Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(saulyte02 @ 2008 04 16, 11:50)
gal galite pasidalinti patirtimi,kokios apsaugos priemones geriausios po gimdymo maitinancioms mamoms,nes antram vaikeliui dar ankstoka ir rizikuoti tikrai nesinori.

As naudoju kontraceptines tabletes AZALIJA. Jas galima vartoti ir zindymo metu (pati maitinu siuo metu). Tai KT, kuriu sudetyje yra vien tik progesteronas, jas dar vadina "mini pili". Enternete yra informacijos apie jas.
Pasiklausiau ginekologes - ji ir israse.
Kol kas nusiskundimu neturiu.
Atsakyti
As taip pat naudoju AZALIA, lyg ir nieko, dar tik pirmas menuo smile.gif
Atsakyti
as va nesenai spirale isidejau, nors dar maitinu savo leliuka, bet kaip raso literatura: zindymas nuo nestumo neapsaugo 4u.gif. Kadangi tai antras leliukas ir trecio tikrai neplanuojam, manau, kad tai ilgalaike apsauga ir labai tikiuosi, kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte811: 14 spalio 2008 - 16:53
O man spirale NOVA T idejo, tai dabar ramiai sau smileysex.gif
Atsakyti
Pabandyk gimdos kaklelio metoda
Atsakyti
man tie bandymai pastosiu ar ne, nepriimtini, tyciukai netyciukai posakis irgi, pas mane turi buti viskas suplanuota, viskas kas nuo manes priklauso padaryta, todel pasirinkau Mirena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 16, 20:09)
Pabandyk gimdos kaklelio metoda

Labai atsiprasau, bet kas tai yra tas gimdos kaklelio metodas? g.gif
Atsakyti
kad ir ne m,anes klauset bet 4u.gif

http://www3.vdu.lt/life/pv/Mgimd.htm
Atsakyti
KT "Yarina" geriu mirksiukas.gif nors...cia jau antros bandomos tabletes po gimdymo, ir jauciu jos vel man netinka doh.gif nors pries pastojant 5 metus geriau "harmonet" ir viskas buvo gerai, o db jau nei harmonet nei dabartines nelabai man... g.gif
Atsakyti
man pagimdzius trecia vaikeli ginekologe isras4 Azalia - tinkantys maitinancioms. Ar dar kas vartojate? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
sveika smile.gif aš vartoju azalia jau kelintas mėnuo ax.gif
na iš pradžių truputį patepliojo ir praėjo, bet va vakarais mane pykina g.gif jau vos antro nėštumo neprisigalvojau smile.gif tiksliai nežinau ar nuo jų, bet anksčiau taip nebūdavo
Atsakyti
o ziurek, as kaip suprantu tas tabletes reikia gerti be pertraukos? ir menesines atsiranda kazkur po 10 dienu pakuotes pavartojimo?
Atsakyti