QUOTE(hakura @ 2011 02 13, 00:50)
Va prisiskaiciau visokiu nuomoniu ir visiskai pasimeciau
po pirmojo sunaus be dideliu diskusiju su gyd isidejau varine spirale,3metus atitarnavo,jokiu nepageidaujamu poveikiu nebuvo,bet po tu 3metu prasidejo baisus mmm potvyniai,pasirodo spirale iaugo
jau planavom antraja atzala tai vartojau KT. Po antro gimdymo vel isidejau varine spirale (pagailejau pinigu Mirenai) ir po keliu sav pradejau keistai jaustis,vis paskaudendavo. Pasirodo sita spirale buvo pakeliui i pilvo rytme
pries Kaledas gavau kruva nemaloniu proceduru. Gyd spirale pasalino,ir patare gert KT maitinanciom. Isgeriau 1men bet sazine uzgriauze ka as darau,nors jokiu negeru poveikiu nepastebejau.
Jau greit vel eisiu pas gine,bet bijau vel detis spirale,kad ir Mirena,labai patraukliai skamba,kad sumazina kraujavimus IR t.t o jei vel iaugs? KT manes nevilioja,prezervatyvams MB alergiskas,tai ka lieka tik is lauko arba susilaikymas
Kas yra alergiskas ,yra jug prezervatyvu be latekso
Papildyta:
QUOTE(Angelas5 @ 2011 05 05, 08:39)
Papildyta:
Labas merginos. Aš del kontraceptiniu priemoniu. Vat skaitau, kad isidejus mirena gali dingti men. man ir gydytoja ta pati sake, bet ar tai yra gerai, aš suprantu kad mums moterims tai butu labai patogu, bet pagalvokim apie tai kad tas kraujavimas iš gimdos turi buti, tai gamtos duota ir tai turi vykti. Mano gin. sake kad jau yra naujos spirales - paauksuotos, tai jos maziau sukelia kraujavima. Pati nešiojau nova t., tai tikrai gausiai kraujavo, dabar nusipirakau paauksuotą- tai ziuresiu kaip bus dabar
O ta paauksuota tai cia be hormonu ,irgi varine
? Na ir kaip su ja ?
Papildyta:
Patarciau neprasideti su leidziamais
, uzsienio forumuose skaiciau labai blogu atsiliepimu apie Depo Provera . Vien jau tas faktas ,kad daugybei moteru nuslinko daug plauku ,kurie net po 10 metu nustojus leistis nebeataugo ... O dar tas pats gamintojas Pfizer gamina ne tik Depo provera ,bet ir preparata nuo plauku slinkimo Rogaine
... Tai tiek ziniu ...