Įkraunama...
Įkraunama...

Senoviški vardai

QUOTE(Atėnė @ 2007 01 16, 12:52)
Bet aš siūlau štai ką - parašykite savo senelių arba prosenelių (jei žinote ar prisimenate) vardus. Tada nebebus vietos išsigalvojimams, interpretacijoms, tiesiog realūs vardai. Gyva istorija biggrin.gif. Gal ką nors išsirinksime iš jų 4u.gif

Mano prosenelių vardai: Antanina, Kotryna,
proprosenelių (o gal ir daugiau pro... rolleyes.gif ) vardai: Pijus, Sikstus, Malvina, Prakseda.
Atsakyti
Mano prosenelės, Marija, senelės Kazimera.
Atsakyti
thumbup.gif Mano senelių wub.gif vardai Bernardas ir Elena, Jonas ir Zofija thumbup.gif
Atsakyti
mano draugo senelis buvo vardu Sebastijonas
Atsakyti
QUOTE(shypsena @ 2007 05 14, 00:46)
Mano prosenelių vardai: Antanina, Kotryna,
proprosenelių (o gal ir daugiau pro... rolleyes.gif ) vardai: Pijus, Sikstus, Malvina, Prakseda.

Oho, kokie įdomūs...
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 01 11, 17:33)
Sveikos mamytes. Noriu paklausti Jusu nuomones apie senoviskus vardus..

man paskutiniu metu is galvos neiseina berniuko vardas Vincentas. Vincas negrazu, bet Vincentas man skamba labai nieko smile.gif

Arba Mergaites vardas Adele.

Ka jus apie tai manote?

Na man nei Vincentas nei Adelė nepatinka schmoll.gif ,bet yra tikrai gražių senoviškų vardų.Pažįstu Jurgutį,gražus berniukas ir jam tinka šitas vardas,bet pati vaikui nedėčiau tokio vardo. rolleyes.gif
Papildyta:
O mano senelių vardai-Ipolitas ir Leokadija,Morta irStanislovas.
Papildyta:
QUOTE(dincek2006 @ 2007 05 15, 22:11)
Na man nei Vincentas nei Adelė nepatinka schmoll.gif ,bet yra tikrai gražių senoviškų vardų.Pažįstu Jurgutį,gražus berniukas ir jam tinka šitas vardas,bet pati vaikui nedėčiau tokio vardo. rolleyes.gif
Papildyta:
O mano senelių vardai-Ipolitas ir Leokadija,Morta irStanislovas.

O prosenelė-Julija.
Atsakyti
Mano proseneles buvo Elzbieta ir Ieva.
Atsakyti
mano prosenelė Adelė 4u.gif
Atsakyti
aš savo vyrui prieš gimstant vaikui sakiau, jei gims sūnus gal pavadinam Fortūnatu. vyras ir sako, kiek žinau serialų nežiūri, iš kur ir ištraukei tokį vardą. o šis vardas mano prosenelio. kai jį krikštijo ne tik serialų nekūrė, bet dar ir tv nebuvo smile.gif
Atsakyti
Senelių vardai: Leokadija ir Mykolas, Sofija ir Antanas, o prosenelės Emerencija ir Emilija smile.gif
Atsakyti
O mano senelių Stefanija, Kazimieras, Malvina ir Aleksandras 4u.gif
Atsakyti
mano mociutes vardas buvo Matilda smile.gif

o mes dabar kankinames visa seimyna ir niekaip neisrenkam vardo labai laukiamam broliui ir suneliui... blink.gif
Atsakyti