Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

Apie varines spirales ir aš girdėjau,kad visko su jomis ten pasitaiko. Pati naudoju Mirena. Nemoku įdėt nuorodos,įeik į temą apie kontraceptikus ir pasiskaityk apie Mireną,ten merginos labai daug pridiskutavusios smile.gif
Atsakyti
As jau beveik metus laiko nesioju spirale,paprasta varine isidejau,ir kolkas viskas gerai,aisku buna uzeina pilvo spazmai pries menesines,bet siaip viskas thumbup.gif Ir nereikia tableciu jokiu gerti,ar gumyciu naudoti,kuriu mano vyras schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte02 @ 2008 04 16, 14:19)
nemanau,kad susilaikymas gera iseitis,nes tai tik gadins santykius su MB,o to tikrai nei viena nenorim.
Gal kas gali pasidalinti patirtimi apie varines ar hormonines spirales.Ju pliusai ir minusai.

Manau kad vienintelis minusas uzeinantys pilvo spazmai pries menesines butent.Kai kuriom sako gausesnes menesines.
Pliusai- pas mane menesines dabar reguliarios,dvi dienas teplioja o paskui vidutiniskai kraujuoja,is viso 5dienas kraujuoju. Kaina nedidele jos,100lt pati spirale ir idejimas 50lt.O Mirena kainuoja 700,nes ji hormonine.Mano anyta ja isidejus ir labai nepatenkinta,sake eis issiimti,tai gaunasi kad pinigai i bala...
Atsakyti
Mes saugojames prezervatyvais...Dar vis maitinu, menesiniu nera, bet kai jos atsiras desiuos spirale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2008 04 17, 23:11)
As jau beveik metus laiko nesioju spirale,paprasta varine isidejau,ir kolkas viskas gerai,aisku buna uzeina pilvo spazmai pries menesines,bet siaip viskas  thumbup.gif  Ir nereikia tableciu jokiu gerti,ar gumyciu naudoti,kuriu mano vyras schmoll.gif
Papildyta:
Manau kad vienintelis minusas uzeinantys pilvo spazmai pries menesines butent.Kai kuriom sako gausesnes menesines.
Pliusai- pas mane menesines dabar reguliarios,dvi dienas teplioja o paskui vidutiniskai kraujuoja,is viso 5dienas kraujuoju. Kaina nedidele jos,100lt pati spirale ir idejimas 50lt.O Mirena kainuoja 700,nes ji hormonine.Mano anyta ja isidejus ir labai nepatenkinta,sake eis issiimti,tai gaunasi kad pinigai i bala...

kiek as zinau tai spirales negalima deti kai maitini, nes kiekviena karta maitinant susitraukineja gimda ir kai yra spirale gali suzalojimai atsirasti... blink.gif
Atsakyti
geriu noriday kt, tinka maitinanciom mamykem wink.gif
jau 4 men geriu, viskas ok
Atsakyti
cia daug kalbama apie tai
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 04 24, 08:12)
kiek as zinau tai spirales negalima deti kai maitini, nes kiekviena karta maitinant susitraukineja gimda ir kai yra spirale gali suzalojimai atsirasti... blink.gif

tai gal iš karto po gimdymo negalima spiralės dėti. Aš įsidėjau,kai mažei dešimt mėnesių buvo,ir sėkmingai maitinau toliau
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 04 24, 19:39)
tai gal iš karto po gimdymo negalima spiralės dėti. Aš įsidėjau,kai mažei dešimt mėnesių buvo,ir sėkmingai maitinau toliau

mano daktare sako, kad galima deti spirale paprasta praejus 6 savaitems po gimdymo ir aisku, turi buti ten viskas tvarkoj, sugije ir pan. O kol maitini jokiu kitokiu kontraceptiku vartoti negalima, nes jie su hormonais, kurie gali paekti i pienuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2008 04 25, 09:24)
mano daktare sako, kad galima deti spirale paprasta praejus 6 savaitems po gimdymo ir aisku, turi buti ten viskas tvarkoj, sugije ir pan.

aha, maniškė man tą patį sakė. bet dar minėjo, kad spiralė dedama PER MĖNESINES blink.gif
o kur "gauti" tų mmm, jei aš maitinu? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 04 25, 12:07)
aha, maniškė man tą patį sakė. bet dar minėjo, kad spiralė dedama PER MĖNESINES  blink.gif
o kur "gauti" tų mmm, jei aš maitinu?  g.gif  doh.gif

As su savo ginekologe susitariau kad spirale man des kai tik prasides mmm,sulaukiau mmm bet tada daktare nedirbo atejau pas ja kai jau buvo mmm pasibaige bet vistiek idejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 04 16, 10:50)
gal galite pasidalinti patirtimi,kokios apsaugos priemones geriausios po gimdymo maitinancioms mamoms,nes antram vaikeliui dar ankstoka ir rizikuoti tikrai nesinori.

Kol maitini krūtimi - prezervatyvai.Žvakutės ar spermicidiniai tepalai nepatariama dėl galimų deginimų ir nepatogumo po gimdymo...O vėliau, kai jau nemaitinsi gali naudoti KT, KP ,KŽ, spirale.Cia jau tavo pačios apsisprendimo reikalas.
Atsakyti
Mes laukiame nesulaikime kada prasides mmm ax.gif . Tablieciu nenoriu naudoti - as pamirstu vitaminus isgerti, o jau kontraceptinius tikrai pamirsiu lotuliukas.gif . Pries nestuma turiejau spirale net 5 metus, buvau patenkinta. po pusantru metu kai issiemiau - pastojau. Iki siol maitinu ir laukiu... ir bijau kad netycia... nestuke.gif neplanuotai. Bet jau galvoju ka nauduoti, geriau isanksto apsispresti. g.gif
Atsakyti