Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

QUOTE(insi @ 2008 06 09, 23:24)
turbūt norėjo rašyt ksaveras g.gif

Va, cia tai super vardai drinks_cheers.gif . O mano prosenele buvo Mikalina
Atsakyti
Seneliai - Cecilija Filomena ir Antanas, Elena ir Stanislovas
Atsakyti
Elena ir Nikodemas,Joana Valerija ir Vytas smile.gif
Atsakyti
Petronėlė
Atsakyti
mano seneliai tai Vladas, Jadvyga, Juozas, ir Elena 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu Elena - populiarus vardas smile.gif Man grazu ir mazai mergytei - Elenyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 01 12, 01:03)
Sveikos mamytes. Noriu paklausti Jusu nuomones apie senoviskus vardus..

man paskutiniu metu is galvos neiseina berniuko vardas Vincentas. Vincas negrazu, bet Vincentas man skamba labai nieko smile.gif

Arba Mergaites vardas Adele.

Ka jus apie tai manote?

mano mamos vardas Adelė thumbup.gif ,manau šiais laikais labiau tiktų Adelina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovijona20: 19 birželio 2008 - 09:15
Mano seneliai Rozalija ir Juozas,o Adelė yra ir Daivos Tamošiūnaitės-Budrės dukrelės vardas.
Atsakyti
mūsų sūnelis Jokūbas.
kai apie savo kėslus tokiu vardu vadint sūnų pasakiau 15-mečiui pusbroliui, tai jis pasibaisėjo, kad skamba kaip kokio pro prosenelio vardas lotuliukas.gif o dabar priprato ir pats sako, kad Jokūbas gražus ir visai ne tik senukam tinkantis vardas
Atsakyti
prosenelis buvo Anastazas. Seneliai tai Petronėlė, Stanislovas, Stanislava, Juozas.
Atsakyti
Vieni proseneliai buvo Adomas ir Ieva (sutapk tu man taip lotuliukas.gif .Dar ir gimę buvo tą pačia dieną blink.gif ).Seneliai Petras,Anastazija,Vladas ir Janina.
Atsakyti
Abu proseneliai Jonai, abi probobutes Valerijos. Toks sutapimas.Bobutes -Justina ir Stanislava.Seneliai - vel Jonai. Dar buvo Grasile, Rozalija,Matilda, Jurgis,Aleksas.Cia jau proseneliu broliai ir seses.
Dabar mums dilema- visai mielai kurios nors garbei pavadintume maza mergyte,kuri turejo gimti... vakar. Butu, ko gero Jone.Bet nesuskubo.
Atsakyti