Mano seneliai Juozapas ir Domicelė
Bronislovas ir Elena
Šeip pagalvodavau nors po antrą vardą duoti vaikams senelių,bet pasirinkom kitokius
musu proseneles vards Bronislava, man grazu,bet neisivaizduoju savo vaiko tokiu vardu
Man kuo toliau tuo labiau patinka senove dvelkiantys vardai . Yra ir juokingų, bet daug gražių, laiko patikrintų ir dabar atgimusių vardų, net skamba kitais atspalviais
- Vincentas, Stefanija, Sofija, Elžbieta, Kotryna, Leonas, Ignas, Barbora...
O dabartiniai dviskiemeniai beprasmiai naujadarai net nebejuokina, o erzinti pradeda...
- Vincentas, Stefanija, Sofija, Elžbieta, Kotryna, Leonas, Ignas, Barbora...
O dabartiniai dviskiemeniai beprasmiai naujadarai net nebejuokina, o erzinti pradeda...
O mano prosenelių vardadai buvo Adelė, Stasė, Juozas ir Vincas
Nežinau kaip Jums,bet man labai gražus vardas Uršulė Žinau,kad mano proprosenelė buvo Domicelė,šis vardas man irgi gražus.
Senelio vardas buvo Aleksas, man labai gražus
SENELIO VARDAS EDUARDAS O SUNAUS EDVARDAS
o as nevadinciau proseneliu vardais, nelabai man jie grazus bet grazu kai pavadina kiti, juk atrodo tarsi kokia tradicija kartu kaitos
mano seneliu vardai Jugase ir Steponas, Ona ir Antanas
proseneliu Jonas ir Domicele
proseneliu Jonas ir Domicele
Maniškiai proseneliai visai gražius vardus turėjo... Vincentas, Pranciška, Viktorija, Juozapas, Kastantina, Morkus na ir žinoma kaip be Onos ir Jono Aišku tikrais vardais retai kas tada vadindavo - vincas, pranė, viktė, juozas, kastė...