Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(liolia79 @ 2009 09 06, 23:44)
O man gydytoja (S. Airijoje) po gimdymo kadangi maitinu israse kontraceptines tabletes Cerazette (pries nestuma naudojau Cilest). Tai sake, kad jose nera kazkokio tai hormono, tik nebeatsimenu kokio  doh.gif , todel galima gerti maitinant leliuka. Jos ir geriamos ne 21d per men o kiekviena diena be pertrauku (pakuoteje 28 tabletes).

Patogu kontraceptikai. Sutinku, jokio vargo... Bet as kazkaip prisibijau ju.... blink.gif
Atsakyti
As antro nestumo, is karto po pirmojo, ir gimdymo prisibijau labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 09 06, 22:44)
O man gydytoja (S. Airijoje) po gimdymo kadangi maitinu israse kontraceptines tabletes Cerazette (pries nestuma naudojau Cilest). Tai sake, kad jose nera kazkokio tai hormono, tik nebeatsimenu kokio  doh.gif , todel galima gerti maitinant leliuka. Jos ir geriamos ne 21d per men o kiekviena diena be pertrauku (pakuoteje 28 tabletes).

Ir man daktaras israse situ tableciu smile.gif o jus jas gerete? ar buvo kokiu salutiniu poveikiu? blush2.gif nes nzn pirkti man jas ar ne g.gif
spirale galvoju detis, kai sulauksiu antro vaikelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 09 10, 12:50)
Ir man daktaras israse situ tableciu smile.gif  o jus jas gerete? ar buvo kokiu salutiniu poveikiu? blush2.gif  nes nzn pirkti man jas ar ne g.gif
spirale galvoju detis, kai sulauksiu antro vaikelio smile.gif

Jau savaite kaip geriu. Kol kas nieko - manyciau kad ir nebus jokio salutinio poveikio.
As taip pat apie spirale, implanta i ranka ar leidziamus kontraceptikus galvosiu jau po antro vaikelio (ar kai nuspresim, kad ir vieno maziaus pakanka smile.gif )
Atsakyti
Yra kontraceptines tabletes Azalia,kurios nepatenka i motinos piena,tad jas galima vartoti saugiai ir be baimes,nes jose ieina tik vienas hormonas progestinas.
Atsakyti
Nu va, pradejau gerti kontraceptikus "Cerazette", kuriuos galima gerti maitinancioms MP smile.gif (israse gyd., esu Norvegijoje)
Atsakyti
Derinam natūralų šeimos planavimą su gumytėmis. Kaip ir iki nėštumo (kuris buvo planuotas).

Atsakyti
Po gimdymo nieko nenaudojau -vyras saugojosi ,nes maitinau vaika iki 1,5 metu o po to pradejau regulon gerti nes geriau pries nestuma ir viskas buvo gerai,o po gimdymo gerent regulona prasidejo tepliojimmai tad nutraukiau gerti ir noriu isideti spirale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bangele @ 2006 04 06, 20:37)
Jei moteris maitina vaika pati,netinka jokia hormonine kontracepsija.Maitinimo laikotarpiu tinka tik nehormonine spirale,zvakutes,prezervatyvai.

Mirena galima maitinancioms 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Mano dukrytei 10 men. ja maitinu ir noreciau maitinti iki metu, kokias pasiulytumet priemones be azalia.
Atsakyti
Kadangi maitinau, is pradziu pradejau gerti Cerazette. Bet visa menesi tepliojo, o ir noras visiskai dingo schmoll.gif Pradejau gerti Femulen - tepliojimas beveik praejo, bet su noru kazkaip nelabai schmoll.gif
Nustojau pati maitinti (mazyle nebeeme kruties), tai griebsiu uz senuju Cilest, kurios puikiai tarnavo vos ne 10 metu smile.gif
Atsakyti
beveik 10 metu saugomes prezervatyvais.
turime 2 planuotus vaikus. 4u.gif
Apie trecia negalvoju, bet apsaugos budu keist taip pat negalvoju dar.
tpfiu tpfiu tpfiu, kad neprisikalbeciau. doh.gif

Atsakyti