Paskaiciau as cia jusu pokalbius ir pati sunerimau. Gyvenu UK, tai per pirma apziura po gimdymo (2 men) gydytojas iskart pasiule KT, nes ir anksciau jas vartojau. Taigi geriu Micronor- KT maitinancioms. Ziuriu Lietuvos gydytojai nerekomenduoja isvis hormonu, tai galvoju, gal cia gydytojai nesuka galvos ir kisa kas lengviausia . O kodel Lietuvoj nebeparduoda KT maitinancioms? Ar del ju poveikio kudikiams. Mergaites bukit geros parasykit, nes nebezinau ka ir daryt.
o kaip pleistrai
šiaip aišku geriau būtų MIRENA,bet kad brangoka 700lt-tai jau super kaina(o dar jokių garantijų kad neiškris ar kad tiks)
šiaip aišku geriau būtų MIRENA,bet kad brangoka 700lt-tai jau super kaina(o dar jokių garantijų kad neiškris ar kad tiks)
Pleistrai juk irgi hormoniniai, maitinanciai netinka
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 05, 14:02)
Vartoju Cerazette jau savaite, jokiu blogu pozymiu, su lelia irgi viskas gerai
o kur pirkai?
Tavo vaiko zurnale minimos dar kelios KT maitinancioms:Miconor, Norgeston, Femulen, Mikroval, bet vaistu paieskos psl. ju neradau, kaip ir Cerazette, tai ka, LT ju net nera?
QUOTE(r@siukas @ 2007 07 02, 18:04)
o kur pirkai?
Tavo vaiko zurnale minimos dar kelios KT maitinancioms:Miconor, Norgeston, Femulen, Mikroval, bet vaistu paieskos psl. ju neradau, kaip ir Cerazette, tai ka, LT ju net nera?
Pirkau pakeli is vienos forumietes, Supermergaites, ji turejo 2 pakelius, gal dar liko vienas Jais jau nebeprekiauja (tikriausiai ir kitais tavo isvardintais taip pat), tik galima uzsisakyti Vokieciu vaistinej ir tik su receptu (ji taip sake).
Pakelis 3men, bet man 2 ir 3 men tepliojo, daugiau nieko blogo nepastebejau.Ana savaite baigiau gerti ir antro pakelio jau nebepirksiu, nes MP jau i pabaiga.
QUOTE(Saulytele @ 2004 08 18, 22:52)
As asmeniskai uz spirale. As pati isidejusi pacia paprasciausia, mechanine, kainavo apie 40 lt. Hormonine butu dar patikimiau. Nepaprastai esu patenkinta - galima niekuo nesirupinti. Jos visiskai nejauciu. Ir nereikia nuodyti savo organizma kazkokiomis tabletimis. Be to, tikrai pigiausias metodas. Nereikia kiekviena karta pirkti, klijuoti ar detis. Taigi, nematau visiskai jokiu trukumu. Gal vienintelis - teks po 5 metu isimt. O ja nesioju jai apie 3 metus.
Nuosirdziai linkiu sekmingai pasirinkt.
Nuosirdziai linkiu sekmingai pasirinkt.
As visiskai sutinku, kad spirale pats geriausias budas.
As pati dar matinu , maziukei jau 6.5men, o spirale isidejau pries dvi savaites. Pries tai nebuvo jokiu isskyru, menesines dar irgi neatsirado, ir tik po spirales idejimo atsirado tepliojimas ir truputi isskyru. Ar ir jums taip buvo? Kazkaip noretusi kad ju nebutu(nes pries tai nebuvo visai ), tikiuosiu kad praeis, o gal cia bus taip visada del spirales?
QUOTE(Užmirstuole @ 2006 04 04, 08:04)
O as kai maitinau tai Depo-provera susileidau ampolyte ir 3men nesukau sau galvos ir taip man jie patiko ir dabar taip darysiu...juos reikia kas 3men susileisti tai gi maitinau iki 1metuku tai man reikejo 3 ampolyciu.
As is pradziu tik po gimdymo naudojau MIKRO 30,o po to Depo-Provera.Abeji tiko,jokiu salutiniu poveikiu.
baiginejasi nestumas... Visai nezinau ka daryti del kontracepsijos...
tebletes man baisu, kad leliukui nepakenktu, nes maitinti planuoju... spirale man baisu...
prezervatyvai mums principe netinka... pirmiausia - tai trukdo procesui... antra - jei musu lytinis aktyvumas bus kaip pries pastojant - bankrutuosim mes... O ir neprisipirksi dezemis gi...
pasimeciau jau ka daryt...
tebletes man baisu, kad leliukui nepakenktu, nes maitinti planuoju... spirale man baisu...
prezervatyvai mums principe netinka... pirmiausia - tai trukdo procesui... antra - jei musu lytinis aktyvumas bus kaip pries pastojant - bankrutuosim mes... O ir neprisipirksi dezemis gi...
pasimeciau jau ka daryt...
Apsilankiau pas savo G po 8sav po gymdymo.Ir jinai man patare kol maitinu jokiais kontraceptikais nesinaudoti, o pakenteti ir pasikankinti su prezervativais. O po to isistatyti spirale. O man alergija paprastiems metalams, tai sake, kad sidabrines yra ir kainuoja virs 100lt, tik kad dar ne visuose vaistinese rast galima.
QUOTE(Emse @ 2007 09 09, 12:16)
As visiskai sutinku, kad spirale pats geriausias budas.
As pati dar matinu , maziukei jau 6.5men, o spirale isidejau pries dvi savaites. Pries tai nebuvo jokiu isskyru, menesines dar irgi neatsirado, ir tik po spirales idejimo atsirado tepliojimas ir truputi isskyru. Ar ir jums taip buvo? Kazkaip noretusi kad ju nebutu(nes pries tai nebuvo visai ), tikiuosiu kad praeis, o gal cia bus taip visada del spirales?
as taip pat mastau apie spirale,mazei 4.5men.,menesines taip pat neprasideje.
Aš iš pradžių su žvakutėm gelbėjausi, bet jos baisiai nepatiko, tai nutariau, kad spiralė vienintelis išsigelbėjimas....
Noriu paklausti....ar skauda idedant spirale? Noriu spirales, bet truputeli baisoka