Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

kol maitinau vaikelį tai bandžiau patentex žvakutes, bet siaubas. tada liko tik prezervatyvai. dabar jau nebemaitinu, tai grįžau prie KP.
Atsakyti
Kadangi dar maitinu, tai naudoma prezervatyvus, o paskui galvoju naudot žiedą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2008 07 17, 23:08)
Pries nestuma naudojau patentex zvakutes,likau patenkinta.dabar galvoju prie ju ir grizti,gal kiek nepatogu kai reikia tas 10min palaukti,bet ir tu juk neleidi veltui biggrin.gif

Man Patentex schmoll.gif
Atsakyti
mes taip saugojames prezervatyvais mirksiukas.gif bet cia tik kol maitinu, rolleyes.gif nors zadu detis spirale, bet vis neprisisruosiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2008 07 22, 13:13)
Kontraceptikų gyvenime nesu gėrusi. Skaičiuodavau dienas, o dabar, kol maitinu, lieka tik pz ax.gif

tai tu labai drasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2008 07 08, 20:01)
prries savaite isidejau varine spirale,, na lyg dar kazkuom ir negaliu skustis, jauciuosi gerai, nieko neskauda ir procedura ne tokia jau baisi kaip as isivaizdavau  ax.gif

o ja galima isidet maitinant? Kuo varine geresne? Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
o as siandien buvau pas gine, pasitikrinti po gimdymo, tai israse kt "azalia" - sako, tinka ir maitinancioms. O kadangi as po cezario, tai sake gert ir nemastyt, kad tik nepastociau...
bandysiu paieskot info apie jas - o gal jau kas girdejot, naudojat ar pan.?
Atsakyti
Aš po gimdymo ( cezario) kol maitinau saugojomės su vyru, o poto pradėjau naudoti kontraceptini pleistrą, tai beveik pusantrų metų jį klijavau. Dabar gine patarė padaryti pertrauką nuo jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 06 26, 12:09)
O ar krūtimi maitinote lialių?Aš dabar 2 mėnesiai kaip maitinu, ir prieš savaitė lyg ir mėnesines buvo, patepliojo kelias dienas kraujuku, gaila kad dar nieks nesugalvojo KP ŽINDANČIOMS, spiralės man nepriimtinos, nenoriu aš jų schmoll.gif

yre net keleto pavadinimu KT maitinancioms ir jau seniai
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif
Nu aš dar po gimdymo nė karto smileysex.gif , bet galvoju kad bus kaip ir visada, saugosis MB, nes iki šiol pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2008 08 27, 13:50)
o as siandien buvau pas gine, pasitikrinti po gimdymo, tai israse kt "azalia" - sako, tinka ir maitinancioms. O kadangi as po cezario, tai sake gert ir nemastyt, kad tik nepastociau...
bandysiu paieskot info apie jas - o gal jau kas girdejot, naudojat ar pan.?

As irgi maitinu ir mano gine pasiule man gert AZALIA. geriu jau natra savaite ir pradejau kraujuot, be jokiu skausmu, lyg butu pirmosios menesines po 5 menesiu maitinimo krutimi. Tai dabar net nezinau ka daryt, ar nustot gert, ar ne? rytoj reikes kreiptis i savo gine.
Atsakyti
As tai kai pagimdziau savo klecka, ligonineje susipazinau su viena mamyte, kuriai iskart po gimdymo gydytoja israse kontraceptikus - ji juos saziningai gere.. kol pasijuto kazkaip nekaip... nuvare pas gydytoja - ir jis rado jai 4 menesiu nestuma su dvynukais bigsmile.gif .. Nezinau kieno cia itaka buvo, bet ji juos ir pagimde tik 6 menesiu (vienas svere 500gr, kitas 600gr)... Tai taip isejo, kad per 8 menesius turejo du gimdymus.. ir tris vaikus... bigsmile.gif
Tai as kazkaip susilaikau nuo geriamu kontraceptiku... lotuliukas.gif Dvynuku nenoriu lotuliukas.gif

Atsakyti