QUOTE(LARISA 74 @ 2011 01 14, 06:19)
Laba diena merginos matau,diskutuojat apie spirales,ir kontraceptikus,tai galiu pasakyti iš savo patyrties,kolmatinot jokiu budu nenauduokit jokiu kontraceptinių pirmuonių
,neseniai pagymdžiau savo 3 vaika,tai man daktare ginerkologę,po apžiuros praejus mėn.paskyre kaip maitinančiai Azalija,bruda,dabar tikraižinau ,kad dėl ju mano sunus gere mp tik 5 mėn,ir taip nenoriai, visa laika,o viena diena atsisake visiškai, tai tekopirkti mišinukus
,o prėš 9 metuspagymdžius 1 dukra man niekas nesiule jokiu kontra ceptiku, tai maitinau beveik metus, o2 dukra 15mėn atmaitinau,tai kas dabar darosi,yra rinka,gydytojas turi sudarytta sutarti su vaistu kompanija,guna už taipinigus,taiir kemša visomsišeiles
.linkiu maitinti MP savo atžalas kuo ilgiau
Man nei viena gydytoja nėra kišusi jokių KT, net po gimdymo patarė naudoti barjerines priemones, o ne hormonus. Taigi, nuo gydytojos ir aišku, nuo pačios nusistatymo priklauso
Papildyta:
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2011 01 03, 23:36)
Pažvelgiu aš į tą skyrelį, bet po gimdymo su tais ciklais ir pan. toks chaosas, kad nebeįmanoma. Pats velnias galų nesugaudytų, taigi jei prieš gimdymą tiko natūralus planavimas, dabar toli gražu... O trečio pametinuko ne itin norisi. Smagu būtų dar pirmus du paauginti, o tada jau mąstyti, reikia to trečio, ar ne. Bet kt pirkti irgi nesiryžtu. Receptą iširašiau ir voliojasi jis sau lentynoj...
O ar jūs išvis kada bandėt taikyti nšp? Nenoriu įkyriai lįsti, bet bent jau iš smalsumo galima bandyti matuoti, skaičiuoti, kada gi ta O vyksta