Įkraunama...

Moteriškų genitalijų korekcija

Apklausa: Ar darytumetes plastine mot.genitaliju operacija? (526 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nu kai paskaitai tai dieve dieve, neturit ka veikt po kusius krapstotes, del didesniu nosiu ir kt defektu tiek nekompleksuoja kiek del pi..iu... zinau kad pulsit cia ,,, bet cia tik uzklydau ir daugiau nezadu, taip kad galite ir nekomentuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 08 22, 19:52)

GITALE, 22 Rug 2010 - 19:52, parašė:

GITALE, 22 Rug 2010 - 19:52, parašė:

nu kai paskaitai tai dieve dieve, neturit ka veikt po kusius krapstotes, del didesniu nosiu ir kt defektu tiek nekompleksuoja kiek del pi..iu... zinau kad pulsit cia ,,, bet cia tik uzklydau ir daugiau nezadu, taip kad galite ir nekomentuot biggrin.gif

Keista, kad taip rasote, matyt, pati nesusidurete su tokia problema ir nezinote, koks tai nepatogumas. Man asmeniskai po gimdymo taip atsivepe viena lupa (buvo isplesta), kad kaba nerealiai, trukdo visalaik, negaliu kelniu apsimaut, o ka jau kalbet apie dzinsus, nes spaudzia, reikia vis taisyt, tas pats is su kelnaitem buna, vienu zodziu, sukelia daug nepatogumu,ir dar daug visokiu blogybiu, tai irgi galvoju apie tos vienos "nukareles" mazinima. Visai ne del grozio, o del problemu ir nepatogmu, kurias tai sukelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 23 rugpjūčio 2010 - 08:09
QUOTE(audida @ 2009 08 13, 18:31)

audida, 13 Rug 2009 - 18:31, parašė:

audida, 13 Rug 2009 - 18:31, parašė:

Vadinasi man pasisekė smile.gif
nors yra viena anksčiau ginė užsiminusi apie šią operaciją,tada atsisakiau ax.gif tada dykai būt sutvarkę tongue.gif
O dabar  irgi pažįstama ginė buvo ir be problemų-ką norėjau,tą padarė....nors sakė,būna baisiau,bet kai dabar viskas normalu,tai rodos,tada iš viso kažkokia anomalija buvo doh.gif
rasyte,o kur tu gyveni?
turėtum pamėgint eit pas kitą ginekologą,nemanau,kad visi tokie  biggrin.gif homeopatai
gerai,kad nepasiūlė kokių žolių naudot,kad sumažėtų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vadinasi man pasisekė smile.gif
nors yra viena anksčiau ginė užsiminusi apie šią operaciją,tada atsisakiau ax.gif tada dykai būt sutvarkę tongue.gif
O dabar  irgi pažįstama ginė buvo ir be problemų-ką norėjau,tą padarė....nors sakė,būna baisiau,bet kai dabar viskas normalu,tai rodos,tada iš viso kažkokia anomalija buvo doh.gif
rasyte,o kur tu gyveni?
turėtum pamėgint eit pas kitą ginekologą,nemanau,kad visi tokie  biggrin.gif homeopatai
gerai,kad nepasiūlė kokių žolių naudot,kad sumažėtų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kokiame mieste jus darete ?
Atsakyti
Merginos ir moterys, kurios daretes sia operacija, gal galit pasakyti kiek centimetru daugmaz buvo jusu vidiniu lupyciu, kad ryzotes siai operacijai?
Pas mane jos ilgesnes, kazkokio diskomforto nejauciu, tik kad siaip man nelabai grazu, todel dar tik domiuosiu
Atsakyti
Pas mane viena jų gerokai didesnė. Vienu momentu jau buvau sugalvojus koreguotis, bet dabar kažkaip visai gaila būtų su ja skirtis ax.gif Prisirišau per gyvenimą biggrin.gif
Šiaip fiziškai ana niekam netrukdo.
Atsakyti
Man žinoma ši problema, lūpytės kyšojo apie 1,5-2cm. Labai nepatogu, kelnaitės prispaudžia, kartais problema su higiena, sudėtinga kai kada. Užsidėjus maudomuką tarpkojis atrodydavo taip, lyg kelnaitėse turėčiau kerpių gniužulėlį.
Pasidariau korekciją ir jaučiuosi daug daug geriau smile.gif Mielosios, jei jums nepatogu - darykitės korekciją, bet jei gyventi netrukdo, tai viskas ok, bet kuris ginekologas patvirtins, kad esate normali. Ir niekada gyvenime nesidarykite dėl vyro, buvau pakraupusi, girdėjau, kad kitoms vyrai liepia darytis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 08 23, 09:08)

viltuse, 23 Rug 2010 - 09:08, parašė:

viltuse, 23 Rug 2010 - 09:08, parašė:

Keista, kad taip rasote, matyt, pati nesusidurete su tokia problema ir nezinote, koks tai nepatogumas. Man asmeniskai po gimdymo taip atsivepe viena lupa (buvo isplesta), kad kaba nerealiai, trukdo visalaik, negaliu kelniu apsimaut, o ka jau kalbet apie dzinsus, nes spaudzia, reikia vis taisyt, tas pats is su kelnaitem buna, vienu zodziu, sukelia daug nepatogumu,ir dar daug visokiu blogybiu,  tai irgi galvoju apie tos vienos "nukareles" mazinima. Visai ne del grozio, o del problemu ir nepatogmu, kurias tai sukelia.

Keista, kad taip rasote, matyt, pati nesusidurete su tokia problema ir nezinote, koks tai nepatogumas. Man asmeniskai po gimdymo taip atsivepe viena lupa (buvo isplesta), kad kaba nerealiai, trukdo visalaik, negaliu kelniu apsimaut, o ka jau kalbet apie dzinsus, nes spaudzia, reikia vis taisyt, tas pats is su kelnaitem buna, vienu zodziu, sukelia daug nepatogumu,ir dar daug visokiu blogybiu,  tai irgi galvoju apie tos vienos "nukareles" mazinima. Visai ne del grozio, o del problemu ir nepatogmu, kurias tai sukelia.

isplesta ..kaip tai imanoma? blink.gif
Atsakyti
Suprantu, kai operacija daroma dėl nepatogumo, kai iš tikrųjų trukdo. Bet kai dėl grožio ir juolab dėl vyrų... doh.gif nesąmonė.
Atsakyti
Prabalsavau "niekada", nes pas mane viskas labai labai grazu smile.gif
Atsakyti
sveikos visos brangios moterys ir paneles.gal kuriai yra teke darytis lytiniu lupu korekcija?gal galit pasidalinti patirtimi ir gal zinot kas daro cia uzsieni anglijoj butent tokias plastines operacijas.pasidalinam savo ziniomis :-)
Atsakyti
QUOTE(Inversion @ 2011 07 30, 13:59)

Inversion, 30 Lie 2011 - 13:59, parašė:

Inversion, 30 Lie 2011 - 13:59, parašė:

Man žinoma ši problema, lūpytės kyšojo apie 1,5-2cm. Labai nepatogu, kelnaitės prispaudžia, kartais problema su higiena, sudėtinga kai kada. Užsidėjus maudomuką tarpkojis atrodydavo taip, lyg kelnaitėse turėčiau kerpių gniužulėlį.
Pasidariau korekciją ir jaučiuosi daug daug geriau smile.gif Mielosios, jei jums nepatogu - darykitės korekciją, bet jei gyventi netrukdo, tai viskas ok, bet kuris ginekologas patvirtins, kad esate normali. Ir niekada gyvenime nesidarykite dėl vyro, buvau pakraupusi, girdėjau, kad kitoms vyrai liepia darytis  blink.gif

Pasidariau korekciją ir jaučiuosi daug daug geriau smile.gif Mielosios, jei jums nepatogu - darykitės korekciją, bet jei gyventi netrukdo, tai viskas ok, bet kuris ginekologas patvirtins, kad esate normali. Ir niekada gyvenime nesidarykite dėl vyro, buvau pakraupusi, girdėjau, kad kitoms vyrai liepia darytis  blink.gif

gal galima suinoti kur daretes?
Atsakyti
QUOTE(mamyte1987 @ 2011 12 25, 16:07)

mamyte1987, 25 Gru 2011 - 16:07, parašė:

mamyte1987, 25 Gru 2011 - 16:07, parašė:

As neseniai pasidariau. Blogiau nebuna. Kai rasiu iseiti parasysiu daugiau.
Atsakyti