Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

Bent jau kaip mano ginekologė paaiškino, tai maitinančiai tinka tik prezervatyvai ir žvakutės...
Atsakyti
man ginekologe ir sake ,jog tinka tk prezervatyvai , o zvakutes arba kremas nebent viena kart i savaite blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2006 02 10, 19:47)
man ginekologe ir sake ,jog tinka tk prezervatyvai , o zvakutes arba kremas nebent viena kart i savaite blink.gif

man ginekologė sakė, kad žvakutes galima naudoti, jei santykiai ne dažnesni kaip 3 kartus per savaitę, ir čia ne dėl pieno, o dėl gleivinės
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2006 03 03, 17:19)
As daugiau nei metus naudojau Mikro 30 .bet jau du menesius ju visose Vilniaus vaistinese nerandu. o taip patogu ir saugu budavo:( . na su sargiu jausmas visai kitoks smile.gif

Ne tik Vilniuj, bet ir Kaune nebera Mikro30. sad.gif kogero, ir nebus verysad.gif Nes uzsisakiau vaistinej, bet pasirodo, nebeveza jau ju.
Atsakyti
galiu visas nuliudinti, tikrai mikro kontraceptiku nebera lietuvoje, kalbejau su savo ginekologe, tai sake eiti klausti specialiu kontraceptiku i vokieciu vaistine, jie ligtai turi kitu firmu, tinkancioms maitinancioms mamoms doh.gif tik kainos tikrai nezinau, as cia apie klaipedos vokieciu vaistine thumbup.gif
Atsakyti

Mano gera draugė pasigimdė prieš du mėnesius ir labai prašė rasti kokios informacijos, bei kitų patirties. Konkrečiai ją domina spiralė „Mirena“, gal kam teko su ja susidurti?
Atsakyti
O as kai maitinau tai Depo-provera susileidau ampolyte ir 3men nesukau sau galvos ir taip man jie patiko thumbup.gif ir dabar taip darysiu...juos reikia kas 3men susileisti tai gi maitinau iki 1metuku tai man reikejo 3 ampolyciu.
Atsakyti
Jei moteris maitina vaika pati,netinka jokia hormonine kontracepsija.Maitinimo laikotarpiu tinka tik nehormonine spirale,zvakutes,prezervatyvai.
Atsakyti
QUOTE(bangele @ 2006 04 06, 20:37)
Jei moteris maitina vaika pati,netinka jokia hormonine kontracepsija.Maitinimo laikotarpiu tinka tik nehormonine spirale,zvakutes,prezervatyvai.

Ta pati ir as galiu pridurti, nes man gydytoja grieztai uzdraude vartoti bet kokias hormonines kontracepcijas, kol pati maitinu schmoll.gif . Pasak jos tai gali veliau atsiliepti mazylio sveikatai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuxx @ 2006 04 08, 11:52)
Ta pati ir as galiu pridurti, nes man gydytoja grieztai uzdraude vartoti bet kokias hormonines kontracepcijas, kol pati maitinu  schmoll.gif . Pasak jos tai gali veliau atsiliepti mazylio sveikatai  unsure.gif

Na čia turbūt kiek daktarų tiek nuomonių. Man sakė jog "Mirena" spiralę galima. Bet aš nusprendžiau, kad schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Kam bereikalo kišti vaikučiui tuos hormonus nors ir atseit nekenksmingom dozėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulia: 09 balandžio 2006 - 11:41
nesuprantu as tu gydytoju,vieni sako taip kiti vel kitaip pavyzdziui mano ginekologe grieztai neleido vartoti KT maitinanciom, sake tu man vaiko netrucinsi hormonais!
liepe saugotis prezervatyvais. arba deti spirale . vienu zodziu jokiu ziedu, jokiu pleistru, nes visur hormonai,... verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,
va ka radau apie ( kam idomu):
INJEKCIJOS (Depo-Provera)

Depo-Provera - tai injekcijomis, kas 3 mėnesius, įšvirkščiamas progesteronas. Šio poveikis moters organizmui ir apsaugo ją nuo nėštumo. Tai labai efektyvi ir patogi naudoti priemonė, nes jums nereikia laikytis piliulių vartojimo grafiko ar rūpintis receptu norint papildyti atsargas.

Depo-Provera neapsaugo nuo lytiniu keliu plintančių ligų. Šiems tikslams jūs arba jūsų partneris turite naudotis prezervatyvu.

Norėdama reguliariai gauti Depo-Provera injekcijas, turėsite apsilankyti poliklinikoje arba pas gydytoją.

Dažniausiai pasitaikantis šalutinis efektas - menstruacinių periodų pokyčiai. Kai kurioms moterims menstruacijos prapuola visiškai. Nustojus leistis injekcijas ciklas atsinaujina.

dar rašo, kad maitinančioms nepatartina schmoll.gif
visur kitur dažniausia siūlomos priemonės - prezervatyvai, diafragmos, spermicidiniai tepalai, žvakutės.
Nėra gyvenimo, neįmanoma atsipalaiduoti, o paskui mėnesinių lauki kaip kokios šventės didžiausios unsure.gif
Atsakyti