Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(mazulia @ 2008 04 24, 12:36)
geriu noriday kt, tinka maitinanciom mamykem wink.gif
jau 4 men geriu, viskas ok

negalima ju gert schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Bozenyte @ 2009 07 09, 18:56)
44 su centais
naudoju Azalija(vienintele kontraceptine priemone skirta zindancioms mamom

bent jau man ginekologas sake kad sie vaistai jau seniai turejo but isimti is prekybos blink.gif
Atsakyti
O kaip su mirena? Sako, maitinti galima, nors neneigia, kad mazi hormonu kiekiai patenka i krauja. Tai gaunasi priestaravimas. Nesinori pakenkti vaikeliams.
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 08 07, 16:33)
O kaip su mirena? Sako, maitinti galima, nors neneigia, kad mazi hormonu kiekiai patenka i krauja. Tai gaunasi priestaravimas. Nesinori pakenkti vaikeliams.

as mirena isidejusi ir viskas kuo puikiausiai thumbup.gif ir toliau savo maze sekmingai maitinu thumbup.gif ir nekenkia nieko ta mirena, kaip ti ir skirta mamytems, kurios maitina savo mazius thumbup.gif jokiu nusiskundimu neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 08 07, 16:49)
as mirena isidejusi ir viskas kuo puikiausiai thumbup.gif  ir toliau savo maze sekmingai maitinu thumbup.gif ir nekenkia nieko ta mirena, kaip ti ir skirta mamytems, kurios maitina savo mazius thumbup.gif  jokiu nusiskundimu neturiu thumbup.gif

tai aisku kad dabar gerai,tik nezinia kaip tas mazas kiekis hormonu gales atsiliept vaikuciui po poros metu g.gif mano ginekologas kol maitinu tai sake naudotis zvakutemis,kremu arba prezervatyvais ir niekaip kitaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 08 07, 16:49)
as mirena isidejusi ir viskas kuo puikiausiai thumbup.gif  ir toliau savo maze sekmingai maitinu thumbup.gif ir nekenkia nieko ta mirena, kaip ti ir skirta mamytems, kurios maitina savo mazius thumbup.gif  jokiu nusiskundimu neturiu thumbup.gif

Aciu uz padrasinima 4u.gif O po kiek laiko nuo gimdymo isidejai?
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 08 07, 17:55)
Aciu uz padrasinima  4u.gif  O po kiek laiko nuo gimdymo isidejai?

man ja idejo po 6 sav 4u.gif nemalonus tas idejimo procesas, nu bet jei jau gimdyma istverem, tai visa kita tikrai juokas lotuliukas.gif
Atsakyti
O galbūt žinote kaip su kontraceptiniu žiedu? Ar galima jį naudoti pagimdžius ir maitinant?
Spiralės man nepriimtina apsisaugojimo priemonė. Kontraceptinės tabletės - bijau šalutinių poveikių, tikrai nemanau, kad moterims tai sveika. Prezervatyvai ... Net nežinau kodėl nepatinka, bet nepatinka ... Kontraceptinis žiedas buvo geriausia, ką galėjome įsivaizduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 08 09, 20:49)
O galbūt žinote kaip su kontraceptiniu žiedu? Ar galima jį naudoti pagimdžius ir maitinant?
Spiralės man nepriimtina apsisaugojimo priemonė. Kontraceptinės tabletės - bijau šalutinių poveikių, tikrai nemanau, kad moterims tai sveika. Prezervatyvai ... Net nežinau kodėl nepatinka, bet nepatinka ... Kontraceptinis žiedas buvo geriausia, ką galėjome įsivaizduoti  smile.gif

Deja, maitinančioms negalima.
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 08 07, 16:33)

Vis vien tai hormonai- na as nenoreciau kad mano mazylis butu veikiamas ju, nesvarbu kad ir doze nedidele schmoll.gif O baigus maitinti- gera apsaugos priemone.
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 08 09, 22:52)
Vis vien tai hormonai- na as nenoreciau kad mano mazylis butu veikiamas ju, nesvarbu kad ir doze nedidele schmoll.gif  O baigus maitinti- gera apsaugos priemone.

Jo, nezinomas hormonu poveikis vaikams. Reikes ieskoti kitokiu apsaugu.
Ka galit rekomenduoti?
Atsakyti
Po gimdymo bent tris menesius nerekomenduojama spirales.
Girdejau,kad kontr.ziedas,tabletes arba pleistras gali atitolinti cistas ir miomas.
Atsakyti
O man gydytoja (S. Airijoje) po gimdymo kadangi maitinu israse kontraceptines tabletes Cerazette (pries nestuma naudojau Cilest). Tai sake, kad jose nera kazkokio tai hormono, tik nebeatsimenu kokio doh.gif , todel galima gerti maitinant leliuka. Jos ir geriamos ne 21d per men o kiekviena diena be pertrauku (pakuoteje 28 tabletes).
Atsakyti