QUOTE(Shiduh @ 2007 01 13, 20:27)
nu latele, net nesitiki, kad pati esi gimdziusi, jei jau tokias nesamones kalbi. toks dalykas yra igimtas. statistiskai tokiu moteru yra 40 proc. tai ka reiskia, kad beveik puse moteru yra kazkokios issigimeles? isvis man sita istorija atrodo isgalvota. o jei istikruju taip buvo, tai ta motina tiesiog itin trenkta boba.
Ko taip kategoriskai? esu gimdziusi ir ne karta ir galiu pasakyti,kad pasikeitimas yra,kokios buvo pries ir po...taip,kad nereikia cia putotis be reikalo

O is kur jau tokia statistika tai man jau irgi idomu,kas ja kur dare? Ar taves,manes klause?....gal tu pati dar negimdei ir nezinai ko dar buna po nenormaliu gymdymu....O motina tiesiog myli savo dukra ir pasake,o kas jai daugiau pasakys...ka vyras!!!! dar geriau butu! Taip kad niekada nesakyk,kad tau kada neprireiks tokios pagalbos.Tik ji pas mus dar nera populiari.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2007 01 13, 21:09)
Šiap tikrai ne viena Vilniaus privati medicinos klinika daro. Ir nebūtinai plastinės chirurgijos medikai, tai daro ir ginekologai

Vieni sako, kad pirmą dieną po operacijos reikia likti klinikoje stebėjimui, kt. nelaiko: išoperuoja ir leidžia namo.
Daromos ir GK klinikoje, ir Northway, ir Medicinos diagnostikos centere, ir berods Baltijos-Amerikos klinikoje ir net valdiškose gydymo įstaigose
O skelbiamos kainos labai įvairios, kiek teko skaityt.. 600-5000 Lt. Žiūrint kokia operacija, viskas priklauso nuo konkretaus atvejo..Baltijos-Amerikos klinika skelbiasi, kad lyt. lūpų plastika 600 Lt, o GK klinika, kad 1000-2800 Lt...o dar daromos ir makšties plastikos operacijos..
O maksties plastika kokie gyd daro? ginekologai ar plastikos? ir kokios kainos?
Tai ka,tesiog nueini pas ginekologa ir sakai,kad man nepatinka,noriu kitokiu?
kazkaip man butu geda