Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE("Tina" @ 2010 01 30, 01:25)
drinks_cheers.gif o aš dabar pasikonsultavau ar galima mireną dėtis jei dar maitini, tai ginė sakė kad po pusmečio jau po gimdimo gali dėtis ir nesvarbu ar maitini, tai vasario gale jau dėsiuos, tai nors žinosiu kad 5 metai bus ramus thumbup.gif

Nenoriu izeisti, inesti destrukcijos ar abejoniu. Ir man siule isideti maitinant. Bet net Mirenos info lapelyje rasoma, kad minimalus hormonu kiekiai patenka i krauja. Reiskia ir i piena. O tokiems maziems vaikiukams, kaip gali ateityje atsiliepti? Juk net hormoninio tepalo odai vengia israsyti.
Jau nekalbu apie tai, kad Mirena abortuoja potencialius tavo vaikelius.
Atsakyti
pirmus kartus kai pradejom smileysex.gif po gimdymo tai nutraukinejom akta, bet dabar pradejom saugotis prezervatyvais ax.gif
Atsakyti
na spiralė deja ir kontracepsija ir jos patenka taip pat į pieną tiek pat kiek ir vartojant tabletes azalia
Atsakyti
Labutis visoms,

Paskaiciau cia visu merginu patirtis ir nori pasidalinti savo patirtim.
Manau maitinant krutimi idealiausias apsisaugojimo budas yra susilaikymas smile.gif
bet cia neimanoma, todel 2 vietoj butu nutrauktas lytinis aktas jei vyras tikrai tai moka, ir antra sueitis negalima nes dideja pastojimo galimybe del lytiniame vyro kanale likusios spermos. Tuomet eina prezervatyvai ir paskutine galimybe mini progesertono piliules.
Kol as maitinau tu piliuliu dar nebuvo.
O del spirales ir Mirenos turiu savo nuomeone. Is Mirenos tai tikrai estrogenu patenka i krauja ir i pieneli, o varine spirale irgi turi daug minusu. Jos veikimo mechanizmas priestarauja mano isitikinimams, nes nuzudo jau apvaisinta kiausineli, tai yra nugramdo ji nuo gimdos sieneles.

Atsakyti
QUOTE(gitute79 @ 2010 02 01, 17:46)
Labutis visoms,

Paskaiciau cia visu merginu patirtis ir nori pasidalinti savo patirtim.
Manau maitinant krutimi idealiausias apsisaugojimo budas yra susilaikymas smile.gif
bet cia neimanoma, todel 2 vietoj butu nutrauktas lytinis aktas jei vyras tikrai tai moka, ir antra sueitis negalima nes dideja pastojimo galimybe del lytiniame vyro kanale likusios spermos. Tuomet eina prezervatyvai ir paskutine galimybe mini progesertono piliules.
Kol as maitinau tu piliuliu dar nebuvo.
O del spirales ir Mirenos turiu savo nuomeone. Is Mirenos tai tikrai estrogenu patenka i krauja ir i pieneli, o varine spirale irgi turi daug minusu. Jos veikimo mechanizmas priestarauja mano isitikinimams, nes nuzudo jau apvaisinta kiausineli, tai yra nugramdo ji nuo gimdos sieneles.

Pitariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai maitinau tik menesi, tai pradejau vartoti KT
Atsakyti
o gal galit pasakyti kiek laiko pries nestuma reiketu nutraukti kontraceptiniu priemoniu naudojima?
Atsakyti
QUOTE(Rasuole144 @ 2010 02 16, 17:24)
o gal galit pasakyti kiek laiko pries nestuma reiketu nutraukti kontraceptiniu priemoniu naudojima?

na aš tai kai jau nusprendžiau pastoti,tai ėmiau ir nebegėriau,o paskui jau darėm:-)na truko porą mėn.
Atsakyti
QUOTE(Rasuole144 @ 2010 02 16, 16:24)

Man gavosi viskas taip netikėta, kad kai mečiau KT 3 dieną "pažaidėm" ir tik vieną kartą, ir dabar turiu džiaugsmelį biggrin.gif Šiaip jeigu gertos ilgai KT tai gydytojai rekomenduoja bent jau 6 mėn pertrauką duoti organizmui išsivalyti 4u.gif
Atsakyti
manau, kad geriausia apsisaugojimo priemone po gimdymo ir maitinant butu prezervatyvai, apie kontraceptines piliules net negalvociau unsure.gif ax.gif
Atsakyti
kol maitinu nenaudojam nieko,na vyras ten tvarkos kad laiku sustot,suprantat apie ka as blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as esu naujoke neseniai pagymdziau suneli tai antras mano vaikelis.maitinu krutimi ir kontraceptiniu nelabai norisi vartoti zvakutes taipat man nelabai priimtinos tai planuoju isideti hormonine spirale manau tai daug patogiau nereikia rupintis ar isgeriai tablete.nes su vyru apie vaikucius kolkas tikrai negalvojame tongue.gif
Atsakyti