Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(ingutera @ 2009 01 26, 13:24)
o mano panelei 1,7 men, as dar maitinu, mm nera, todel kaskart wub.gif  yra zaidimas su ugnimi, jei taip galima pavadinti blush2.gif kiek suprantu, tai kontraceptines gert galima pradet tik sulaukus menesiniu, zvakutes ivairios nelabai man patinka, o prezervatyvai nepatinka vyrui. Taip ir laukiam kada siurprizelio nestuke.gif

niu man kontraceptines israse dar neprasidejus menesinem ir maitinant krutimi ax.gif bet as tai negersiu ju kol maitinsiu schmoll.gif ir mano vyras tam pritaria nors ir laaaaabai nemegsta prezervatyvu bet vaiko labui sake pakentes rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ,pries nepilna menesi pasigimdziau,tad dabar iskilo klausimas ka naudoti kad vel nepastociau,apie spirale ir prezervatyvus pagalvojau ir as,bet nei to ,nei to nenoreciau naudoti,ka patartumet be siu dalyku vartoti?
Atsakyti
QUOTE(Kristule23 @ 2009 01 26, 19:35)
Sveikos mergaites 4u.gif ,pries nepilna menesi pasigimdziau,tad dabar iskilo klausimas ka naudoti kad vel nepastociau,apie spirale ir prezervatyvus pagalvojau ir as,bet nei to ,nei to nenoreciau naudoti,ka patartumet be siu dalyku vartoti?

sveikute, jei nemaitini tada kontraceptines tabletes, o jei maitini tai tada zvakutes. 4u.gif jei maitini spirale kuri turi hormonu tai nelabai gerai...
Atsakyti
Kadangi maitinu pati ir dar nesergu mmm, naudojam gumytes. Vėliau dėsiuos spiralę.
Atsakyti
nors mano leliui dar tik 5 men, bet jau 3 karta susirgau mm, ir nesamone, kad kol maitini jokiu mm nebuna schmoll.gif
Atsakyti
Tai kad po gimdymo,kad ir nera menesiniu dar, yra rizika pastoti,negi jum gyd po gimdymo neaiskino??? taip kad jei nenorit vel greitu laiku nestuke.gif ,reikia saugotis.As kol maitinai tai saugojomes naturaliai arba su gumytem,o po 6 men ysidejau spirale NOVA-T ir kol kas esu labai patenkinta.Nes pries gimdyma kury laika geriau gyd buvo israsius KT,man visiskai netiko,isbandziau keleta rusiu,bet savijauta buvo baisi,menesines prasidedavo dar nesugerus visu tableciu ir t.t. Taip kad po gimdymo nenorejau vel su jom prasideti,tai pasiryzau detis spirale.Kol kas viskas labai puiku...
Atsakyti
tai mes taip pat saugomes, nes jau seimynos pakankamai, nebent veliau g.gif bet tik keista tai, kad kiek pazystu mamu, visoms, kol maitino, nebuvo mm, o man labai greitai prasidejo. ir pirma karta taip buvo, ir si syki. tad man labiausiai siuo metu patinka gumytes blush2.gif
Atsakyti
as is po pirmo vaiko geriau tabletes gal 6men o paskui NLA ir is po maziuko gal 4 men naudojau pleistra ,bet dabar jokios chemijos g.gif per tiek metu jokiu netyciuku ax.gif
Atsakyti
Anksciau rasiau kad vartoju Azalija ir viskas ok. Bet po 2 savaiciu meciau ja gerusi, nes pasireiske beveik visi nepageidaujami poveikiai isvardinti info lapely. Istisai tepliojo, taip kaip paskutinem m dienom zodziu geri kt ir sergi - myletis negali, tai kam gert? ziauriai pradejo slinkt plaukai ... Zodziu ne tabletes, o kazkoks nesusipratimas, bent jau man. Vis dar maitinu, nutarem saugotis su prezervatyvais, o po to net nzn ...
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2009 02 05, 09:25)
Anksciau rasiau kad vartoju Azalija ir viskas ok. Bet po 2 savaiciu meciau ja gerusi, nes pasireiske beveik visi nepageidaujami poveikiai isvardinti info lapely. Istisai tepliojo, taip kaip paskutinem m dienom zodziu geri kt ir sergi - myletis negali, tai kam gert? ziauriai pradejo slinkt plaukai ... Zodziu ne tabletes, o kazkoks nesusipratimas, bent jau man. Vis dar maitinu, nutarem saugotis su prezervatyvais, o po to net nzn ...

STATIK SPIRALE MAN thumbup.gif TINKA. AS JAU 2m NAUDOJU NETURIU PROBLEMU
smile.gif
Atsakyti
Man jau irgi laikas pasvarstyti kaip saugotis ax.gif Po pirmojo gimdymo buvau isidejusi Mirena spyrale, ISKRITO doh.gif , 700Lt sukisti i viena vieta (pilna ta zodzio prasme lotuliukas.gif ) tableciu gerti dabar irgi dar negaliu, nes truputuka vis pamaitinu is kruties doh.gif Gydytoja vel siulo pabandyti spyrale tik gal kita g.gif Bet vel gaila pinigu jeigu "neprilips" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GABI2006 @ 2009 02 05, 13:28)
STATIK SPIRALE MAN  thumbup.gif  TINKA. AS JAU 2m NAUDOJU NETURIU PROBLEMU
smile.gif

kokia spirale esat isidejusi? blush2.gif
Atsakyti