Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

QUOTE(fillipa @ 2008 04 25, 19:52)
as pamirstu vitaminus isgerti, o jau kontraceptinius tikrai pamirsiu lotuliukas.gif .

kontraceptinės - ne vitaminai schmoll.gif
nenorėsi vaiko - tikrai nepamirši išgerti mirksiukas.gif
Atsakyti
as su abiejais po gimdymo laukiau vaisingu gleiviu, kad pirma ovuliacija pagauciau, nes nors ir pilnai maitinau su abiejais pirmos mm kazkur po 3men atsirado...po pirmo 1,5 metu nsp pagal gleives (temperatura nelabai iseina pamatuoti,kai neaisku kiek kartu tenka prie vaiko keltis), antra karta po 8men isidejau varine spirale, nes greitu laiku vaikiuko neplanuojam....

beje, spirale tikrai deda maitinancioms ir visai nebutinai per mm, tiesiog per mm yra lengviau ideti ir yra aisku, kad moteris nesilaukia....be to kiek pamenu, man gydytoja sake, kad su spirale geriau palaukti bent pusmeti po gimdymo, kad tikrai gimda atsistatytu ir raumenys sustipretu...maziau sansu, kad iskris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gijele @ 2008 04 27, 17:39)
be to kiek pamenu, man gydytoja sake, kad su spirale geriau palaukti bent pusmeti po gimdymo, kad tikrai gimda atsistatytu ir raumenys sustipretu...maziau sansu, kad iskris  smile.gif

aha, man gydytoja irgi pasake, kad anksciau 4 menesiu po gimdymo spirales man nedes.
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 04 25, 22:28)
kontraceptinės - ne vitaminai  schmoll.gif
nenorėsi vaiko - tikrai nepamirši išgerti  mirksiukas.gif

As tai zadintuva kiekviena diena tai paciai valandai palieku. Tai jau tikrai nepamirstu tabletes isgert biggrin.gif Galima ir priminimus pasidaryt - siais laikais mob. tel. juk viska gali rolleyes.gif
Atsakyti
praejo 9 sav po gimdymo,menesiniu nera,bet gydytoja spirale idejo thumbup.gif
Atsakyti
Esu isidejus mirena jau 5men,esu patenkinta ir maitinu vaikeli.
Atsakyti
Kol maitinsiu zadam naudoti prezervatyvus, o kai pabaigsiu - gersiu kontraceptikus. Spirales geriausia toms, kas jau ateityje is viso neplanuoja vaiku, nes jas ir isemus galimybe pastoti labai sumazeja. O pagalvojus, kad jas deda ne vieniems metams, tai net baisu pasidaro. g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 05 05, 13:48)
Kol maitinsiu zadam naudoti prezervatyvus, o kai pabaigsiu - gersiu kontraceptikus. Spirales geriausia toms, kas jau ateityje is viso neplanuoja vaiku, nes jas ir isemus galimybe pastoti labai sumazeja. O pagalvojus, kad jas deda ne vieniems metams, tai net baisu pasidaro.  g.gif

palaukit, palaukit - o iš kur šios žinios,ar tai tiesa blink.gif g.gif
Atsakyti
nutrauktas lyt. aktas arba prezervatyvai.kol maitinu jokių kontraceptikų.
kenkia vaikui, nors ir kaip bereklamuotų, jog nedaro jokio poveikio
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2008 06 13, 00:26)
nutrauktas lyt. aktas arba prezervatyvai.kol maitinu jokių kontraceptikų.
kenkia vaikui, nors ir kaip bereklamuotų, jog nedaro jokio poveikio

drinks_cheers.gif ir nemanau, kad ką nors gero duoda mamos organizmui-chemija yra chemija ir vienaip ar kitaip vėliau pasireiškia...
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 06 13, 15:54)
drinks_cheers.gif  ir nemanau, kad ką nors gero duoda mamos organizmui-chemija yra chemija ir vienaip ar kitaip vėliau pasireiškia...

Nors ir as pati labiau linkusi prie nutraukto lyt. akto.
Mes taip su vyru pragyvenome nuo pirmosios gimimo, jokio netyciuko per visus 4 metus nebuvo.
Bet vyras turi gerai save sukontroliuoti blink.gif
Tiesiog dabar situacija kiek pasikeite. Jau turiu dvi dukras - bijau kad nesigautu trecias netyciukas...ka tada daryciau doh.gif
Reikia sias panas isauginti unsure.gif
Atsakyti
ir man reiks jau gert,nes tikrai nenoreciau vel pastoti katik pagimdzius doh.gif nu as geriau visada harmonet,nu kad dabar jau nuo kontraceptiniu nebestorejama,nes be hormonu gaminamos
Atsakyti