Naudoju carazette.
na o as rizikuoju.
bet jau 11 men. menesiniu ner. ir testus dariau neigiami. matyt naturali kazkokia kontracepcija
o pastojau galima sakyt is 1 karto
bet jau 11 men. menesiniu ner. ir testus dariau neigiami. matyt naturali kazkokia kontracepcija
o pastojau galima sakyt is 1 karto
leidziuos Depo Provera, bet ateity desiuos spirale
Mirena po 3 men nuo gimdymo
QUOTE(pomada @ 2008 11 30, 12:53)
kai vaikui buvo 10men isidejau spirale ,labai patenkinta as ja buvau
labai noriu ir pati noriu isidet spirale bet vis bijau na prisiklausiau visokiu mitu . Ar tikrai isidejus spirale menesiniu metu stipriau kraujuojama?
QUOTE(mola @ 2008 12 17, 18:45)
labai noriu ir pati noriu isidet spirale bet vis bijau na prisiklausiau visokiu mitu . Ar tikrai isidejus spirale menesiniu metu stipriau kraujuojama?
Dazniausiai taip,t.y. daugeliui turinciu paprastas spirales menesines tampa gausesnes ar ilgesnes,rekomenduoju Mirena Geras daiktas,menesines palaipsniui isnyksta Tik man asmeniskai reguoja svoris as ir geriamu kontraceptiku negalejau del to naudoti
Papildyta:
QUOTE(markute @ 2009 01 03, 23:41)
O kam tau tu mmm reikia Juk vis tiek saugotes su vyru,o pries dedant spirale padarys echo kad isitikint jog nera nestumo ir viskas
QUOTE(Spegle @ 2009 01 04, 00:22)
O kam tau tu mmm reikia Juk vis tiek saugotes su vyru,o pries dedant spirale padarys echo kad isitikint jog nera nestumo ir viskas
Nu kad be mmm spirales neides
O tie musu apsaugos budai manes netenkina. Gumytes abiem nepatinka, o NLA isvis zaidimas su ugnim Bijau prisizaist.
QUOTE(markute @ 2009 01 04, 00:50)
Nu kad be mmm spirales neides
O tie musu apsaugos budai manes netenkina. Gumytes abiem nepatinka, o NLA isvis zaidimas su ugnim Bijau prisizaist.
Kaip tai neides Man dejo spirale ne mmm metu.Na o jei jus saugotes ir esi tikra kad nestumo nera,tai ides tikrai,dar zinoma pries tai patikrina echo kad isitikint 100% Nueik pas gine ir pasikalbek,paaiskins viska
Kiek teko dometis, maitinancioms mamytems kontraceptines tabletes nerekomenduojamos.. Tuo labiau kad ko tik tos mamos nepadarytu del savo vaikuciu geroves:)