Sulaukiau komplimento kada kvepejau Carolina Herrera CH

MB gyre dahlia noir di givenchy, balenciaga

QUOTE(vyšnytė @ 2012 07 18, 19:17)

VERSACE BRIGHT CRYSTAL mano geriausias pasirinkimas, tikrai atkreipia aplinkiniu demesi

Mano patirtim-vyrai dažniausiai teigiamai reaguoja ir pagiria į LB Venezia,Rochas Alchimie, Kenzo Jungle

QUOTE(Asara2 @ 2012 09 22, 18:19)
VERSACE BRIGHT CRYSTAL mano geriausias pasirinkimas, tikrai atkreipia aplinkiniu demesi 

Keista, man jie gana eiliniai kvepalai, ir nors uoscius juos daug kartu (bet pati neturejus) ju kvapo visai neisemenu ir tikrai neatspeciau ant kito zmogaus

QUOTE(ritinelis1 @ 2012 09 22, 21:20)
Keista, man jie gana eiliniai kvepalai, ir nors uoscius juos daug kartu (bet pati neturejus) ju kvapo visai neisemenu ir tikrai neatspeciau ant kito zmogaus 

Gavau dovanu, ir man kvapas eilinis toks, kasdienai purskalioju..ir darbe niekas neatkreipia demesio..jei jau noriu komentaru, tai dior hypnotic poison

QUOTE(Gafsa @ 2012 09 22, 18:52)
Mano patirtim-vyrai dažniausiai teigiamai reaguoja ir pagiria į LB Venezia,Rochas Alchimie, Kenzo Jungle 

Tvirtinu del Kenzo - paskutinis vyriskas komplimentas kaip tik jiems ir dar labai netiketas.
Nezinau, kuo turiu kvepeti, kad is savo vyro susilaukciau bent kuklu komplimenta... Gal kotletais?
Nu nieko jis neuzuodzia.

O šiaip, manau, vyrus labiau traukia sunkesni, šiek tiek saldūs ( ne iki vimdymo !!) aromatai.
Kiek patirtis sako.