QUOTE(*GG* @ 2009 02 19, 06:43)
Geriau nevadink.
QUOTE(*GG* @ 2009 02 19, 07:42)
Senelio vardu, o ne apskritai senovišku.
dabar vėl reiktų paklausti- o kodėl? tikriausiai jūs priklausote tai kategorijai žmonių, kurie tiki gana populistine parapsichologų skleidžiama idėja, kad duodamas senelio, tėvo vardą "užkrauni" jam ji likimą, bėdas ir pan.
Tačiau jeigu tikėti, tai kita parapsichologijos pusė teigia, kad jeigu duodi senelio, tėvo ar kažkieno kito vardą (to žmogaus garbei)- to žmogaus dvasia (ar dar kažkas- galima ginčytis) globos tą vaikutį nuo pat mažų dienų
Ir žinok žmogau, kuo tikėti
p. skita vertus, paskaičiuokit- senovėje beveik kiekvienoje šeimoje vienas iš sūnų buvo pavadinamas tėvo, senelio garbei- tai negi tiek daug nelaimingų žmonių ant šio margo lietuviško svieto?
Mano seneliai- Bronislava ir Juozapas, Ona ir Zenonas Vytautas, o proseneliai- Marijona, Kotryna, Jonas, Tadeušas, Anelė, Ona
Man teko laimė pažinoti savo prosenelę Kotryna, tai buvo nuostabus žmogus. Mano dukrytė Kotryna
negaliu sakyti, kad pavadinom būtent jos garbei, bet tikiu, kad prosenelės Kotrynos žvaigždelė danguje saugo ir globoja savo mažąją proproanūkėlę