Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

As mirena isidejus, mergaites, ir maitinu vis dar, jokiu problemu, pamirsau visokius apsisaugojimus. po pirmo nestumo irgi spirale turejau, isidejau dar maitindama, viskas ok thumbup.gif
Keja, kaip spirale iskrito, kaip tu tai pastebejai? blink.gif
Atsakyti
Apsauga man neduoda ramybes... g.gif biggrin.gif maniau po gimdymo isidesiu spirale, taciau pazystamu pora su spirale eme ir pastojo thumbup.gif tuomet mano nuomone pakito...negaleciau ramiai jaustis su ja blush2.gif anksciau esu bandziusi pleistrus, man jie netiko, menesines prasidejo anksciau laiko ir tesesi dvi savaites, tiksliau kol as ne nusiklijavau pleistriuko. doh.gif Prezervatyvai? Nzn... nejauciu as su jais jokio malonumo! schmoll.gif kol kas saugomes naturaliai, bet ka daryti toliau ne nzn... g.gif KT irgi nenoriu, bijau svorio priaugti doh.gif
Atsakyti
kadangi labai trumpai maitinau,pradejau gerti tabletes.man jos super,as nei kiek nepriaugau svorio,net numeciau ir nemazai....
Atsakyti
as irgi trumpai maitinau,todel grizau prie K ziedo thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš suku galvą ką su "apsauga" daryti rolleyes.gif . Maitinu, tai hormonams - ne, o ir nenoriu jų, belieka barjerinė kontacepcija, arba susilaikymas. lotuliukas.gif
Atsakyti
kol matinu,tai saugojames prezervatyvais,o dabar sugalvojau isbandyti naujas kontr tabletes maitinancioms"AZALIA"
Atsakyti
Po gimdymo pradejau vartoti KT tokias pacias kaip iki pastojimo (jos man labai tiko ir patiko), taciau dabar reakcija kitokia, 2 kar sirgau vidury ciklo, o trecia karta ir vidury ciklo ir tada kai dariau pertrauka tarp tableciu... net nzn kolkas vyliuosi kad tai tik taip organizmas taikosi prie hormonu.. p.s. dziaugiuosi tik del to, kad menesines tesiasi ne 8 dienas, o duok dieve keturias... ir tai tik pateplioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina20 @ 2009 02 06, 08:52)
Apsauga man neduoda ramybes...  g.gif  biggrin.gif  maniau po gimdymo isidesiu spirale, taciau pazystamu pora su spirale eme ir pastojo  thumbup.gif tuomet mano nuomone pakito...negaleciau ramiai jaustis su ja  blush2.gif  anksciau esu bandziusi pleistrus, man jie netiko, menesines prasidejo anksciau laiko ir tesesi dvi savaites, tiksliau kol as ne nusiklijavau pleistriuko. doh.gif  Prezervatyvai? Nzn... nejauciu as su jais jokio malonumo!  schmoll.gif  kol kas saugomes naturaliai, bet ka daryti toliau ne nzn...  g.gif KT irgi nenoriu, bijau svorio priaugti  doh.gif

O tai kokias spirales buvo drauges isidejusios? Keista tikrai, kad pastojo blink.gif . As planuoju po gimdymo dedit mirena, mano drauge buvo isidejus ir sake labai patenkinta thumbup.gif , tik nezinau po kiek laiko nuo CP galima detis spirale? blink.gif g.gif
Atsakyti
Kadangi maitinu kudiki MP , tai gyg. rekomendavo AZALIA , kurios sukurtos spec,maitinancioms.tai nuo siandien pradesiu gert, nes kolkas neplanuojam antro vaikucio ir norisi atsipalaiduot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kolete @ 2009 01 22, 16:35)
o as vartoju Azalija kt, spirales kazkaip manes nevilioja, nes svetimkunis kune atsiranda. O siti kt tinka maitinanciom mamytem, kol kas esu patenkinta smile.gif

O Jus maitinat MP ?
Jei taip tai bet kada gali pradet gert AZALIA ar mmm reik sulaukt,nepaklausiau gyd doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nutariau negerti jokiu Azaliju ar detis spiraliu. Tos moterys ir taip per gyvenima prisikencia, o dar joms chemija ar kazkokius metalus i kuna kistis schmoll.gif
Prezervatyvai arba zvakutes ir jokiu nuoliadu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2009 02 14, 14:42)
Nutariau negerti jokiu Azaliju ar detis spiraliu. Tos moterys ir taip per gyvenima prisikencia, o dar joms chemija ar kazkokius metalus i kuna kistis  schmoll.gif
Prezervatyvai arba zvakutes ir jokiu nuoliadu!  biggrin.gif

Mano tokia pat nuomonė 4u.gif Žvakutėmis nelabai pasitikiu, tai teks naudoti gumutes smile.gif
Atsakyti
pries nestuma naudojau kontraceptikus, dabar saugomes prezervatyvais, bet matyt ieskosim kito apsauos budo, kazkaip nepatinka man tos gumutes schmoll.gif g.gif
Atsakyti