Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

Mano seneliai Juozapas ir Domicelė
Bronislovas ir Elena
Šeip pagalvodavau nors po antrą vardą duoti vaikams senelių,bet pasirinkom kitokius cool.gif
Atsakyti
musu proseneles vards Bronislava, man grazu,bet neisivaizduoju savo vaiko tokiu vardu g.gif
Atsakyti
Mano giminej beve Karalina, Tamosius, Juozapas, Adele, Adolius, Franciska (girdejau versija uzsieny Frani) ir pan.
Atsakyti
Man kuo toliau tuo labiau patinka senove dvelkiantys vardai ax.gif . Yra ir juokingų, bet daug gražių, laiko patikrintų ir dabar atgimusių vardų, net skamba kitais atspalviais thumbup.gif
- Vincentas, Stefanija, Sofija, Elžbieta, Kotryna, Leonas, Ignas, Barbora... rolleyes.gif
O dabartiniai dviskiemeniai beprasmiai naujadarai net nebejuokina, o erzinti pradeda... schmoll.gif
Atsakyti
O mano prosenelių vardadai buvo Adelė, Stasė, Juozas ir Vincas ax.gif
Atsakyti
Nežinau kaip Jums,bet man labai gražus vardas Uršulė smile.gif Žinau,kad mano proprosenelė buvo Domicelė,šis vardas man irgi gražus.
Atsakyti
nu man Sofija wub.gif
Atsakyti
Senelio vardas buvo Aleksas, man labai gražus smile.gif
Atsakyti
SENELIO VARDAS EDUARDAS good.gif good.gif good.gif O SUNAUS EDVARDAS ok.gif ok.gif ok.gif
Atsakyti
o as nevadinciau proseneliu vardais, nelabai man jie grazus schmoll.gif bet grazu kai pavadina kiti, juk atrodo tarsi kokia tradicija kartu kaitos thumbup.gif
Atsakyti
mano seneliu vardai Jugase ir Steponas, Ona ir Antanas
proseneliu Jonas ir Domicele
Atsakyti
Maniškiai proseneliai visai gražius vardus turėjo... Vincentas, Pranciška, Viktorija, Juozapas, Kastantina, Morkus na ir žinoma kaip be Onos ir Jono biggrin.gif Aišku tikrais vardais retai kas tada vadindavo - vincas, pranė, viktė, juozas, kastė...
Atsakyti