Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

Sveikos,
Kontracepcija maitinant ir man dar neišspręsta problema. g.gif Gumytės netenkina nei manęs nei vyro schmoll.gif , nusipirkau žvakučių, tik vis dar kažkas negerai - rašo, kad jau po 10 min galima smileysex.gif , bet ir 15min palaukus ,po smileysex.gif iškrito neištirpęs nemažas gabalėlis, kuris jautėsi ir man ir vyrui. reiks ilgint pasiruošimo laiką smile.gif Vienam žurnale skaičiau apie kontraceptines tabletes PT, kurias esą galima gerti maitinant, ar esat ką girdėjusios?
Atsakyti

Ir man labai jau aktualu kaip cia apsisaugoti,nes pametinuku nenoriu blush2.gif Tik va,kad viskas kas su hormonais man netinka,tai lieka mazas jau labai pasirinkimas...Zvakutes esam bande,negaliu skustis kad labai blogai,tik va man ju patikimumas kazkaip ramybes neduoda unsure.gif Prezervatyvai irgi abejotinas reikalas,nes turiu gyva pavyzdi kuris va salia ciauska kaip tik sako "agu" bigsmile.gif Galvojau apie varine spirale,bet labai jau nesinori svetimkunio ,o ir dar jos veikimo principas doh.gif verysad.gif Bet kas belieka,saugotis juk reikia ...
Atsakyti
Sveikutes o farmatex kremo nieks nebandet ar tinka maitinanciom.
Atsakyti
ar NŠP tai yra kai stebi gleivių pakitimus (bilingso metodas)?
Atsakyti
QUOTE(alina1018 @ 2006 08 21, 09:52)
ar NŠP tai yra kai stebi gleivių pakitimus (bilingso metodas)?

Tų NŠP metodų, pavaikščiojusi internete, radau daugybę variantų...
Aš nauduju simtoterminį metodą - jis susideda iš kelių - gleivių stebėjimas (Bilingso), bazinės kūno temperatūros matavimas ir kalendorinis. Kol kas nepastojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekstina: 01 rugsėjo 2006 - 18:08
aš tai pharmatex zvakutes naudoju, bet kadangi l. grauze tai nusipirkau vagisan ,kuris gerina maksties mikroflora, po to vel bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip maitinančiai gydytoja rekomendavo tik žvakutes ir prezikus.Tablečių tinkamų mait.jau nebeveža į Lietuvą,neapsimoka, tipo -maža paklausa blink.gif
Atsakyti
Nors ir nelabai patinka, bet pasilikom prie preziku. Kai baigsiu maitinti jel planuoju gerti KT ax.gif
Atsakyti
Galiu padovanoti viena nauja pakuote KT,tinkanciu maitinanciai- Mikro-30. Siaip tai nors maitinancioms skirtu KT jau lyg ir nebeveza i Lietuva,bet kaikuriose vaistinese dar galima rasti uzsilikusiu mirksiukas.gif

Tai jei kuri nores tu KT,parasykit i AZ. Kaunas. ax.gif
Atsakyti
Micro - 30 galima gert bet kurią dieną, kadangi maitinant dar dažnai būna neprasidėję mėnesinės. Tik jose yra labai silpna hormono dozė, tad jas reik labai taisyklingai gert, visad tuo pačiu laiku. Jei ryte 9,tai kas ryt 9. Galima tik 3 valandų paklaida. Jei išgersi vėliau (tarkim 12) jau paplidomos apsaugos reik 7 dienas.
Atsakyti
Man tai varinė spiralė thumbup.gif . Prieš antrą gimdymą turėjau ir po antro gimdymo turių , tai man ji ir tinka ir patinka , neturiu jokių bėdų. Kaina jos nepamenu bet atrodo iki 50lt. ivedimas iį gimdą nebuvo skausmingas nes man atrodo biški nuskausmina.
Atsakyti
Tai ne viena nenori siu KT uz dyka? g.gif Galioja iki 2007 07 mirksiukas.gif
Atsakyti