Įkraunama...
Įkraunama...

atlyginimas

Dirbau iki dekreto viesojoj istaigoj, kuri gaudavo finansavima is valstybes biudzeto. Atlyginimas buvo sudarytas taip: alga plius 100 proc. priedas nuolat. Kai pranesiau, kad ketinu grizti, man pasake, kad sumazintas yra siais metais atlyginimas mano etatui, nes gavo mazesni finansavima. Ir dabar man negali duoti priedo del tos pacios priezasties, o dar kadangi ir alga sumazinta, gaunasi taip, kad as gausiu daugiau nei pusiau mazesne alga dabar, grizusi. Ar taip gali elgtis darbdavys.
Atsakyti
Tiesa, griztu i darba ne po metu, o po pusantru, kiek zinau, tada jau ne visko galima tiketis, ka turejau. O atidirbau ten keturis metus. Labai lauksiu atsakymo, nes kita savaite mano darbdavys jau iseina i Seima, tai jam cia mazai kas dabar rupi, o kai jo nebus, tai kazkas laikinai paskirtas gali irgi nesutvarkyti tu atlyginimo klasuimu. Svarbiausia, kad zinociau, ko galiu reikalauti.

Kazkaip sunku susitaikyti su tuo, kad gausiu daugiau nei per puse mazesne suma. Tai gal ir dirbti tada reikes daug maziau?
Atsakyti
iki triju metu yra isaugomas toks pats atlyginimas.
Atsakyti
priedo gali ir nebemokėti, bet atlyginimą gali sumažinti tik gavę Jūsų raštišką sutikimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 09 lapkričio 2004 - 10:21
Aciu. O priedas, nuolat mokamas to paties dydzio ilgiau nei kelis metus neuzsiskaito kaip atlyginimas? Kazkada kazka panasaus esu girdejusi. Oj, kiek tu klausimu uzdaviau, bet dekoju, manau, kad jau isivaziuosiu ir daugiau nebekils tie klausimai, pradesiu dirbti:)
Atsakyti
sitaip būti nelabai gali. galbūt pas Jus vidinėj tvarkoj yra nustatyti kažkokie papildomi apmokėjimai, bet priedas ir yra tik priedas.
Atsakyti
O as galvoju, kad jeigu priedas aptartas darbo sutartyje kaip atlyginimo (darbo uzmokescio) dalis, tai jo negali nebemoketi be darbuotojo sutikimo
Atsakyti