Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(spygly1 @ 2010 01 08, 11:42)
aš vis tik pasiliksiu prie azalia biggrin.gif

aš kažkaip dar senobinio požiūrio, kad maitinant hormonai negerai, kad ir labai mažai blush2.gif vis tiek tenka kartais ir kokių nuskausminamųjų išgerti, kas irgi negerai ir papuola su pienuku leliukui, ir pasinervinti ir pastresuoti tenka, tad kuo mažiau papuls tam leliukui neigiamų dalykų tuo geriau, tad ir nepasirinkau azalia ax.gif
Atsakyti
dabar geriu Azalija,.., bet daktare siulo NOVA-T spirale
Atsakyti
QUOTE(Vaiduliux25 @ 2009 09 11, 18:05)
Yra kontraceptines tabletes Azalia,kurios nepatenka i motinos piena,tad jas galima vartoti saugiai ir be baimes,nes jose ieina tik vienas hormonas progestinas.

Aš kadangi vis dar maitinu, tai geriu Azalia, iš pradžių nutraukdavom aktą, bet man kažakaip nepatikima atrodė schmoll.gif
Atsakyti
Po gimdymo kadangi maitinau,tai nebuvo mmm,tai ir saugotis nereikėjo,o kai nutraukiau maitinimą Mireną įsidėjau ax.gif
Atsakyti
aišku juk kiekviena renkasi pagal save,o man kaip tik spiralės nepriimtina,be to kaip sesutė sakė,kad ir sergant bei vartojant įvairius vaistus vaiką vis viena galima maitinti
Atsakyti
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 01 10, 22:02)
Po gimdymo kadangi maitinau,tai nebuvo mmm,tai ir saugotis nereikėjo,o kai nutraukiau maitinimą Mireną įsidėjau  ax.gif

Maitinimas krūtimi nuo nėštumo neapsaugo 100 proc schmoll.gif Prieš pat pirmąsias mmm juk galima pastoti, nes ciklas bus prasidėjęs!!!
Atsakyti
Aš tai išvis esu priešiškai nusistačiusi prieš cheminę kontracepciją. Nemanau, kad man reikėtų teršti savo organizmą ir gadinti savo sveikatą. Vardan tik to, kad apsisaugoti nuo nepageidaujamo nėštumo....
Atsakyti
QUOTE(tukituk @ 2004 06 09, 17:53)
Sveikos mamytės. Mano dukrytei jau 1.5 mėnesiuko ir aš jau pradedu galvoti rimtai apie kontracepciją. Nes ji jau mūsų antrasis vaikelis o daugiau ir nebeplanuojame. Norėtūsi, kad gyvenime valymo netektų niekada darytis. natūraliais metodais pasitikėti negali. Gydytoja siūlo įsistatyti spiralę „ Mireną ". gal būtų apie ją atsuliepimų.

Mirena yra viena is patikimiausiu kontracepcijos metodu, tinkanciu ir krutimi maitinancioms mamytems. Yra saugi. Ja galima ideti i gimda jau 6-8 savaite po gimdymo ir nesioti 5 metus.
Atsakyti
Man daktaras patarė naudoti prezervatyvus, o kai prasidės mėnesinės, planuoju dėti Mireną, ją nešiojau po pirmo gimdymo, man labai tiko.
Atsakyti
as maitinu 100proc.isidejau Mirena ir thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojame prezikus ax.gif bet as kiekviena karta su baime smileysex.gif kazkokia paranoja,o jei plys ar nusmuks...o be to ir malonumas ne tas.Nepatinka man jie,bet kol maitinu nenoriu i save kist visokio brudo ax.gif o siaip galvoju apie spirale. Tik nezinau kokia pasirinkti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 01 10, 21:02)
Po gimdymo kadangi maitinau,tai nebuvo mmm,tai ir saugotis nereikėjo,o kai nutraukiau maitinimą Mireną įsidėjau  ax.gif

drinks_cheers.gif o aš dabar pasikonsultavau ar galima mireną dėtis jei dar maitini, tai ginė sakė kad po pusmečio jau po gimdimo gali dėtis ir nesvarbu ar maitini, tai vasario gale jau dėsiuos, tai nors žinosiu kad 5 metai bus ramus thumbup.gif
Atsakyti