QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 05, 01:19)
Mes kol kas saugomės nutrauktu lytiniu aktu, kai baigsiu maitinti, tada ir pagalvosiu kokią būdą rinktis.
mes irgi saugojomes taip. ir suklydau viena dienele taip atsirado jarunyte.bet kelis metus tai tokiu budu saugodamasi nepastojau. reikia labai gerai susiskaiciuoti, o as suklydau.
Papildyta:
QUOTE(LARISA 74 @ 2011 01 14, 05:19)
Laba diena merginos matau,diskutuojat apie spirales,ir kontraceptikus,tai galiu pasakyti iš savo patyrties,kolmatinot jokiu budu nenauduokit jokiu kontraceptinių pirmuonių

,neseniai pagymdžiau savo 3 vaika,tai man daktare ginerkologę,po apžiuros praejus mėn.paskyre kaip maitinančiai Azalija,bruda,dabar tikraižinau ,kad dėl ju mano sunus gere mp tik 5 mėn,ir taip nenoriai, visa laika,o viena diena atsisake visiškai, tai tekopirkti mišinukus

,o prėš 9 metuspagymdžius 1 dukra man niekas nesiule jokiu kontra ceptiku, tai maitinau beveik metus, o2 dukra 15mėn atmaitinau,tai kas dabar darosi,yra rinka,gydytojas turi sudarytta sutarti su vaistu kompanija,guna už taipinigus,taiir kemša visomsišeiles

.linkiu maitinti MP savo atžalas kuo ilgiau
zinok dabar permetu savo atsiminimus ir mastau gal del to savo dukrele irgi maitinau 5 men. visai ne del streso ,bet del geremu kontarcepti 2004 metais buvo maitinancioms mikro 30 kt. maniau kad stresas, nes buvo uzpuole bedos, bet as pieno turejau iki kaklo, tik mazyte imdavo gerdavo ir pykdavo tai pamaniau, kad mano pienas blogas. del to ji atsisake jo, o tiek turejau galejau 2 vaikus ismaitinti. va su sunumi nenaudojau nieko ir maitinau 1m.
dabar turiu 2men dukrele ir maitinu pati ir nusprendziau detis spirale goldlyli, bet po sio pasisakymo suabejojau, nes bijau kad mazoji atsisakys pienelio nors jo ir turesiu ir teks maitinti misiniu. nebent pameginti isisdeti ir jei nevalgys isimsiu ja. ir kaip cia geriau pasielgus...? kad butu pirmas vaikas suki galas kad ir pastociau, bet 4 siuo metu tikrai nenoriu.dabar tikras galvosukis. bet manau desiuos ir rizikuosiu, jei viskas gerai bus tai gerai jei ne tada issimsiu.