taip, jas geri be pertraukos
galima nutraukti bet kada ir pradėti gerti iš naujo taip pat bet kada
man mėnesinės atsirado penktą mėnesį po gimdymo o azalia pradėjau gerti praėjus 6 savaitėm po gimdymo
taip kad jos man neatsirado praėjus 10 dienų
šios kontraceptinės tabletės neturi tokios sudedamosios dalies kokią turi kiti kontraceptikai, dėl to ir galima maitinančiom mamytėm, neturi įtakos nei pieno kiekiui nei kokybei
QUOTE(--zuika-- @ 2008 10 23, 21:21)
šios kontraceptinės tabletės neturi tokios sudedamosios dalies kokią turi kiti kontraceptikai, dėl to ir galima maitinančiom mamytėm, neturi įtakos nei pieno kiekiui nei kokybei
Idomu,tai situose kontraceptikuose hormonu turetu tada nebuti?
nukopijuosiu vieną sakinį iš interneto - AZALIA yra vadinama tik progestogeno turinčia tablete (PTT), arba mini piliule. Skirtingai nuo sudėtinių geriamųjų kontraceptikų, PTT arba mini piliulės sudėtyje nėra moteriškojo hormono estrogeno, o tik progestogeno.
QUOTE(nep @ 2008 10 16, 17:09)
Pabandyk gimdos kaklelio metoda
nu jau ne
rizikuot as tikrai nenoriu.
QUOTE(Doviliuxxx @ 2008 10 19, 16:05)
KT "Yarina" geriu nors...cia jau antros bandomos tabletes po gimdymo, ir jauciu jos vel man netinka nors pries pastojant 5 metus geriau "harmonet" ir viskas buvo gerai, o db jau nei harmonet nei dabartines nelabai man...
mmm siaip irgi nesugalvoju nieko geresnio uz KT
Nėštumas ir žindymo laikotarpis
Nėštumas. Nėščiosioms ir moterims, manančioms, jog yra pastojusios, AZALIA vartoti draudžiama.
Žindymo laikotarpis. AZALIA neveikia pieno gamybos ar jo kokybės. Tačiau nedidelis kiekis AZALIA veikliosios medžiagos patenka į motinos pieną. Todėl kūdikis gali nuryti 0,01-0,05 mikrogramus/kg kūno svorio šios medžiagos per parą, tačiau tai nekelia jokio pavojaus. Jei Jūsų kūdikiui atsirastų bet kokių požymių, kurie, Jūsų manymu, galėtų būti susiję su AZALIA vartojimu, pasakykite gydytojui.http://www.kontraceptikai.lt/vidinis.php?id=1&sid=56
man del savo vaikelio vien del to jas bijau vartoti, pati labai sunkiai pastojau, nenoriu kad mano mergytei butu tokiu paciu problemu
QUOTE(Kristina A-A @ 2008 10 28, 01:10)
Nėštumas ir žindymo laikotarpis
Nėštumas. Nėščiosioms ir moterims, manančioms, jog yra pastojusios, AZALIA vartoti draudžiama.
Žindymo laikotarpis. AZALIA neveikia pieno gamybos ar jo kokybės. Tačiau nedidelis kiekis AZALIA veikliosios medžiagos patenka į motinos pieną. Todėl kūdikis gali nuryti 0,01-0,05 mikrogramus/kg kūno svorio šios medžiagos per parą, tačiau tai nekelia jokio pavojaus. Jei Jūsų kūdikiui atsirastų bet kokių požymių, kurie, Jūsų manymu, galėtų būti susiję su AZALIA vartojimu, pasakykite gydytojui.http://www.kontraceptikai.lt/vidinis.php?id=1&sid=56
man del savo vaikelio vien del to jas bijau vartoti, pati labai sunkiai pastojau, nenoriu kad mano mergytei butu tokiu paciu problemu
As kol buvau pagimdziusi pirma, maniau kad naturaliai reikia saugoti. Tada pastojau. Pagimdziau antra, visgi dar naaturaliai - tada vel pastojau. manau kad naturalumo jau per akis. reikia SAUGOTIS. ir kad tas saugojimasis butu kuo patikimesnis, patogesnis ir kad vaikeliui nekenktu.
Dar yra kontraceptikai cerazete, ar kaip ten vadinasi.. Irgi skirti maitinancioms. Sakiau, prasysiu, kad dar pries gimdyma man ju israsytu
man irgi gyd. azalia israse, bet as nesiryzau nusipirkti... man kazkaip chemija maitinant . nors raso, kad nekenksminga, man vistiek abejones laselis lieka...