Močiutė Petronėlė
[SIZE=1][COLOR=blue]
na, kiekvienas turi savo nuomonę, tačiau ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą
mūsų dukrytė Adelytė ir jai nuostabiai tinka šis vardas, ji tikra lėlytė gražuolytė
QUOTE(dincek2006 @ 2007 05 15, 21:13)
Na man nei Vincentas nei Adelė nepatinka ,bet yra tikrai gražių senoviškų vardų.Pažįstu Jurgutį,gražus berniukas ir jam tinka šitas vardas,bet pati vaikui nedėčiau tokio vardo.
na, kiekvienas turi savo nuomonę, tačiau ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą
mūsų dukrytė Adelytė ir jai nuostabiai tinka šis vardas, ji tikra lėlytė gražuolytė
prosenele Teofile ir Justinas ,is kitos puses Aleksandra ir Bronius.
QUOTE(dincek2006 @ 2007 05 15, 22:13)
Na man nei Vincentas nei Adelė nepatinka ,bet yra tikrai gražių senoviškų vardų.Pažįstu Jurgutį,gražus berniukas ir jam tinka šitas vardas,bet pati vaikui nedėčiau tokio vardo.
Nustokit duos vardus dėti
Man Adele visai neblogai skamba, bet savo lelytei tokio neduociau. Vincentas tai nea
Mano prosenele buvo Rozalija, prosenelis Pranas,kiti: Ursule ir Jonas Kiti proseneliai: Anastasia ir Makej, kiti: Sebile ir Zotka. Babyte -Prane, senelis-Pranas, is kitos puses- Avdokija ir Galaktijonas.
Tai va jei reiktu is proseneliu rinktis jauciu Rozalija ir Jonas ir dabar graziai skambetu Na gal dar Sebile, nors buciau apkaltinta, kad is kokio serialo nusiziurejau
Mano prosenele buvo Rozalija, prosenelis Pranas,kiti: Ursule ir Jonas Kiti proseneliai: Anastasia ir Makej, kiti: Sebile ir Zotka. Babyte -Prane, senelis-Pranas, is kitos puses- Avdokija ir Galaktijonas.
Tai va jei reiktu is proseneliu rinktis jauciu Rozalija ir Jonas ir dabar graziai skambetu Na gal dar Sebile, nors buciau apkaltinta, kad is kokio serialo nusiziurejau
senelio seserys - Teodora, Birutė, Karolina,močiutė - Adelaida, senelis - Aloyzas.
Viena močiutė Teresė, kita Monika
Senelis Kazimieras ir Aleksas
Senelis Kazimieras ir Aleksas
Mano vieni seneliai buvo Juzefa ir Pranas, kiti - Bronislava ir Romualdas. Prosenelių neatsimenu, o proprosenelė buvo vardu Karolina.
Giminaičiai savo vaikus pavadino Petru, Antanu ir Ona Man tai labai gražu, kad senus vardus prisiminė.
Giminaičiai savo vaikus pavadino Petru, Antanu ir Ona Man tai labai gražu, kad senus vardus prisiminė.
mano proseneliai is mamos puses Vincentas ir Karolina is tecio Kazimiera prosenelio vardo neprisimenu
Senelai Ursule ir Jonas, Bronislava ir Pranas
Senelis turejo seserį Ievą, pasirodo ir sis vardas labai senas
Senelai Ursule ir Jonas, Bronislava ir Pranas
Senelis turejo seserį Ievą, pasirodo ir sis vardas labai senas
Tikrai neduosiu seneliu vardu: Pranas ir Marijona, Albina ir Salemonas...
QUOTE(Heaven @ 2007 07 16, 10:45)
Močiutė Petronėlė
Mano mociute irgi Petronele, o senelis - Serapinas.