavadinti senoviškais vardais - Martynas, Laurynas, Kotryna. Yra labai gražių senovinių vardų, yra ir negražių, taip pat, kaip ir naujų. Mano seneliai - Martynas ir Juzefa, Marijona ir Kazimieras.
aleftina, feodosija
QUOTE(Ecola @ 2009 02 24, 17:21)
Andris.. skamba labai latviskai, bet labai grazus vardas
Siaip ukrainietis senelis, man irgi visada tas vardas idomiai skambedavo, gaila, nezinau, kaip pase irasytas. Itariu, kad buvo bandyta sulietuvinti koki pvz Andrej. Mama visada seniau dokumentuose budavo "tokia ir tokia, Andrio". Zinot, kai tevavardzius prirasydavo
Prisiminiau vieną bobutę, kurią visi vadino Lione... Dabar susimąsčiau, koks iš tikrųjų buvo jos vardas Leona, što li? Vat visada man nesuprantamas buvo tas vyresniosios kartos sugebėjimas iš pakankamai garžaus padaryti neaišku kokį trumpinį
QUOTE(Jazza @ 2009 03 03, 08:31)
Prisiminiau vieną bobutę, kurią visi vadino Lione... Dabar susimąsčiau, koks iš tikrųjų buvo jos vardas Leona, što li? Vat visada man nesuprantamas buvo tas vyresniosios kartos sugebėjimas iš pakankamai garžaus padaryti neaišku kokį trumpinį
MB teta taip vadina, tai net reiks paklaust pas anyta koks tikrasis jos vardas pati kazkaip net nesusimasciau, Lione tai Lione
QUOTE(Vaivužė @ 2009 03 03, 10:52)
MB teta taip vadina, tai net reiks paklaust pas anyta koks tikrasis jos vardas pati kazkaip net nesusimasciau, Lione tai Lione
pas mus Lione vadina Lionida
QUOTE(neriuxxx @ 2009 03 04, 12:14)
pas mus Lione vadina Lionida
O pas mus Liongina