Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

Močiutė Petronėlė
Atsakyti
[SIZE=1][COLOR=blue]
QUOTE(dincek2006 @ 2007 05 15, 21:13)
Na man nei Vincentas nei Adelė nepatinka schmoll.gif ,bet yra tikrai gražių senoviškų vardų.Pažįstu Jurgutį,gražus berniukas ir jam tinka šitas vardas,bet pati vaikui nedėčiau tokio vardo. rolleyes.gif

na, kiekvienas turi savo nuomonę, tačiau ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą tongue.gif tongue.gif
mūsų dukrytė Adelytė ir jai nuostabiai tinka šis vardas, ji tikra lėlytė gražuolytė biggrin.gif
Atsakyti
prosenele Teofile ir Justinas ,is kitos puses Aleksandra ir Bronius.
Atsakyti
QUOTE(dincek2006 @ 2007 05 15, 22:13)
Na man nei Vincentas nei Adelė nepatinka schmoll.gif ,bet yra tikrai gražių senoviškų vardų.Pažįstu Jurgutį,gražus berniukas ir jam tinka šitas vardas,bet pati vaikui nedėčiau tokio vardo. rolleyes.gif

Nustokit duos vardus dėti doh.gif
Atsakyti
Man Adele visai neblogai skamba, bet savo lelytei tokio neduociau. Vincentas tai nea schmoll.gif
Mano prosenele buvo Rozalija, prosenelis Pranas,kiti: Ursule ir Jonas Kiti proseneliai: Anastasia ir Makej, kiti: Sebile ir Zotka. Babyte -Prane, senelis-Pranas, is kitos puses- Avdokija ir Galaktijonas.
Tai va jei reiktu is proseneliu rinktis jauciu Rozalija ir Jonas ir dabar graziai skambetu ax.gif Na gal dar Sebile, nors buciau apkaltinta, kad is kokio serialo nusiziurejau lotuliukas.gif
Atsakyti
senelio seserys - Teodora, Birutė, Karolina,močiutė - Adelaida, senelis - Aloyzas.
Atsakyti
Viena močiutė Teresė, kita Monika
Senelis Kazimieras ir Aleksas
Atsakyti
Mano vieni seneliai buvo Juzefa ir Pranas, kiti - Bronislava ir Romualdas. Prosenelių neatsimenu, o proprosenelė buvo vardu Karolina.
Giminaičiai savo vaikus pavadino Petru, Antanu ir Ona smile.gif Man tai labai gražu, kad senus vardus prisiminė.
Atsakyti
mano proseneliai is mamos puses Vincentas ir Karolina is tecio Kazimiera prosenelio vardo neprisimenu doh.gif
Senelai Ursule ir Jonas, Bronislava ir Pranas
Senelis turejo seserį Ievą, pasirodo ir sis vardas labai senas
Atsakyti
Tikrai neduosiu seneliu vardu: Pranas ir Marijona, Albina ir Salemonas...
Atsakyti
QUOTE(Heaven @ 2007 07 16, 10:45)
Močiutė Petronėlė

Mano mociute irgi Petronele, o senelis - Serapinas.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 07 26, 21:46)
Mano mociute irgi Petronele.

Ir mano. ax.gif
Atsakyti