Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

Sulaukiau komplimento kada kvepejau Carolina Herrera CH smile.gif
Atsakyti
MB gyre dahlia noir di givenchy, balenciaga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2012 07 18, 19:17)
Sulaukiau komplimento kada kvepejau Carolina Herrera CH smile.gif

drinks_cheers.gif as taip pat ax.gif
Atsakyti
VERSACE BRIGHT CRYSTAL mano geriausias pasirinkimas, tikrai atkreipia aplinkiniu demesi ax.gif
Atsakyti
Mano patirtim-vyrai dažniausiai teigiamai reaguoja ir pagiria į LB Venezia,Rochas Alchimie, Kenzo Jungle g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asara2 @ 2012 09 22, 18:19)
VERSACE BRIGHT CRYSTAL mano geriausias pasirinkimas, tikrai atkreipia aplinkiniu demesi ax.gif

Keista, man jie gana eiliniai kvepalai, ir nors uoscius juos daug kartu (bet pati neturejus) ju kvapo visai neisemenu ir tikrai neatspeciau ant kito zmogaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 09 22, 21:20)
Keista, man jie gana eiliniai kvepalai, ir nors uoscius juos daug kartu (bet pati neturejus) ju kvapo visai neisemenu ir tikrai neatspeciau ant kito zmogaus  ax.gif

Gavau dovanu, ir man kvapas eilinis toks, kasdienai purskalioju..ir darbe niekas neatkreipia demesio..jei jau noriu komentaru, tai dior hypnotic poison biggrin.gif ir klausimas is pat ryto, kas cia su sleifu vaiksto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 09 22, 18:52)
Mano patirtim-vyrai dažniausiai teigiamai reaguoja ir pagiria į LB Venezia,Rochas Alchimie, Kenzo Jungle g.gif

Tvirtinu del Kenzo - paskutinis vyriskas komplimentas kaip tik jiems ir dar labai netiketas.
Atsakyti
Nezinau, kuo turiu kvepeti, kad is savo vyro susilaukciau bent kuklu komplimenta... Gal kotletais? biggrin.gif Nu nieko jis neuzuodzia.
Atsakyti
biggrin.gif maniškis irgi.
O šiaip, manau, vyrus labiau traukia sunkesni, šiek tiek saldūs ( ne iki vimdymo !!) aromatai.
Kiek patirtis sako.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti