Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

galvojau detis spirale, bet apsigalvojau perskaicius, kad ten tie spirales siulai kyso ir del to negalima naudoti tamponu. o paketu as tiesiog nepakenciu, labai nepatogiai jauciuosi su jais. taigi gersiu cerazette, o nustojus zindyti kudiki gal naudosiu pleistrus.
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2010 12 17, 13:51)
galvojau detis spirale, bet apsigalvojau perskaicius, kad ten tie spirales siulai kyso ir del to negalima naudoti tamponu. o paketu as tiesiog nepakenciu, labai nepatogiai jauciuosi su jais. taigi gersiu cerazette, o nustojus zindyti kudiki gal naudosiu pleistrus.

Iki nestumo plestrus ir as naudojau. Man jie puikiai tiko. Greiciausiai kai baigsiu maitinti vel prie ju grisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliaka @ 2010 12 17, 23:33)
Iki nestumo plestrus ir as naudojau. Man jie puikiai tiko. Greiciausiai kai baigsiu maitinti vel prie ju grisiu ax.gif

o kokia mazdaug ju kaina dabar...idomu kiek pabrango per 5metus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2010 12 17, 14:51)

As jau apie men turiu mirena , ka galiu jums pasakyti , tu siulu beveik nesijaucia , as pati net neuzciuopiu , beje paketu ir as nekenciu , taigi naudoju tamponus , ir nieko cia blogo tame nera , tik reikia labai atsargiai juos isitraukineti , svelniai , be staigaus judesio ir viskas bus gerai , taip man sake gyd.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 12 18, 14:16)
o kokia mazdaug ju kaina dabar...idomu kiek pabrango per 5metus..  g.gif

Dabar tiksliai nezinau, nes per metus galejo pasikeisti... Bet tikrai virs 50 Lt verysad.gif
Atsakyti
GM man ginekologe israse KT azalia
Atsakyti
Paskaičiau tema ir supratau, kad nieko nesupratau.
Tikrai neplanuojame kito vaikelio, mažyliui keturi mėnesiai, maitinu tik savo pienuku, dar nenaudojau jokios kontracepcijos ir buvau rami, kol neužsukau į forumą į šitą skyrių. Nežinau nei ką daryti??? gerti jokių vaistuku nenoriu, tai kiek supratau vienintelė išeitis spiralė? Tiesa, po gimdymo mėnesinių dar nebuvo.

Mielosios patarkit, gal yra jau pro tai praejusiu help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Cia 50Lt hormonine spirale ar varine?

As norejau spirale detis, taciau ginekologe patare dar palaukti po gimdymo betn puse metu, tada galvoti...
Kolkas vartoju yesminelle KT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaaas @ 2010 12 23, 21:30)
Paskaičiau tema ir supratau, kad nieko nesupratau.
Tikrai neplanuojame kito vaikelio, mažyliui keturi mėnesiai, maitinu tik savo pienuku, dar nenaudojau jokios kontracepcijos ir buvau rami, kol neužsukau į forumą į šitą skyrių. Nežinau nei ką daryti??? gerti jokių vaistuku nenoriu, tai kiek supratau vienintelė išeitis spiralė? Tiesa, po gimdymo mėnesinių dar nebuvo.

Mielosios patarkit, gal yra jau pro tai praejusiu help.gif  help.gif  help.gif

sveikute,

as gyvenu ne lt, tai man cia gydytojai taip pasake: kad geriausias kontraceptikas kol maitini yra prezervatyvas ax.gif mamytei nereikia jokiu hormonu gert, ir leliukui nieks nepersiduoda. nors yra mamu kurios dedasi inplantus ar pradeda tabletes gert, ar spirale.

as kadangi pati maitinu ir pritariu visapusiskai gydytojo pasakymu, saugomes sargiukais
Atsakyti
Kai maitinau, man net į galvą neatėjo mintis naudoti kt ar kita bruda. O pažinus vaisingumą, išsiversti be visos tos chemijos ir nereikia to lyginti su maistu. Kartkartėm pažvelkit į NatūralusŠeimosPlanavimas skyrelį, gal akys prašviesės...
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 12 29, 12:56)
Kai maitinau, man net į galvą neatėjo mintis naudoti kt ar kita bruda. O pažinus vaisingumą, išsiversti be visos tos chemijos ir nereikia to lyginti su maistu. Kartkartėm pažvelkit į NatūralusŠeimosPlanavimas skyrelį, gal akys prašviesės...

Pažvelgiu aš į tą skyrelį, bet po gimdymo su tais ciklais ir pan. toks chaosas, kad nebeįmanoma. Pats velnias galų nesugaudytų, taigi jei prieš gimdymą tiko natūralus planavimas, dabar toli gražu... O trečio pametinuko ne itin norisi. Smagu būtų dar pirmus du paauginti, o tada jau mąstyti, reikia to trečio, ar ne. Bet kt pirkti irgi nesiryžtu. Receptą iširašiau ir voliojasi jis sau lentynoj...
Atsakyti
Mes kol kas saugomės nutrauktu lytiniu aktu, kai baigsiu maitinti, tada ir pagalvosiu kokią būdą rinktis.
Atsakyti