man paskutiniu metu is galvos neiseina berniuko vardas Vincentas. Vincas negrazu, bet Vincentas man skamba labai nieko

Arba Mergaites vardas Adele.
Ka jus apie tai manote?
Ecola, 11 Sau 2007 - 17:33, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Ecola, 11 Sau 2007 - 17:33, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: man paskutiniu metu is galvos neiseina berniuko vardas Vincentas. Vincas negrazu, bet Vincentas man skamba labai nieko
Arba Mergaites vardas Adele.
leliux, 11 Sau 2007 - 14:45, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
leliux, 11 Sau 2007 - 14:45, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
kai kurie senoviski vardai taip tik dabar grizta i mada
![]()
taip tik siand kitoj temoj rasiau, kad man Vincentasnu man toks mielas sitas vardukas.
Adele kazkaip nelabainors visai nieko.
beje,uzmaciau, kad UK gyvenat. tai sie vardeliai tikrai tiktu, nes yra Vincento ir angliskasis atitikmuo
Ecola, 11 Sau 2007 - 17:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Ecola, 11 Sau 2007 - 17:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Tai vat.. uztat man Vincentas taip uzsifiksavo.. Toks retas vardas, niu bet kai isivaizduoju uzaugusi grazu auksta vyra vardu vincentas, tai man taip grazu
Greiciausisi, jei bus berniukas, bus Vincentas.. Nors dar 100 kartu nuomone gali pasikeisti
Man dar grazu yra Henrieta mergaitei.. bet cia anglai ja vista vadintu.. Hen.. juk viska jie cia sutrumpina, tai nelabai.. bet siaip vardas tai grazus
Ecola, 11 Sau 2007 - 18:24, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Ecola, 11 Sau 2007 - 18:24, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Beje, Vincentas yra ne lietuviskas vardas..
muminukas, 11 Sau 2007 - 15:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
muminukas, 11 Sau 2007 - 15:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
ir Vincentas, ir Adelė
mano močiutės vaikystėje Stasys buvo naujoviškas vardas, o Martynas ir Andrius - senoviški. taigi tai tėra subjektyvaus supratimo reikalas.
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯