Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(valdenis @ 2010 02 22, 10:55)
sveikos smile.gif as esu naujoke neseniai pagymdziau suneli tai antras mano vaikelis.maitinu krutimi ir kontraceptiniu nelabai norisi vartoti zvakutes taipat man nelabai priimtinos tai planuoju isideti hormonine spirale manau tai daug patogiau nereikia rupintis ar isgeriai tablete.nes su vyru apie vaikucius kolkas  tikrai negalvojame tongue.gif

hormonų gerti nenorite, o spiralė hormoninė tinka?? cool.gif O kaip Jums atrodo,- koks tada skirtumas tarp geriamų kontraceptikų ir homoninės spiralės? cool.gif
Skirtumas tik toks, kad geriamų teblečių kontraceptikas patenka į organizmą per viškinimo traktą, tik tada į kraują....o spiralė išskiria kontraceptiką tiesiai į kraują (taip aplenkiamas virškinimo traktas) o iš čia ir į pieną... smile.gif
Atsakyti
gyditojas patare detis spirale o kai cia dabar pasiskaiciau apie jas tai dingo noras kokius kontraceptikus galima vartoti ar zvakutes maitinancioms
Atsakyti
man tai sake galima detis kai sulauksi jau pirmu menesiniu po gimdymo o manes jos dar neaplanke jau mano suneliui 5 men na tiesa maitinu pati
Atsakyti
QUOTE(valdenis @ 2010 04 19, 19:04)
gyditojas patare detis spirale o kai cia dabar pasiskaiciau apie jas tai dingo noras kokius kontraceptikus galima vartoti ar zvakutes maitinancioms

maitinant sudėtinga doh.gif jei nenorite jokių hormonų tai lieka vietiškai veikiantys spermicidai- žvakutės, kremai, tabletės į makštį.. (iš principo varinė spiralė tiktų, nes ji nehormoninė ir veikimo principas visai kitas... bet čia jau kiti dalykai, kurie bent jau man- nepriimtini unsure.gif ...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 20 balandžio 2010 - 13:13
O aš net nežinau ką rinktis g.gif prezervatyvai nei man, nei vyrui nepatinka, kontraceptikai maitinant man ne prie širdies, o antras vaikis su spirale užkibo, tai irgi nusivylus jų patikimumu, nors ir eidavau kas mėnesį pasitikrint kaip ten spiralė gyvuoja... doh.gif ot moterų galvos skausmas kaip čia nepastojus lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jau tikrai galvos skausmas verysad.gif
Atsakyti
Prezervatyvus naudosim, pries pastojat kelis metus nepavede blush2.gif tai ir toliau pasitikesim rolleyes.gif
Atsakyti
ot moters dalia, sukti galva vis g.gif vyrai nusimuilina ir viskas mad.gif as girdejau kad kitose salyse yra populiaru vyrams saugotis - uzsiuna tuos du dalykelius ir viskas thumbup.gif . siaip tai ir as galvoju kaip cia reiks po gimdymo saugotis, naturaliai baisiai rizikuojama, o gerti visokias tabletes nesinori, tai ka darysiu neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
kol maitinau savaime nepastojau g.gif
Atsakyti
is pradziu prezervatyvai o kai nustojau maitinti gryzau prie savo iprastuju Diane-35 4u.gif
Atsakyti
kol maitinau pharmatex zvakutes, o db kt
Atsakyti
maitinant vaika tinka vieno harmono tabletes, taippogi mirena, patija turiu tikrai nesiskundziu pirmas menuo buvo nemalonus, maude pilva ir vis tepliojo dabar jau pora menesiu jokio tepliojimo jokiu menesiniu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . ir pasojimo tikimybe maza. kadangi antro pradejau lauktis kai pirmaj buvo vos 8 menesiai, pastojau su paprasta spiralia niekam jos nerekomenduociau nes ir skausmas per menesines nepakeliamas ir kraujas kriokliu bega. schmoll.gif
Atsakyti