Mes taip pat naudojam prezervatyvus tiesa pasakius nepatinka man su jais, nesijaučia tikrumo, kartais nutrauktas lytinis aktas, bet pastaruoju visiškai nesižaviu , o gal tai normali būsena po gimdymo. Šiuo metu maitinu kūdikėlį, bet kai baigsiu pereisiu prie kontraceptinių tablečių, tarp gimdymų vartojau ir buvau labai patenkinta, jokiu pašaliniu poveikių, kartais užmiršdavau išgerti, bet nepanikuodavau išgerdavau ir viskas gerai buvo.Kai nusprendėme, kad laikas antram leliukui, nustojau gerti ir pastojau antrą mėnesį po nutraukimo KT. Dabar supuojam savo Auksiuką.
Laba diena. esu cia pirma karta. Norejau pasiteiauti, gal kas kartais naudojate kontraceptini zieda.Ir ar esate juo patenkintos.As pati esu medike, 6 men.po gimdymo.Norejau isideti spirale, bet norai neissipilde, nes suzinojau apie jos veikimo principa.O tai yra: spirale, tai tas pats, kas mikroabartas.Apvaisinimui ji netrukdo, todel jis ivyksta, tik spirale neleidzia isitvirtinti gimdoje.Kiek tiesos cia nezinau, bet mokslininkai teigia taip.
As tik ka sulaukiau pirmuju menesiniu ir pradejau gerti KT.
QUOTE(Evi @ 2008 06 26, 10:14)
As tik ka sulaukiau pirmuju menesiniu ir pradejau gerti KT.
O ar krūtimi maitinote lialių?Aš dabar 2 mėnesiai kaip maitinu, ir prieš savaitė lyg ir mėnesines buvo, patepliojo kelias dienas kraujuku, gaila kad dar nieks nesugalvojo KP ŽINDANČIOMS, spiralės man nepriimtinos, nenoriu aš jų
aš naudoju pharmatex, žvakutes, nes dar maitinu, o kai ir nemaitinsiu jas naudosiu, nes jos mūsų nepavedė per 12 metų
Sveikutes,
Del ziedo... nors jis ir populiarus dabar, bet girdejau, kad sukelia kaklelio erozija...
Pati naudojau tabletes, bet deja zindancioms negalima... Tai ir nzn ka reikes pasirinkti...jauciu teks sudarineti sarasiuka su + ir -...
Del ziedo... nors jis ir populiarus dabar, bet girdejau, kad sukelia kaklelio erozija...
Pati naudojau tabletes, bet deja zindancioms negalima... Tai ir nzn ka reikes pasirinkti...jauciu teks sudarineti sarasiuka su + ir -...
QUOTE(rpusevic @ 2008 06 26, 12:09)
O ar krūtimi maitinote lialių?Aš dabar 2 mėnesiai kaip maitinu, ir prieš savaitė lyg ir mėnesines buvo, patepliojo kelias dienas kraujuku, gaila kad dar nieks nesugalvojo KP ŽINDANČIOMS, spiralės man nepriimtinos, nenoriu aš jų
Nemaitinau, del to ir galejau sau "leisti" KT...
QUOTE(JustinaD @ 2008 06 25, 21:28)
Laba diena. esu cia pirma karta. Norejau pasiteiauti, gal kas kartais naudojate kontraceptini zieda.Ir ar esate juo patenkintos.As pati esu medike, 6 men.po gimdymo.Norejau isideti spirale, bet norai neissipilde, nes suzinojau apie jos veikimo principa.O tai yra: spirale, tai tas pats, kas mikroabartas.Apvaisinimui ji netrukdo, todel jis ivyksta, tik spirale neleidzia isitvirtinti gimdoje.Kiek tiesos cia nezinau, bet mokslininkai teigia taip.
Manau nesamone, kiek zinau spirale trukdo spermai pasiekti kiausineli, nukreipia ja ir kazkiek issskyria kontraceptijos.
As kolkas , bet visai noreciau kad man tiktu spirale, manau su ja maziausiai roblemu, bet bna, kad organizmas atmeta ja, arba moterys kraujuoja.
Sveikos,
Geriausia apsauga maitinancioms mamoms yra prezervatyvai, jokiu budu ne hormonines priemones
Geriausia apsauga maitinancioms mamoms yra prezervatyvai, jokiu budu ne hormonines priemones
Kadangi as dar maitinu tai gine israse zvakutes, o kaip bus pirmos menesines tada sake ateiti ir ides spirale, anksciau jos neturejau naudojom tik prezervatyvus o pries KT esu pries. Bet koks spirales tikrasis veikimas taip ir nesupratau is jusu kalbu. Jei tai mini abortas tada man tai labai nepatinka
n, o man gine sake, kad kol maitinu, tai naudoti tik prezervatyvus, o man jie taip nepatinka......... tai dabar dazniausiai nutraukiam lytini akta, nors kaip zinia, is 100 moteru kasmet pastoja 25, tai kazkaip baisu darosi, nes antro dar leliuko nesinori
Pries nestuma naudojau patentex zvakutes,likau patenkinta.dabar galvoju prie ju ir grizti,gal kiek nepatogu kai reikia tas 10min palaukti,bet ir tu juk neleidi veltui