Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

Su pirmu leliuku iki 1 ir 3 menesiu naudojomes prezervatyvais, nes tiek maitinau, dabar darom taip pat. Nesinori maziuko zmogucio nuodyt hormonais .... schmoll.gif
Atsakyti
naudojau Azalija kokius 3 mėnesius,bet maitindavau jau tik naktimis tai nemanau kad galėjo pakenkti mažylei.Tikėkimės,kad ne.Dabar nemaitinu ir išvis nevartoju,nes manau ,kad tai labai kenkia moters organizmui.
Atsakyti
QUOTE(divole @ 2010 07 22, 10:49)
Jeigu naturaliai gimdei, galima ir anksciau. Po Cezario deda po 6 menesiu.

jei cia apie spirales, tai kiek girdejau, kad negimdziusioms ju nededa g.gif
Papildyta:
po gimdymo praejus 2men pradejau gert Azalia, na ju minusas tai tas, kad teplioja, laikas nuo laiko, isgeriau 2pakuotes, siaip geriau visu pirma, kad mano pacios hormonai susitvarkytu, nes su veido oda turejau tikrai DAUG problemu... schmoll.gif nenoriu net prisiminti, randeliu ir dabar liko... verysad.gif verysad.gif ir bemaitinant vaiko krutineles pradejo dideti, pasidare tokie dideli guziukai speneliu srityje, gydytoja sake, kad per MP gali persiduoti mano nesusitvarkantys hormonai, zodziu, pienas dingo po keliu men, ir pradejau naudot Diane 35, ir negaliu atsidziaugti, super dalykas, man KT visu pirma tai mano pacios hormonu subalansavimas, o tik antroj vietoj, apsaugos priemone, ir nieko pries jas as neturiu 4u.gif
Atsakyti
naudojame prezervatyvus, beje kaip ir pries pastojant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žirnelis @ 2010 09 17, 17:45)
naudojau Azalija kokius 3 mėnesius,bet maitindavau jau tik naktimis tai nemanau kad galėjo pakenkti mažylei.Tikėkimės,kad ne.Dabar nemaitinu ir išvis nevartoju,nes manau ,kad tai labai kenkia moters organizmui.

nu bet ir išmąsto...mažylei pakenkt negalėjo, o va moters organizmui tai labai kenkia. Aš tai manau, kad tik neišprusimas žmogui kenkia. Jei vartoji pagal paskirtį ir pagal nurodymus - tai kuom gali kenkti. Aš pati galvoju vartoti azalia, nes maitinančiai mamai tai vienintelės KT
Atsakyti
pati dar maitinu tai saugomes prezerwatywais
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 02 19, 22:58)
kol maitinu nenaudojam nieko,na vyras ten tvarkos kad laiku sustot,suprantat apie ka as  blush2.gif

Jei nebijote netyciuko(o tai tikrai anksciau ar veliau gali buti nors ir netycia mirksiukas.gif )NLA gal ir neblogai bet kai vaikuciu jau yra nemazai manau tai netinkama schmoll.gif g.gif
QUOTE(ilonytė @ 2010 02 28, 19:59)
mūsų apsauga nuo nepageidaujamo nėštumo - nutrauktas lytinis aktas ir prezervatyvai(leidžiam sau tokią prabangą kartais švenčių progom tongue.gif ). Buvo vienas pasisakymas, kad akto nutraukimas - nepatikimas būdas. Kaip kam - mes taip darėm du metus prieš pirmą nėštumą ir septynis metus prieš antrą.

Butent pasisekimo dar reikia mirksiukas.gif Pasiseks gerai nepasiseks jau kitas rupestis biggrin.gif 4u.gif

Sekmes visoms :)Kaip sakoma galima saugotis taip kaip jums priimtina bet pastojimo tikimybe deja lieka jei turi pastovu partneri,ka benaudotum doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(midutee @ 2010 06 23, 22:28)
na daktarai sako kad maitinant maza tikimybe pastoti, bet as tuo nepasitikeciau, taip pat kaip nepasitikeciau varine spirale, kadangi, po pimo vaiko isidejau spirale, plius maitinau pati ,o antas kaip tycia kaip netycia pilvely apsigyveno nestuke.gif , tad po to kai gime mazoji nenorejau rizikuoti ir isidejau mirena, na kolkas viskas gerai, nepastebejau jokiu salutiniu poveikiu, ir kiek teko girdeti daugumos mamyciu organizmas ja gerai priima

Kaip galima nepastoti, jei maitinant atsiranda mėnesinės?? Aš vyresnę, ir jaunėlę ilgai maitinau, o mėnesinės atsirado , kai sukako 5 mėn, o su antra dukra 5,5 mėn ir maitink nemaitinus mirksiukas.gif Nepatikima nesisaugoti maitinant, nebent pirmą mėn po gimdyno, bet tada dar ir negalima mylėtis. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

skaitineju jusu diskusijas. Ir vienos ir kitos savaip teisios, jeigu rinktis alternatyva ar daryti aborta, ar KT naudoti, tai zinoma KT. Bet KT labai kenkia musu leliukams, todel geriau jas naudoti kai jau visi leliukai pagimdyti, o iki ju NP, prezervatyvai, K zvakutes (be hormonu), jos zinoma chemija, bet leliukams pries gimdyma daug daug maziau kenkia. Maitinimo metu busim saugios tik tol, kol neprasides mmm, ju pradzia rodo, kad galim jau pastot. Maitinimo metu ABSOLIUCIAI VISOS KT patenka i piena ir labai labai kenkia leliukams. Vartojant KT leliukai berniukai gali tapti impotentais, o mergytes - hiperseksualiom (blogaja prasme, tai pasizymi psichikos defektais).
Zinokite, kad KT geria ir vyrai, patys to nezinodami. Buvo padaryti tyrimai Didziojoje Britanijoje, tai yra sala, uzdaras mazas plotas, joje mazdaug 90% moterų geria KT ir mazdaug nuo 12 metu. Su ismatom ir slapimu KT daleles patenka i vandeni, pro filtrus jos praeina, nes yra ypatingai mazos ir filtrai ju nepagauna. Taip KT patenka i geriama vandeni ir visi zmones geria su juo KT. To pasekoje siuo metu DB gyvenanciu vyru vaisingumas smarkiai sumazejes, spermos bankas perka sperma is europos, nes DB jau sugadinta. Visa laime DB moterims, kad is europos vaziuoja daug kas uzdarbiauti i DB ir atsiveza dar nesugadinta sperma.
Atsakyti
Blykse sutinku su tavimi isskyrus viena sakini , kad "Maitinimo metu busim saugios tik tol , kol neprasides mm ,ju pradzia rodo,kad galima jau pastoti." Gi kai vel prasideda ciklas tai pirma buna ovuliacija ir tik poto jei neivyksta apvaisinimas mm. Taigi niekad nezinosi kada tas ciklas vel prasides .Vadinasi gali pastoti taip ir nesulaukus tu mm pradzios.
Atsakyti
QUOTE(Dijanux @ 2010 10 01, 00:31)
Blykse sutinku su tavimi isskyrus viena sakini  , kad  "Maitinimo metu busim saugios tik tol , kol neprasides mm ,ju pradzia rodo,kad galima jau pastoti."    Gi kai vel prasideda ciklas tai pirma buna ovuliacija ir tik poto jei neivyksta apvaisinimas mm. Taigi niekad nezinosi kada tas ciklas vel prasides .Vadinasi gali pastoti taip ir nesulaukus tu mm pradzios.

taip, tai tiesa, gerai, kad patikslinai 4u.gif 4u.gif
Minciu buvo pilna galva, praleidau si momenta patikslinti.
Ovuliacija galima butu aptikti matuojantis temperatura arba stebint gleives. As bent jau taip issiaiskinau jos pradzia.
Atsakyti
Sveikos mamytės, vartoju Azalija jau keturis mėnesius. Esu patenkinta, maitinu mažylį, pieno nesumažėjo. Tiesa pirmus du mėnesius ištisai tepliojo arba kraujavau po dvi savaites. Pagėriau ciklotris forte, kažkiek sumažino kraujavimą. Baigėsi po dviejų su biškiu mėnesio. Dabar viskas susitvarkė, tiesa po to mmm taip ir nesulaukiau (gal dar sulauksiu, nes norėsiu įsidėti spiralę Mirena). Baugina tik iki pusės metų galimas kraujavimas. Tai va tokia mano patirtis, kaip maitinančios mamos smile.gif

Beje, gal žinote kurioje vaistinėje galima būtų Mirena pigiau įsigyti? Ačiū smile.gif
Atsakyti