Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

QUOTE(Gytarė @ 2007 07 26, 22:26)

Malonu ,kad turim kazka bendro. O del mano vardo buvai teisi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 07 27, 01:40)
Malonu ,kad turim kazka bendro.

Gal ir dar ką nors? g.gif
Atsakyti
Mano seneliai Margarita ir Juozas . Jadvyga ir Bronius.
Atsakyti
mano seneliai Pranas,Antanas,Genovaitė ir Filomena wub.gif
Atsakyti
Seneliai:
Hortenzija ir Vladas
Genovaitė ir Kazys

Proseneliai:
Marija ir Simonas
.... (nežinau blush2.gif ) ir Kazys

tėvai brolį pavadino Kaziu, bet tai nebuvo nei senelio, nei prosenelio garbei, tiesiog jam toks vardas tiko rolleyes.gif iš pradžių, vaikystėj, jis dėl to pergyveno, bet dabar jam labai patinka, nes jis savo draugų ir pažįstamų rate su tokiu vardu yra vienintelis ax.gif o ir vadinam mes jį ne Kaziu, o Kazium. T.y. jis ne Kazys, o Kazius biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 01 11, 18:33)
Sveikos mamytes. Noriu paklausti Jusu nuomones apie senoviskus vardus..

man paskutiniu metu is galvos neiseina berniuko vardas Vincentas. Vincas negrazu, bet Vincentas man skamba labai nieko smile.gif

Arba Mergaites vardas Adele.

Ka jus apie tai manote?

Pažįstu vieną mamą, kuri vaiką pavadino Vinco (ar Vincento) vardu. Na, jį visi Vincuku vadina smile.gif Ir ji jau nebe Lietuvoj gyvena. Man tikrai gražu ir Vincentas (jei "e" kirčiuoti), ir Vincas ir juo labiau trumpinys Vincukas ir Adeliukė man visai mielai skamba 4u.gif
Atsakyti
mano prosenele buvo Rozalija, man tai lb grazus vardas, nors prosenele silpnai atsimenu bet ji buvo labai svelni ir zaizdavo su manimi...
tik vat pavadinus mergaite Rozalija trumpinys Roza ar kaip... cia jau nera atrakcijos
Atsakyti
vyro prosenelis buvo Rapolas. mano senelis, tokiu gan neiprastu vardu buvo - Nikodemas, o mociute Zuzana. o is tecio puses - buvo labai paprasta seneliai Aldona ir Jonas.
Atsakyti
Teodoras ir Kazimiera, Kazimiera ir Vincas, Dominykas ir Teresė, Aniceta ir Jurgis.
Man tai Teodoras ir Vincas wub.gif ypač mergaitei - Teodora, o berniukui mažybinė forma "Vincukas" labai miela ausiai...
Atsakyti
Mano seneliai:
Klimas ir Danguolė Liucija
Jonas ir Petrutė
Proseneliai:
Domas ir Paulina
Alfonsas ir Elvyra
Kitų neprisimenu smile.gif).
Atsakyti
Mano seneliai: Vladas ir Kazimiera, Juozapas ir Regina. Man asmeniskai labai grazus vardas Juozapas, tiesiog thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Juozas ir Brone - Albinas ir Brone biggrin.gif
Mergaites Brone tikrai nevadinciau ax.gif
Atsakyti