Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(virsukalne @ 2010 05 12, 21:56)
kol maitinau pharmatex zvakutes, o db kt

doh.gif as atrodo skaiciau kad tu zvakuciu maitinancioms negalima g.gif
aj, maniskis nuolat komadiruotese, grizta tik savaitgaliams, todel mes praktikuojam nutraukta akta, arba kartais ir ne blush2.gif tikiuosi kad greitu metu gandrai dar neapsilankys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liina @ 2010 05 11, 00:37)

jums pasiseke, nes cia mitas kad maitinant negalima pastoti
Papildyta:
kol maitinu naudoju Azalija, bet artimiausiu metu zadu nutraukti maitinima, tad skaitau sia tema ir nebezinau ka pasirinti g.gif
Atsakyti
maitinu ir naudoju Azalija
Atsakyti
na apsisaugoti nuo nestumo tikrai galvos skausmas doh.gif doh.gif kontraceptiniu nenoriu,nes mazuti maitinu.galvoju,o kaip zvakutes,ar pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 04 11, 18:30)
kol maitinau nenaudojome nieko, baigus maitinti idejau Mirena. ji man tiko, ir ne tik man... tika jauciu kad po biski kila svoris. nezinau nuo ko? gal nuo jos? nors po 18val. vakaro nevalgau jau 1.5metu.

na daktarai sako kad maitinant maza tikimybe pastoti, bet as tuo nepasitikeciau, taip pat kaip nepasitikeciau varine spirale, kadangi, po pimo vaiko isidejau spirale, plius maitinau pati ,o antas kaip tycia kaip netycia pilvely apsigyveno nestuke.gif , tad po to kai gime mazoji nenorejau rizikuoti ir isidejau mirena, na kolkas viskas gerai, nepastebejau jokiu salutiniu poveikiu, ir kiek teko girdeti daugumos mamyciu organizmas ja gerai priima
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 06 23, 10:26)
na apsisaugoti nuo nestumo tikrai galvos skausmas doh.gif  doh.gif kontraceptiniu nenoriu,nes mazuti maitinu.galvoju,o kaip zvakutes,ar pasiteisina?

Sveikos man gdaktare paskyre kontraceptikus kaip maitinančiai Azalija,na nežinau kolkas tik nupirkus esu,bet net nebandžaiu g.gif ,vis bijau,kad mno amžiliu kas nepakenktu,vsigi hormoinai blink.gif ,ar kas jau nauduojot ir maitinot vaikus,atsilepkit g.gif
Atsakyti
as manau geriausia tuo laikotarpiu su prezervatyvais pasikankint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2010 07 02, 10:21)
Sveikos man gdaktare paskyre kontraceptikus  kaip maitinančiai Azalija,na nežinau kolkas tik nupirkus esu,bet net nebandžaiu g.gif ,vis bijau,kad mno amžiliu kas nepakenktu,vsigi hormoinai blink.gif ,ar kas jau nauduojot ir maitinot vaikus,atsilepkit g.gif

Pradėjau naudoti, jau daugiau kaip savaitė geriu, ir kaip prasidėjo tepliojimas.. gana gausus sakyčiau. Gydytoja minėjo, kad toks jų trūkumas, tačiau nemaniau, kad taip gausiai teps... Žiūrėsiu, išgersiu mėnesio pakuotę, jeigu nesiliaus, tai kaži ar aš juos gersiu... Kokia prasmė, kai kraujuoji, tai ir mylėtis nelabai norisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_nasle: 09 liepos 2010 - 18:45
QUOTE(ingutukas25 @ 2010 07 08, 08:55)
as manau geriausia tuo laikotarpiu su prezervatyvais pasikankint 4u.gif

AISKU SU PREZERVATIVAIS BUTU GERIAUSIAI+ LUBRIKANTAS. O SIAIP SPIRALE PATARCIAU.
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2010 03 09, 17:10)
geras o man ginekologe sake, kad jau galiu isideti nors praejo tik 2.5 menesio...
Papildyta:
blink.gif

Jeigu naturaliai gimdei, galima ir anksciau. Po Cezario deda po 6 menesiu.
Atsakyti
sveikutes mamytes . noriu pasidalinti patirtimi. as po pirmo gimdymo, praejus pusei metu(taip gyd liepe) isidejau spirale nova T, viskas buvo lb gerai, buvau patenkinta ir visoms rekomendavau, bet...praejus mazdaug [pusantru metu pasijutau nestuke.gif nezinau, ir tikrinausi, bet pries pastojant uzdelsiau ir matyt tike tereikejo blush2.gif bet dabar laaaaaaaaaaaabai dziaugiamias savo antraja pupa thumbup.gif o ka daryti dabar neisivaizduoju, galva paranojiskai skauda jau nuo nestumo pradzios, galvoju kokiais cia sarvais saugotis ax.gif mastau apie mirena, jau mm prasidejo, dar maitinu, gyd po gimdymo kai nuejo po 6sav sake jau galima ideti, nors mm nebuvo dar g.gif
Atsakyti
sveikutės. maitinu jau beveik pusantrų metų. Buvau pradėjus azalia, gydytojos patarimu, gert. Bet man tas 0,01 kad patenka į pieną labai nepatiko, ir matyt suveikė psichologiškai (o gal ir ne) bet pradėjo mažėt pienas, mečiau aš tas KT ir saugomės prezervatyvais. Kol nustosiu maitint, kitos išeities nematau 4u.gif

p.s. o kas dėl žvakučių, tai jos tokio pat principo kaip KT, tokie pat hormoniniai vaistai ir jie į pieną patenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusedo: 01 rugpjūčio 2010 - 15:03