as irgi pastebejau, kad giria lengvus ir dar daznai pagiria saldzius.
Rytietiski vyrams kazkaip nelabai patinka. Bent jau kiek as pastebejau.
Bendradarbiui patiko mano 1881
As daugybės gerų atsiliepimų iš vyrų sulaukdavau kai kvepėdavau Fendi Asja,nu komplimentiniai kvepalai nr.1 buvo,baisiai gaila,kad baigėsi

TM Angel EDT

Geriausias "galvosūkis" vyrams - ROCHAS "Alchimie", tik nebegamina šių kvepalų
. Kiek prisirankiojau per pusę Europos, tiek turiu, bet tik ypatingai progai... O analogų ar panašių bent jau kvepalų nerasta...

Iš "einamųjų" kvepalų, kurie, jei ne suka galvas, tai bent nemažai komplimentų sulaukia, - Carolina Herrera CH

Iš "einamųjų" kvepalų, kurie, jei ne suka galvas, tai bent nemažai komplimentų sulaukia, - Carolina Herrera CH

Esu kažkur skaičius kad Escada Magnetism ir Chanel Allure Sensuelle turi tų feromonų, pritarukainčių vyrus, nežianu kiek tiesos, bet tiek vieni, tiek kiti patinka maniškiui
Del escados cia jau faktas, turiu omeny ne del feromonu, bet kad patinka nemazai vyriskos giminbes daliai jie
kazin kodel nera tokios temos kokie kvepalai susuka moterisms galvas
nes man tai dior addict taip susuka kad ojojoj, privengiu net kvepintis nors labai patinka, nes nuo ju mane kazko prie vyriskos lyties pradeda traukt

QUOTE(Lyžuka @ 2012 05 18, 12:19)
Esu kažkur skaičius kad Escada Magnetism ir Chanel Allure Sensuelle turi tų feromonų, pritarukainčių vyrus, nežianu kiek tiesos, bet tiek vieni, tiek kiti patinka maniškiui
girdejau ir as tokias kalbas,kad jie patinka vyrams. Dar yra Victoria's Secret vieni saldus ir patinka, nors man jie feee, saldainiai bombonkes

Faustina2000, ar šie?