Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

QUOTE(French @ 2009 02 03, 12:58)
Mano seneliai: Laimutė (Laima) ir Vytautas - Vincas ir Adolfas su Emilija. Man Vincentas nuostabus vardas, greičiausiai toks bus mano sūnelio vardas, o dukrytei nėra gražiau kaip Emilija (trumpinti galima Ema, Mili)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man wub.gif
Atsakyti
labukas! mano drauge kai laukesi ,galvojo tik apie Vincento varda. man taip pat sis vardas labai grazus.bet jai gime dukryte,tai pavadino 4u.gif Izabele.
Atsakyti
man grazus senelio vardas kuris buvo-bernardas ax.gif
Atsakyti
Mano senelių vardai Palmyra, Konstancija (įdomūs, bet truputį griozdiškai skamba), Juozas ir Leonas (močiutė jį vadindavo Liūtu wub.gif )
Atsakyti
Man labai patinka senoviniai vardai thumbup.gif , tik juos rinkciausi wub.gif Abieju mociuciu vardai nelabai-Brone ir Kazimiera mirksiukas.gif , uztai seneliu grazus ir stipriai vyriskai skambantys-Juozas ir Matas thumbup.gif wub.gif Sunu, jei ji turesiu, butinai vienu is siu vardu pavadinsiu 4u.gif
Atsakyti
na senoviniai vardai, kazimiera, zofija, zose, aleksandra. nznau ar taip jau tikru siuo laikotarpiu gyvenanciam vaikui. nors gal... mados klausimas
Atsakyti
Mano prosenele -Veronika,man visai simpatiskas vardas,pasakiau vyrui,o jis iskart 'paskenduole' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 02 05, 13:22)
Mano prosenele -Veronika,man visai simpatiskas vardas,pasakiau vyrui,o jis iskart 'paskenduole'  rolleyes.gif

Vat man irgi Veronika iskart su paskenduole asocijuojasi lotuliukas.gif Turbut lietuviu mokytoja gerai ta tema isdeste doh.gif
Atsakyti
Veronika ir man asocijuojasi su Vienuolio personazu. Pazystu l. grazia gydytoja, bet vardas g.gif g.gif Stase. Nu man ne ir tiek. Dar Vlada schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
man iš senesnių gražūs valentina ir joana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 15, 20:41)
man iš senesnių gražūs valentina ir joana smile.gif

o mes aplinkui neturėjom nei senos veronikos, nei senos joanos, tik jaunas pusseseres tokiais vardais, tai net minčių nebuvo, kad senoviniai vardai biggrin.gif
Atsakyti
Mano seneliai buvo Elžbieta ir Izidorius. Man tai abu gražūs, tik jei turėčiau sūnų nežinau ar išdrįsčiau duoti tokį vardą. Ir dar mano močiutė jį vadindavo Dziduku, na o dažniausiai tai seniu smile.gif
Atsakyti