Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

taip, jas geri be pertraukos
galima nutraukti bet kada ir pradėti gerti iš naujo taip pat bet kada smile.gif
man mėnesinės atsirado penktą mėnesį po gimdymo o azalia pradėjau gerti praėjus 6 savaitėm po gimdymo rolleyes.gif
taip kad jos man neatsirado praėjus 10 dienų ax.gif
Atsakyti
O jus maitindamos vartojate KT?Ir nesijausite kaltos del kitų savo vaikų palikuonių?Juk kažkada ir KP buvo super duoper gėris, o dabar kaip mirtinas dalykas išimtas iš prekybos ir uždraustas Amerikoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Jurga_: 23 spalio 2008 - 14:26
šios kontraceptinės tabletės neturi tokios sudedamosios dalies kokią turi kiti kontraceptikai, dėl to ir galima maitinančiom mamytėm, neturi įtakos nei pieno kiekiui nei kokybei mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai jei ir butu kazkoks poveikis ateiciai jau uzsimerkiu. 3 leliu man per akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(--zuika-- @ 2008 10 23, 21:21)
šios kontraceptinės tabletės neturi tokios sudedamosios dalies kokią turi kiti kontraceptikai, dėl to ir galima maitinančiom mamytėm, neturi įtakos nei pieno kiekiui nei kokybei mirksiukas.gif

Idomu,tai situose kontraceptikuose hormonu turetu tada nebuti? g.gif
Atsakyti
nukopijuosiu vieną sakinį iš interneto - AZALIA yra vadinama tik progestogeno turinčia tablete (PTT), arba mini piliule. Skirtingai nuo sudėtinių geriamųjų kontraceptikų, PTT arba mini piliulės sudėtyje nėra moteriškojo hormono estrogeno, o tik progestogeno. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 16, 17:09)
Pabandyk gimdos kaklelio metoda

nu jau ne schmoll.gif
rizikuot as tikrai nenoriu.

QUOTE(Doviliuxxx @ 2008 10 19, 16:05)
KT "Yarina" geriu  mirksiukas.gif  nors...cia jau antros bandomos tabletes po gimdymo, ir jauciu jos vel man netinka  doh.gif  nors pries pastojant 5 metus geriau "harmonet" ir viskas buvo gerai, o db jau nei harmonet nei dabartines nelabai man...  g.gif

mmm siaip irgi nesugalvoju nieko geresnio uz KT rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti

Nėštumas ir žindymo laikotarpis
Nėštumas. Nėščiosioms ir moterims, manančioms, jog yra pastojusios, AZALIA vartoti draudžiama.
Žindymo laikotarpis. AZALIA neveikia pieno gamybos ar jo kokybės. Tačiau nedidelis kiekis AZALIA veikliosios medžiagos patenka į motinos pieną. Todėl kūdikis gali nuryti 0,01-0,05 mikrogramus/kg kūno svorio šios medžiagos per parą, tačiau tai nekelia jokio pavojaus. Jei Jūsų kūdikiui atsirastų bet kokių požymių, kurie, Jūsų manymu, galėtų būti susiję su AZALIA vartojimu, pasakykite gydytojui.http://www.kontraceptikai.lt/vidinis.php?id=1&sid=56

man del savo vaikelio vien del to jas bijau vartoti, pati labai sunkiai pastojau, nenoriu kad mano mergytei butu tokiu paciu problemu
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2008 10 28, 01:10)
Nėštumas ir žindymo laikotarpis
Nėštumas. Nėščiosioms ir moterims, manančioms, jog yra pastojusios, AZALIA vartoti draudžiama.
Žindymo laikotarpis. AZALIA neveikia pieno gamybos ar jo kokybės. Tačiau nedidelis kiekis AZALIA veikliosios medžiagos patenka į motinos pieną. Todėl kūdikis gali nuryti 0,01-0,05 mikrogramus/kg kūno svorio šios medžiagos per parą, tačiau tai nekelia jokio pavojaus. Jei Jūsų kūdikiui atsirastų bet kokių požymių, kurie, Jūsų manymu, galėtų būti susiję su AZALIA vartojimu, pasakykite gydytojui.http://www.kontraceptikai.lt/vidinis.php?id=1&sid=56
man del savo vaikelio vien del to jas bijau vartoti, pati labai sunkiai pastojau, nenoriu kad mano mergytei butu tokiu paciu problemu

As kol buvau pagimdziusi pirma, maniau kad naturaliai reikia saugoti. Tada pastojau. Pagimdziau antra, visgi dar naaturaliai - tada vel pastojau. manau kad naturalumo jau per akis. reikia SAUGOTIS. ir kad tas saugojimasis butu kuo patikimesnis, patogesnis ir kad vaikeliui nekenktu.
Atsakyti
Dar yra kontraceptikai cerazete, ar kaip ten vadinasi.. Irgi skirti maitinancioms. Sakiau, prasysiu, kad dar pries gimdyma man ju israsytu lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi gyd. azalia israse, bet as nesiryzau nusipirkti... man kazkaip chemija maitinant schmoll.gif . nors raso, kad nekenksminga, man vistiek abejones laselis lieka... doh.gif
Atsakyti
na man irgi nelabai patinka tas piliules gert, bet... reikia saugotis juk ax.gif
Atsakyti