Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(madam_qq @ 2008 10 29, 13:29)
na man irgi nelabai patinka tas piliules gert, bet... reikia saugotis juk  ax.gif

Aspirino tabletė tarp kelėnų geriausia apsauga - laikai kelius suspaudus, niekas neprasibraus lotuliukas.gif aišku, čia juodas humoras. 4u.gif Saugotis tikrai reikia, ne triušiai esam. Aš kol kas nesugalvojau, kokiu būdu saugotis (naudojam gumytes) bet jau irgi norėtųsi ko nors patikimesnio, tik niekaip negaliu pasiryžti, nes niekad gyvenime nevartojau KT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viduciux @ 2008 11 02, 03:45)
Aspirino tabletė tarp kelėnų geriausia apsauga - laikai kelius suspaudus, niekas neprasibraus  lotuliukas.gif aišku, čia juodas humoras.  4u.gif Saugotis tikrai reikia, ne triušiai esam. Aš kol kas nesugalvojau, kokiu būdu saugotis (naudojam gumytes) bet jau irgi norėtųsi ko nors patikimesnio, tik niekaip negaliu pasiryžti, nes niekad gyvenime nevartojau KT  doh.gif

lotuliukas.gif na, su aspirino tablete tai ziauriai cia. Juk mylimasi ne tik kai norime vaikeli pradeti blush2.gif O nesisaugoti, per daug didele atsakomybe ateities kartoms, nebent poziuris - kiek dievas duos...
Atsakyti
man gydytojas taip pat rekomendavo Azalia, vartoju visą mėnesį, kažko neįprasto nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
o mes zvakutes patentex smile.gif kadangi maitinu krutim, o spirale man gine sakee galima tik po 4-5men po gimdymo smile.gif o gumytes ne mums... nepripazistam meiles per guma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(--zuika-- @ 2008 10 23, 21:21)
šios kontraceptinės tabletės neturi tokios sudedamosios dalies kokią turi kiti kontraceptikai, dėl to ir galima maitinančiom mamytėm, neturi įtakos nei pieno kiekiui nei kokybei mirksiukas.gif

Neturi estrogeno, bet vien progesterona! Tai vieno hormono tabletes.
Papildyta:
QUOTE(_Jurga_ @ 2008 10 23, 15:24)
O jus maitindamos vartojate KT?Ir nesijausite kaltos del kitų savo vaikų palikuonių?Juk kažkada ir KP buvo super duoper gėris, o dabar kaip mirtinas dalykas išimtas iš prekybos ir uždraustas Amerikoje.

As tik zinau del kontraceptinio pleistro... bet del KT pirma karta girdziu g.gif
Be to, Amerika nera rodiklis. Del ju ir krize pasaulyje ivyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 10 28, 10:45)
Dar yra kontraceptikai cerazete, ar kaip ten vadinasi.. Irgi skirti maitinancioms. Sakiau, prasysiu, kad dar pries gimdyma man ju israsytu  lotuliukas.gif

jie taip ir vadinasi-cerazette thumbup.gif
pas mus kt paskiria su receptu ir gauni nemokamai. as buvau patikrinimui po gimdymo ir gydytojas man jas pasiule. pasiemiau, bet vis neapsisprendziu-gerti ar ne g.gif jaudinuosi, kad tikrai vaikiukui nepakenktu... jos labai populiarios uk. zinau, kad apsaugos 100%, bet vis dar svarstau unsure.gif reiktu pasiskubinti , nes mylu mylu jau norisi ax.gif
Atsakyti
isidejau mirena 3 men po gimdymo, pati maitinu.
Atsakyti
Bandysiu Azalia... rolleyes.gif
Atsakyti
Prieš porą sav.įsidėjau Mireną, kol kas jokių pakitimų nejaučiu. užtat su vyru labai laimingi, nes jau tos gumytės atsibodo doh.gif . maitinu pati smile.gif
Atsakyti
kai vaikui buvo 10men isidejau spirale thumbup.gif ,labai patenkinta as ja buvau
Atsakyti
As tai Azalia geriu
Atsakyti
QUOTE(lliolia @ 2008 11 29, 18:53)
Prieš porą sav.įsidėjau Mireną, kol kas jokių pakitimų nejaučiu. užtat su vyru labai laimingi, nes jau tos gumytės atsibodo  doh.gif . maitinu pati  smile.gif

o as vis taip ir nesiryztu tos spirales isidet blush2.gif ejau ejau ir vis nenueinu doh.gif tai saugomes vis gumytemis rolleyes.gif
Atsakyti