Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

Mums su MB tokie vardai patys gražiausi wub.gif . Tokie traediciniai, laiko patikrinti.
Jau turime Jonuką wub.gif
Jei turėsime kada broliuką - tai galbūt bus Jurgiukas, dar Nojus patinka, bet čia gal šiomis dienomis jis labai populiarus, kažin ar senovėj LT jį duodavo g.gif
Jei turėsime sesytę - man labai gražus vardas Marija wub.gif
Mūsų draugas iš JAV, jo seneliai iš LT kilmės. Tai jis mums sakė, kad kadanors norėtų pavadinti savo dukrą Domicele, kaip jo močiutė tongue.gif

O mano senelių vardai: Adomas ir Apolinaras (juo yra ir mano tėvukas, ir prosenelis buvo ir netgi proprosenelis, kiek man sakė)
Močiutės - Viktorija ir Stasė.
Atsakyti
Giminaičių kuriuos atsimenu vardai:
Proseneliai: Vladas ir Ona, Martynas ir Liuda.
Seneliai: Antanas ir Elena, Juozapas ir Juozapata(Juzė).
Senelių broliai ir seserys: Zofija, Bronė, Aleksas, Kazimieras, Albina, Veronika, Viktoras,
Izidorius.
Atsakyti
mociute Joana,senelis Antanas prosenele Zofija o prosenelis Steponas, o man labai grazus vardas buvo kitos mociutes Medelina
Atsakyti
na man aktuali siuo metu varduku tema mirksiukas.gif tai vat, mano seneliai is mamos puses vaclovas ir aniceta, o kai mociute aniceta mire, atsirado kita mociute adele, o is tevelio pusese mociute petronele, o senelis jonas, beje ir mano tetis jonas... tai jei susilauksim sunuko, tai jis bus jonas, na dabar taip atrodo... o mergaite tai tikrai bus adelija. mirksiukas.gif btaip kad manau, jog lietuvoje dabar dauges senesniu vardu... manau gana dviracius isradineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsimenu tik vienų savo prosenelių vardus (nes juos pažinojau, o kiti jau buvo mirę, kai gimiau) - Marijona ir Feliksas.
Seneliai - Veronika ir Jonas, Cezara (niekur daugiau neteko girdėti tokio vardo) ir Julius.
Šiaip man labai gražus vardas Jonas, bet dabar žiūriu vis populiaresnis, o ir MB Jonas.Tai jei turėčiau sūnų, Jonu jau nebevadinčiau.
O Veronika vardas gražus, tik ilgas. Reikėtų pavardės trumpesnės.
Atsakyti
Mano prosenele buvo VASCA.....
Kita Veronika
Atsakyti
Prosenelių vardų tai nežinau blush2.gif
O senelių Jurgis ir Anelė - gražūs senoviniai, lietuviški vardai.
Atsakyti
dirbu su seneliais tai tokie keistesni vardai:

Filomena
, Juzefa, Apolonija, Vilhelmina, Dizmanas,
Leokadija
, Sekletinija
Atsakyti
Proseneliai mano – Uršulė ir Antanas, kiti Marija ir Povilas
Seneliai – Genovaitė Marcelė ir Vladas, kiti Ona ir Aleksandras
mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano senelių vardai: Mečislovas ir Teklė, Aldona ir Jonas
Prosenelės: Stanislava, Felicija, Michalina ax.gif Prosenelių nepamenu, bet kažkokie iš paprastesnių blush2.gif
Atsakyti
Seneliai:
Stanislava ir Bronislavas, Janina ir Antanas.

Man paciai labai grazus vardas Jokūbas, o mergaitei iš tu senoviniu vardu tinkantis vardas Dominyka arba Patricija thumbup.gif
Atsakyti
Mano seneliai: Laimutė (Laima) ir Vytautas - Vincas ir Adolfas su Emilija. Man Vincentas nuostabus vardas, greičiausiai toks bus mano sūnelio vardas, o dukrytei nėra gražiau kaip Emilija (trumpinti galima Ema, Mili)
Atsakyti