Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(dianadov @ 2005 08 18, 21:33)
Man tai gydytoja skyrė Depo - Provera, jo sudėtyje tik progesteronas, taigi tinka maitinančioms. Tai kas 3 mėnesius leidžiamas kontraceptikas. Nežinau ar tai sutapimas, bet kai susileidau(prieš mėnesį), vaikas pradėjo viduriuoti ir iki šiol skystai daro ir pradėjo mažai svorio priaugt. Nežinau gal tai iš tikrųjų sutapimas, bet daugiau nebenaudosiu harmoninės kontracepcijos. Nors ir sako kad ji nekenksminga, bet vis tiek kažkaip dabar gailiuosi.

As irgi ji susileidau verysad.gif Bet man buvo 2 dienas pakilusi temperatura ir jau 2 savaites teplioja kraujingom isskirom g.gif Noras smileysex.gif visai dingo verysad.gif DAugiau po 3 menesiu tikrai nesileisiu.
Atsakyti
Dukrytei beveik 4 menesiai, galvoju apie spirale. Zvakutes kazkaip nelabai man patinka, prezervatyvai dar labiau. Galvoju gal kai baigsiu maitinti, KT gerti, bet nuo ju man smileysex.gif nesinori. O kaip su spirale? Noras nepraeina? blush2.gif
Atsakyti
As po gimdymo 4 menesiai, nei zvakutes, nei prezikai man nepatinka. Todel nusprendziau detis mirena spirale. Kol kas maitinu, manau leliukui si hormonine spirale nepakenks.
Atsakyti
As ir po pirmo gimdymo ir po antro pasirinkau tabletes pripratau ir visai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 01 02, 13:22)
As po gimdymo 4 menesiai, nei zvakutes, nei prezikai man nepatinka. Todel nusprendziau detis mirena spirale. Kol kas maitinu, manau leliukui si hormonine spirale nepakenks.

as ir planavau detis mirena, bet kuo toliau, tuo labiau pradedu jos bijot- labai daig kam nemalonus pojuciai ir gan nekokie atsiliepimai mastau.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas ginekologe, ir buvau lyg nusprendusi mirena detis, bet ji patare kazkokia paprasta, nes maitinu. O ta mirena sake is naujoviu, neaisku kokios pasekmes butu veliau. Ta paprasta jau isbandyta ir laiko patikrinta + neisardo glevines visos. Zodziu, itikino detis geriau paprasta nei mirena... Taip ir darysiu.
Atsakyti
mano mazei greit bus 10 menesiuku, ir visa ta laika ja pati matinu, nesisaugojam visai ir nieko.
Atsakyti
Kosmaras.... Tai ka dabar, uzsisiut? Vietines priemones fui, KT negalima (maitinu), maitinancioms jau nebeparduoda, prezervatyvu nenoriu (taip pradejome dukryte...), lieka spirale, bet irgi yra ivairiu nuomoniu. Beto nesinori ilgiau ir skausmingiau nei dabar kraujuoti. Gerai butu "Mirena", bet kad ne centus kainuoja, o jei iskris? blink.gif (buna ir taip). Net nebezinau ka daryti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 01 11, 19:25)
Vakar buvau pas ginekologe, ir buvau lyg nusprendusi mirena detis, bet ji patare kazkokia paprasta, nes maitinu. O ta mirena sake is naujoviu, neaisku kokios pasekmes butu veliau. Ta paprasta jau isbandyta ir laiko patikrinta + neisardo glevines visos. Zodziu, itikino detis geriau paprasta nei mirena... Taip ir darysiu.

Kaip gali buti naujove ,jei as pries 10 met norejau deti ,tik kainavo tada 600lt. doh.gif Beje gal zinot kiek dabar kainuoja?

Papildyta:
Moksliniais tyrimais įrodyta, kad maitinančios krūtimi gali gerti hormoninius kontraceptikus, susidedančius vien iš gestageninio komponento ("Cerazette","Mikro 30"). Vaiikeliui tai jokios ytakos neturi.
Patare ginekologe .Paskaitykite
-Kontrocepsija-kontroceptines priemones maitinancioms.
Atsakyti
kiek vaistiniu klausiau tai sake, mikro 30 nebeveza....
Atsakyti
maitinu jau 7 men. menstruaciju dar nera. saugomes prezervatyvais. emiau galvot gal isideti spirale... tik ar reikia laukti menesiniu???
Atsakyti
Vartoju Cerazette jau savaite, jokiu blogu pozymiu, su lelia irgi viskas gerai ax.gif
Atsakyti