Įkraunama...
Įkraunama...

Kontracepcija maitinančioms mamoms

Kiek girdejau is isidejusiu draugiu, tai skauda tik truputi.Vakar buvau pas ginekologe, sakau noriu spirales thumbup.gif . O ji man sako draugiskai kaip ginekolge patariu nesidet jei planuoji turet dar vaiku. Sakau lyg ir tuom nebaigsim ax.gif . Tai va vistiek sako gimdos gleivinej ivyksta pokyciu, o kaip isemus bus suregavus ta gimda tai nieks nezino. Tai mazuma pasimeciau blink.gif
Atsakyti
o as manau, kad kol maitini net ir duodi kito maisto, bet jei mm dar nera, yra mazai sansu, kad uztaikysi ant pirmos ovuliacijos g.gif kam kimst visokius briedus, kol mm dar nera, kai prasides tada taip...aisku, sansas pastoti yra...bet, jei antras vaikas nebus pasaulio tragedija, kodel gi nesurizikuoti, juk buna toks moteru tipas kur iki 3m maitina ir kol nors kiek maitina mm nera. bent as girdejau.
Papildyta:
QUOTE(koira @ 2007 11 22, 09:38)
Noriu paklausti....ar skauda idedant spirale? blush2.gif Noriu spirales, bet truputeli baisoka blush2.gif

nu nemanau, kad pagrindine spirales problema yra skausmas ja dedant. tai tik juokai, palyginus su galimom pasekmem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2007 10 12, 10:21)
baiginejasi nestumas... Visai nezinau ka daryti del kontracepsijos...
tebletes man baisu, kad leliukui nepakenktu, nes maitinti planuoju... spirale man baisu...
prezervatyvai mums principe netinka... pirmiausia - tai trukdo procesui... antra - jei musu lytinis aktyvumas bus kaip pries pastojant - bankrutuosim mes...  blush2.gif O ir neprisipirksi dezemis gi... blush2.gif
pasimeciau jau ka daryt... g.gif

gimus leliukui visas aktyvumas pereis i leliuko prieziura, bent jau pirmais menesiais taip aktyviai tikrai nesimylesit smile.gif

Papildyta:
QUOTE(r@siukas @ 2007 07 02, 18:04)
o kur pirkai?
Tavo vaiko zurnale minimos dar kelios KT maitinancioms:Miconor, Norgeston, Femulen, Mikroval, bet vaistu paieskos psl. ju neradau, kaip ir Cerazette, tai ka, LT ju net nera? doh.gif

galiu tiskliai pasakyti, kur isigyti Cerazette: Vokieciu vaistineje Vilniuje, uzsisakyti is anksto, atveza per +/- savaite. reikalingas receptas+vardine vaisto deklaracija ( ar kazkaip labai panasiai vadinasi, ginekologas turi zinoti).
Mikro 30 ( KT maitinanciom) Lietuvoje vaistinese nera.

Ruosiuosi pradeti gerti Cerazette. Ar mamytes jauciat kokius ryskesnius salutinius poveikius jas geriant?
Atsakyti
auginu 3 men. dukryte, maitinu pati. ''blogos dienos'' dar neatejo. noriu paklausti visu jusu. ar per ta laika dar saugojates (saugojotes) ar ne?
Atsakyti
kol dar nesirgau mėnesinėm naudojom tik nutrauktą lytinį aktą. dabar kai jau sergu ir kol dar maitinu pati, skaičiuoju vaisingas dienas, stebiu gleives, o "pavojingomis" dienomis naudojam tą patį NLA
Atsakyti
Taigi maitinimas nuo nėštumo neapsaugo blink.gif Būtina papildomai saugotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 01 18, 20:51)
kol dar nesirgau mėnesinėm naudojom tik nutrauktą lytinį aktą. dabar kai jau sergu ir kol dar maitinu pati, skaičiuoju vaisingas dienas, stebiu gleives, o "pavojingomis" dienomis naudojam tą patį NLA

Anksčiau ir aš mokėjau atpažinti vaisingas gleives, bet praeitą mėnesį pirmą kartą susirgau mmm ir man tai buvo toks siurprizas blink.gif nes nebuvau pastebėjus jokių gleivių pokyčių. Tai dabra atrodo, kad nebegalėsiu naudotis tuo metodu verysad.gif
Atsakyti
mano maziukei beveik metukai,iki siolei maitinu ir manau,kad dar maitinsiu mirksiukas.gif visus metus naudojomes prezervatyvais,bet tai ne pats maloniausias budas saugotis verysad.gif kontraceptikus maitinancioms gert kazkodel nenoriu,o spirales man nededa del uzlinkusio gimdos kaklelio verysad.gif tai manau,kad taip ir teks kankintis del savo pupos,kol baigsis pienukas ax.gif
Papildyta:
o gal kas turit dar kokiu patarimu,kaip saugotis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriztina: 02 vasario 2008 - 15:14
QUOTE(kriztina @ 2008 02 02, 16:17)
mano maziukei beveik metukai,iki siolei maitinu ir manau,kad dar maitinsiu  mirksiukas.gif  visus metus naudojomes prezervatyvais,bet tai ne pats maloniausias budas saugotis  verysad.gif  kontraceptikus maitinancioms gert kazkodel nenoriu,o spirales man nededa del uzlinkusio gimdos kaklelio  verysad.gif  tai manau,kad taip ir teks kankintis del savo pupos,kol baigsis pienukas  ax.gif
Papildyta:
o gal kas turit dar kokiu patarimu,kaip saugotis?  g.gif

man tai daktare zvakutes pasiule is F raides nepamenu pavadinimo niekaip nenueinu i vaistine sake jom recepto nereikia jos su spermicidais na tais kur juos zudo smile.gif tai prie akta kokias 10min isidedi ir pirmyn smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 05, 19:17)
man tai daktare zvakutes pasiule

Kažkada jas naudojau, bet man labai schmoll.gif , higieniniais sumetimais( nelabai galėčiau nupasakoti kuom tai pasireiškia, reikia jas išmėginti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabred: 06 vasario 2008 - 13:02
QUOTE(Cinside @ 2008 01 18, 23:58)
Taigi maitinimas nuo nėštumo neapsaugo  blink.gif Būtina papildomai saugotis  unsure.gif

drinks_cheers.gif Iskart kai pagimdziau mano gydytoja sake kad nesvarbu ar maitini ar ne vistiek apsisaugokit!
Atsakyti
QUOTE(Saulytele @ 2004 08 18, 23:52)
As asmeniskai uz spirale. As pati isidejusi pacia paprasciausia, mechanine, kainavo apie 40 lt. Hormonine butu dar patikimiau. Nepaprastai esu patenkinta - galima niekuo nesirupinti. Jos visiskai nejauciu. Ir nereikia nuodyti savo organizma kazkokiomis tabletimis. Be to, tikrai pigiausias metodas. Nereikia kiekviena karta pirkti, klijuoti ar detis. Taigi, nematau visiskai jokiu trukumu. Gal vienintelis - teks po 5 metu isimt. O ja nesioju jai apie 3 metus.
Nuosirdziai linkiu sekmingai pasirinkt. smile.gif

o mano sese su mechanine pastojo, isimt nebebuvo galima, tai pradure vandenmaisi ir neteko vaikelio schmoll.gif
Atsakyti