Mums su MB tokie vardai patys gražiausi . Tokie traediciniai, laiko patikrinti.
Jau turime Jonuką
Jei turėsime kada broliuką - tai galbūt bus Jurgiukas, dar Nojus patinka, bet čia gal šiomis dienomis jis labai populiarus, kažin ar senovėj LT jį duodavo
Jei turėsime sesytę - man labai gražus vardas Marija
Mūsų draugas iš JAV, jo seneliai iš LT kilmės. Tai jis mums sakė, kad kadanors norėtų pavadinti savo dukrą Domicele, kaip jo močiutė
O mano senelių vardai: Adomas ir Apolinaras (juo yra ir mano tėvukas, ir prosenelis buvo ir netgi proprosenelis, kiek man sakė)
Močiutės - Viktorija ir Stasė.
Giminaičių kuriuos atsimenu vardai:
Proseneliai: Vladas ir Ona, Martynas ir Liuda.
Seneliai: Antanas ir Elena, Juozapas ir Juozapata(Juzė).
Senelių broliai ir seserys: Zofija, Bronė, Aleksas, Kazimieras, Albina, Veronika, Viktoras,
Izidorius.
Proseneliai: Vladas ir Ona, Martynas ir Liuda.
Seneliai: Antanas ir Elena, Juozapas ir Juozapata(Juzė).
Senelių broliai ir seserys: Zofija, Bronė, Aleksas, Kazimieras, Albina, Veronika, Viktoras,
Izidorius.
mociute Joana,senelis Antanas prosenele Zofija o prosenelis Steponas, o man labai grazus vardas buvo kitos mociutes Medelina
na man aktuali siuo metu varduku tema tai vat, mano seneliai is mamos puses vaclovas ir aniceta, o kai mociute aniceta mire, atsirado kita mociute adele, o is tevelio pusese mociute petronele, o senelis jonas, beje ir mano tetis jonas... tai jei susilauksim sunuko, tai jis bus jonas, na dabar taip atrodo... o mergaite tai tikrai bus adelija. btaip kad manau, jog lietuvoje dabar dauges senesniu vardu... manau gana dviracius isradineti
Atsimenu tik vienų savo prosenelių vardus (nes juos pažinojau, o kiti jau buvo mirę, kai gimiau) - Marijona ir Feliksas.
Seneliai - Veronika ir Jonas, Cezara (niekur daugiau neteko girdėti tokio vardo) ir Julius.
Šiaip man labai gražus vardas Jonas, bet dabar žiūriu vis populiaresnis, o ir MB Jonas.Tai jei turėčiau sūnų, Jonu jau nebevadinčiau.
O Veronika vardas gražus, tik ilgas. Reikėtų pavardės trumpesnės.
Seneliai - Veronika ir Jonas, Cezara (niekur daugiau neteko girdėti tokio vardo) ir Julius.
Šiaip man labai gražus vardas Jonas, bet dabar žiūriu vis populiaresnis, o ir MB Jonas.Tai jei turėčiau sūnų, Jonu jau nebevadinčiau.
O Veronika vardas gražus, tik ilgas. Reikėtų pavardės trumpesnės.
Mano prosenele buvo VASCA.....
Kita Veronika
Kita Veronika
Prosenelių vardų tai nežinau
O senelių Jurgis ir Anelė - gražūs senoviniai, lietuviški vardai.
O senelių Jurgis ir Anelė - gražūs senoviniai, lietuviški vardai.
Proseneliai mano Uršulė ir Antanas, kiti Marija ir Povilas
Seneliai Genovaitė Marcelė ir Vladas, kiti Ona ir Aleksandras
Seneliai Genovaitė Marcelė ir Vladas, kiti Ona ir Aleksandras
Mano senelių vardai: Mečislovas ir Teklė, Aldona ir Jonas
Prosenelės: Stanislava, Felicija, Michalina Prosenelių nepamenu, bet kažkokie iš paprastesnių
Prosenelės: Stanislava, Felicija, Michalina Prosenelių nepamenu, bet kažkokie iš paprastesnių
Seneliai:
Stanislava ir Bronislavas, Janina ir Antanas.
Man paciai labai grazus vardas Jokūbas, o mergaitei iš tu senoviniu vardu tinkantis vardas Dominyka arba Patricija
Stanislava ir Bronislavas, Janina ir Antanas.
Man paciai labai grazus vardas Jokūbas, o mergaitei iš tu senoviniu vardu tinkantis vardas Dominyka arba Patricija
Mano seneliai: Laimutė (Laima) ir Vytautas - Vincas ir Adolfas su Emilija. Man Vincentas nuostabus vardas, greičiausiai toks bus mano sūnelio vardas, o dukrytei nėra gražiau kaip Emilija (trumpinti galima Ema, Mili)